Måltilpassede tapeter og print, fri fragt. Sendes inden for 1-3 dage.

78 77 06 35 78 77 06 35
Græs i Beach Sand - Tapet - Køkken

860

motiver

Have og oceaner

Udforsk dybderne i havene med vores spektakulære undervands fototapeter. Omgiv dig selv med dine favorit farverige fiskekarakterer, som blandt andet en Hammerhaj, Mako og Tiger. Svøm Læs meremed de utallige fiskestimer, og bliv imponeret over deres dybe klare farver. Tag en tur bag på utallige loggerhead havskildpadder, for at opleve en dyb dykning, helt ned på havbunden. Havet er et særpræget og kryptisk sted, fuld af hemmeligheder og eventyr. Vores tapeter giver dig muligheden for at blive en havdykker, så du dermed selv kan opdage alle de vidunderlige skatte som vandet dækker over.

Fototapeter under havet

For dem der elsker havfiskeri, er der et omfattende udvalg af undervands mesterværker. Vores kollektion af fototapeter fra under havet, vil få enhver ivrig fiskermand til at ønske mere. Fra sværdfisk fra dybderne, til de tropiske sejlfisk, så kan disse magiske tapeter tilbyde dig det rette scenario, som passer ind i dine værelser. Forestil dig at du snorkler et eksotisk sted, eller dykker i et fredeligt tropisk paradis. Nu forestiller dig at du kan nyde disse spektakulære undervandsscenarier hver dag, enten hjemme eller på kontoret. Fra skildpadder og delfiner, til hajer og hvaler, så vil vores fototapeter være det perfekte kunstværk, som vil få hver dag til at føles som en dag under vandet.

Fototapet med koralrev

Der er så meget at se under vandet, enten dybt nede i havet, eller på et koralrev. Det at være under vandet, mens utallige vandskabninger flyder rundt om dig, kan være spændende. Med tapet kan du bringe utrolige undervandskolonier af dyr til live, enten på en væg på dit kontor eller i dit hjem. Der er så meget liv i havet, og der er ikke noget der repræsenterer det bedre, end et fototapet. Disse fototapeter vil få fiskestimerne til at virke levende, idet de sidder på farverige koraller, og med nældecelledyr eller pighuder der vandrer omkring. Du vil se utrolige krebsdyr, med muslinger og rejer, til imponerende pighuder med søpindsvin og søstjerner. En stime af gopler kan ses idet de glider rundt blandt korallerne, og en tilfældig stime af havskildpadder kan ses idet de spiser fra havbunden. Det større marineliv kan også komme til live, med et stort smukt tapet, der er placeret så det passer perfekt ind i rummet. I vores fototapeter med koralrev, kan du nyde de dejlige stimer af havaborrer, klovnfisk og skælfinnefisk. Tapeterne fremviser et fantastisk udvalg af fisk, fra rødstribede longnose fisk, til klare gule skælfinnefisk. Åler og muræner ses svømmende på en slangeagtig måde, og blæksprutter glider frem og tilbage i deres søgning efter mad. Så forestil dig et fototapet med et smukt koralrev i din stue, soveværelse, køkken eller kontor, som med garanti vil få dig til at smile. Vores tapeter med koralrev vil give dig en billedskøn omformning af dit leveområde, med en kollektion af utrolige billeder af havskabninger. Fototapeter der er inspireret af havet passer godt ind i børneværelser eller babyværelser, og de øger det afslappede miljø i disse rum, med indbydende billeder af smukke undervandsdyr.

Fototapeter med tropiske undervandsfisk

Observer inspirerede marineskabninger komme til live på dine vægge, med spektakulære billeder af undervandsskabninger på fototapeter. Hvert fototapet tilbyder særprægede og forfriskende billeder af fisk og andre utrolige livsformer, som trives under vandet. Vores fototapeter vil omgive dit sted med udholdenhed, tydelig fred og ro, samt kraften ved de imponerende have og det økosystem de indeholder. Disse tapeter er inspirerende og vil forvandle dine vægge til fremvisningscentre af nogle af de mest imponerende naturlige marineskabninger. Photowall undervands fototapeter fremviser imponerende fotografier og illustrationer fra livet under havets overflade, som er taget i forskellige dele af verden. Et imponerende fototapet afbilleder en stime af skalarer, der svømmer langs havets strømninger, i søgen efter mad. Et andet fototapet illustrerer en stime af delfiner der springer ud af vandet, og endnu et illustrerer blå sværdfisk der spiser guldmakraller. Der er utallige fototapeter med tropiske fisk at vælge blandt, som alle gengiver forskellige arter af eksotiske fisk, og andre tropiske indbyggere i marinelivet.
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-3 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.