Måltilpassede tapeter og print, fri fragt. Sendes inden for 1-3 dage.

78 77 06 35 78 77 06 35
Morgenmad på Tiffany's - Collage - Tapet - Børneværelse

1311

motiver

Mennesker

Fototapeter med temaer af mennesker kan være ganske morsomme i en hule eller stue, eller endda i køkkenet. Vores kvalitetsmæssige, brugerdefinerbare tapeter viser berømtheder, ukendteLæs mere personer og personer i berømte malerier. Nogle af disse personer, kendte som ukendte, inkluderer James Dean, Marie Antoinette, Beatles, US President Obama, Elvis, Jimmy Hendrix og kunstner portrætter fra navne som Gustav Klimt, Peder Severin Kroyer, David C. Miller, og Javier Velasco. Dette særpræg af personalisering på vægge, betyder at du aldrig er helt alene!

Mennesker

Vores menneske kollektion af tapeter tilbyder realistiske fotografier, portrætter og mere abstrakte tegninger af personer der er berømte, samt personer i dagligdags situationer. Nogle af de berømtheder der er afbilledet, inkluderer Madonna, Christopher Reeve, Neil Armstrong, Oprah Winfrey, Audrey Hepburn og mange andre. Almindelige personer er afbilledet mens de går, løber, leger, sidder på bænke, går langs stranden og mere. Berømte personer er tilgængelige i standard stilarter, samt abstrakte tegninger for at fejre deres liv og kunst. Du kan gå en tur eller få en drink på pubben, med din favorit berømthed. Du kan gå ned af Abbey Road sammen med the Beatles. Hop ind i James Dean´s bil, eller forestil dig du lytter til Elvis live, mens du sidder på en stol i dit køkken og nyder blues musikken. Mulighederne med fototapeter er ganske enkelt endeløse.

Steder med mennesker

Arbejdsmænd på en skyskraber, er blot en af de mange flotte tapeter der er tilgængelige. Der er også en grafittivæg, bjergklatring i Piera Menta, samt scener med skateboarding og snowboarding, så du nærmest føler du er så tæt på, at du kan mærke sneen! Strandscener og bybilleder kan tilpasses efter dine behov til dine egne fototapeter. Tapeter som disse er specielt gode når du kan indarbejde dem med værelsets dekoration, for eksempel en cafe scene med mennesker, vil måske virke godt ind i dit køkken eller spisestue. Der er mængde scener - hvor du blot skal tilføje dig selv som en stjerne, og billeder dig inviterer dig ud og svømme, windsurfing, berømte steder og urban steder, som Manhatten Bridge. Hvis du kan lide inkluderende scener, er der festivaler, kroninger, gadescener, konstruktionsscener og mere.
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-3 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.