Mennesker

Vægmalerier med mennesker kan være meget sjove i en hule eller et loungeområde, eller måske endda i køkkenet, hvis du føler dig eventyrlysten. Vores tilpassede tapeter af høj kvalitetLæs mere viser berømtheder, personer fra berømte malerier og endda anonyme, hverdagsagtige mennesker. Bemærkelsesværdige figurer omfatter James Dean, Marie Antoinette, USA's præsident Obama, Elvis, Jimmy Hendrix og kunstneriske portrætter fra prestigefyldte navne som Gustav Klimt, Peder Severin Kroyer, David C. Miller og Javier Velasco. Disse dejlige skildringer kan være en forfriskende inddragelse i din bolig eller kontorindretning.

Personers vægmalerier

Vores kollektion af vægmalerier af mennesker byder på realistiske fotografier, kunstneriske portrætter og mere abstrakte gengivelser af kendte mennesker, men også mennesker i hverdagssituationer fra alle samfundslag. Nogle af de afbildede berømtheder, som endnu ikke er nævnt, omfatter Madonna, Christopher Reeve, Neil Armstrong, Oprah Winfrey, Audrey Hepburn og mange flere. Disse berømte personer findes i standard stilarter såvel som i kreative fortolkninger for at fejre ikke kun deres liv, men også deres kunst som film, musik og sportslige præstationer. Du kan gå en tur med Beatles ned ad Abbey Road, føle varmen i det store gamle vesten sammen med Clint Eastwood eller forestille dig selv at spille på det store Camp Nou! Grænserne med disse fantastiske mennesker vægmalerier er kun begrænset af din fantasi.

Not quite ordinary

Hverdagsmennesker er lige så godt repræsenteret ved at gå, løbe, lege, sidde på bænke, slentre langs stranden og så meget andet. Mulighederne med vores mennesker vægmalerier er store og mangfoldige. Selv om der er skønhed i det almindelige, kan disse portrætter af såkaldt ukendte mennesker tilføje mystik og intriger til dit personlige område. Den fremragende kvalitet af vores people vægmalerier vil lokke dine gæster til at undersøge og spørge, hvem personen på billedet er, samt stimulere dem til at få et af deres egne. New Friend er et fint eksempel på denne følelse, hvor en lille pige er vist med en sommerfugl, der leger med en sommerfugl. Selv om hendes øjne er lukkede, kan man se, at hun udstråler den slags lykke, som ofte er forbeholdt børn, der opdager noget nyt og straks lukker det ind i deres hjerte.

Gå til steder

Bland og match disse fantastiske mennesker vægmalerier i overensstemmelse med din overordnede indretning af rummet. Med disse mange et valg af steder featured, vil du finde det nemt at vælge den mest passende til din zone. Hvad med et mennesker vægmaleri med håndværkere på en skyskraber for en mere robust og rustik følelse? Eller en graffitivæg for en mere urban stemning? Du kan lege rundt med vores forskellige udvalg af mennesker vægmalerier og gå i alle mulige dekorative retninger. For adrenalinfans er der bjergbestigning i Piera Menta, snowboarding-scener, der er så virkelige, at man kunne sværge på, at hvis man stod for tæt på, kunne man blive sneet ned, eller det fantastiske element Lighthouse Surfer, hvor du kan se en fantastisk fyr ride på bølgerne med et fyrtårn i baggrunden, der bliver skyllet ned af mægtige havbølger.

Incorporating people vægmalerier

Vægmalerier med mennesker som disse er især fantastiske, når du kan integrere dem i dit værelsers indretning, som f.eks. en caféscene med mennesker kan fungere godt i dit køkken eller spiseområde, hvilket øger charmen til det næste niveau. Vi har også billeder, der inviterer dig til at svømme, windsurfe eller skateboarde på velkendte steder rundt om i verden. Naturligvis er der berømte steder som Manhattan Bridge, den store udendørs natur for sportsfolk, og også inklusive scener, der er festivaler, kroninger og fester. Man kan sige, at vores folk vægmalerier i sig selv er en fejring af livet, så bring denne overdådighed ind i dit hjem eller på dit kontor!
Produktoplysninger