Mad og drikke

Hvad enten du er ekspert inden for madsmagning, en vinkender, eller blot er vild med mad, så er der ikke nogen bedre måde at få din daglige dosis på, end at vågne op til en af vores uLæs merenikke og inspirerende fototapeter eller tapeter? Med et fantastisk udvalg af mad og drikke billeder, som er skabt af talentfulde fotografer og designere fra hele verden, er der noget som selv den mest kræsne person vil syntes om!

Brugerdefinerbar fototapeter til alle dine madbehov

Fra runde, saftige tomater der modner på en bænk, til et hav af mørke ristede kaffebønner der glinser i solen, så har Photowall´s mad og drikke kategori et fantastisk udvalg af brugerdefinerbare fototapeter, som med garanti vil ramme rigtigt når det kommer til din favoritmad. Der er et kæmpe stort udvalg af fotograferede madvarer og drikkevarer, samt visse forbedrede originale illustrationer af køkkenrelaterede lækkerier. Hvert fototapet kan tilpasses, så den passer til dine ønskede dimensioner, og du kan skære det til som du ønsker. Du har endda også mulighed for at tilpasse selve billedet, hvormed du sikrer at dit fototapet er lidt mere specielt.

Dæk hele dit hus med mad!

Eller måske blot en enkelt væg. Uanset hvad du leder efter, så ved du at Photowall har alt hvad du skal bruge. Med mange mad og drikkevarer billeder der kan bestilles som tapet, kan du friske dit køkken op med forfriskende citroner, have en mark med saftige multebær der oplyser dit soveværelse, eller du kan forvandle din stue til en nøjagtig 3D kopi af en vintønde forretning. Hvis du leder efter noget der er lidt mere diskret, kommer mad og drikkevarer illustrationerne i en bred vifte af bløde farver som skaber et charmerende tapet, hvormed der virkelig kan skabes et idyllisk køkkenmiljø. Mad og drikkevarer tapet går langt for at sikre at dit hus føles som et hjem, hvad enten du ønsker at dække et helt værelse, eller blot give et personligt præg til en af væggene. Med sådan et stort udvalg af tapet at vælge fra, kan dine favorit mad og drikkevarer blive en endnu større del af dit liv. For en oplevelse der får tænderne til at løbe i vand, hver gang du træder ind i værelset, vil et mad eller drikkevare fototapet eller tapet fra Photowall med garanti få gang i smagsløgene hver gang!
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.