Mad og drikke

Uanset om du er en ekstraordinær madsmager, en vinkender eller bare en hårdkogt foodie, så er der ingen bedre måde at få din daglige dosis på end at vågne op til et af vores unikke ogLæs mere inspirerende vægmalerier eller tapeter? Med et fantastisk udvalg af mad- og drikkeprint, der er skabt af talentfulde fotografer og designere fra hele verden, er der noget, der får selv de mest kræsne spisere til at savle!

Vægmalerier, der kan tilpasses til alle dine madbehov

Fra fyldige, saftige tomater, der modner på en bænk, til et hav af mørkristede kaffebønner, der glitrer i solen, har Photowalls kategori for mad og drikke et enormt udvalg af tilpassede vægmalerier, der helt sikkert vil ramme plet, når det gælder dine madfavoritter. Der er et stort udvalg af fotograferede fødevarer og drikkevarer samt nogle fortryllende originale illustrationer af køkkenrelaterede lækkerier. Hvert vægmaleri kan tilpasses, så det passer til dine ønskede dimensioner, du kan beskære efter behov. Du har endda mulighed for at tilpasse selve billedet, så du kan sikre, at dit vægmaleri bliver lidt ekstra specielt.

Du kan dække hele dit hus med mad!

Eller måske kun én væg. Uanset hvad du er ude efter, skal du bare vide, at Photowall har alt, hvad du har brug for. Med mange mad- og drikkevareprint, der kan bestilles som tapet, kan du lyse dit køkken op med forfriskende citroner, få et felt af saftige skybær til at oplyse dit soveværelse eller forvandle din stue til en 3D-vinfadsbutik i naturlig størrelse. Hvis du er på udkig efter noget mere diskret, findes mad- og drikkevareillustrationerne i en række bløde farver og er charmerende tapeter, der skaber et virkelig malerisk køkkenmiljø. Mad- og drikkevaretapeter er med til at få dit hus til at føles mere som et hjem, uanset om du ønsker at dække et helt rum eller blot give et personligt præg til en af væggene. Med et så stort udvalg af tapet at vælge imellem kan dine yndlingsretter og -drikkevarer blive en endnu større del af dit liv. For at få en mundvanding oplevelse hver gang du træder ind i rummet, vil et vægmaleri eller tapet med mad og drikkevarer fra Photowall få dine smagsløg til at kildre hver gang!
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1–4 dage (i øjeblikket 5-8 dage), og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.