3D

Vi mennesker opfatter det rumlige forhold mellem objekter blot ved at se på dem, fordi vi har en 3D-opfattelse, som også er kendt under et andet begreb, nemlig dybdeopfattelse. Dette Læs mereer meget vigtigt at tage hensyn til, når du designer dit interiør, da det kan tage højde for alt fra tekstur til mønstre, der passer til dit perspektiv og den ønskede æstetik. Vores førsteklasses 3D-mønstre vægmalerier giver den nødvendige dekorative bredde, højde, længde og dybde, der kræves for at dit arrangement skal skille sig ud.

Perceptionsværktøjer

Størstedelen af os bruger alle eller nogle af følgende øjeninstrumenter til at observere og bevæge os rundt hver dag i 3D, nemlig luftperspektiv, stereoskopisk syn, størrelseskendskab, akkommodation og parallakse. Luftperspektivet vedrører fjerntliggende objekter, der ser ud til at have mindre kontrast end nærliggende objekter, da lyset spredes og fordeles tilfældigt af luften. Derfor er det meget vigtigt at finde det rette lys til et rum, når man anvender vægmalerier med 3D-mønstre. Stereoskopisk syn er det faktum, at vores to øjne giver lidt adskilte billeder, som f.eks. hvordan et objekt tættere på kan virke mere adskilt end et fjernt objekt. Ved at bruge vores vægmalerier med 3D-mønstre vil du hurtigt blive opmærksom på disse værktøjer, som vi bruger dagligt, og det vil ikke kun give dig en visuel fornøjelse, men også et indblik i de indviklede detaljer i vores optiske verden og dermed vores syn på kunstnerisk udfoldelse.

Mere optiske mekanismer til at værdsætte 3D-mønstre vægmalerier

Hvis du kan gætte eller er klar over den omtrentlige størrelse af et objekt, kan du også nogenlunde sige, hvor langt væk det er, baseret på, hvor stort det ser ud for dig. Dette kaldes størrelseskendskab, som også er vigtigt, når du bruger 3d-mønstre vægmalerier, da det kan diktere den kontrast, du etablerer med afstandene mellem dine ornamenter i indretningen, og som koordinerer ulige proportioner for at skabe et forenende perspektiv. Akkommodation henviser til dit visuelle fokus på et nært eller fjernt objekt, hvorved linserne i dine øjne fysisk ændrer form og bestemmer, hvor langt væk objektet er fra dig selv. Endelig er parallakse, når du bevæger hovedet fra side til side, og nærliggende objekter synes at bevæge sig hurtigere eller stærkere end fjerntliggende objekter. Vægmalerierne med 3D-mønstre i vores arsenal opfylder alle disse kriterier og visuelle faktorer, hvilket gør indretningen af dit rum til en fascinerende rejse ind i den tredimensionelle verden ved at udnytte disse sjældne og smukke motiver, som vi har til dig.

3D-mønstre vægmalerier prøver

Nu er det tid til at tjekke nogle af vores meget særprægede designs, som kan løfte dit personlige område op på et helt andet niveau. Tetris-mønster og Deep Tetris Color er to forbløffende kompositioner i sortimentet af 3D-mønstre vægmalerier, der skaber en særlig stemning ved at appellere til vores tredimensionelle sans og bruge sin unikke kunstneriske udformning til at give dit hjem eller kontorområde en enorm visuel vægt. Da de kan ombygges til at tjene din ønskede atmosfære i hjemmet, på kontoret eller andre personlige rum, kan du lege rundt og skabe forskellige opsætninger, hvor disse 3D-mønstre vægmalerier hjælper og leverer den ønskede kosmetiske ændring.

Mere muligheder til din rådighed

For at give dig endnu flere alternativer og tips til, hvordan du kan bruge dem, er her nogle flere eksempler på vores fantastiske udvalg. Flowing Cubes og 3D Construction, for eksempel, kan helt sikkert gøre dine 3D-mønstre vægmalerier til et varmt emne til enhver fest, du holder i dit hjem, på dit kontor eller i andre personlige nicher. Det genkendelige arrangement vil helt sikkert fremkalde intriger og skabe visuel interesse. Farverne rød, grøn, blå, magenta og grå er også brugbare valg, afhængigt af den allerede etablerede eller snart opnåede farvebalance i det rum, hvor 3D-mønstre vægmalerier skal opsættes.
Produktoplysninger
  • Viser 1-5 af 5 motiver

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1–4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.