Impressionisme

Rum, der er personlige og vigtige for os, har brug for et solidt tema og et fokuspunkt, da vi ønsker at gøre et varigt og mindeværdigt indtryk på alle, der besøger os. Det er her, PhoLæs meretowalls sortiment af impressionistiske vægmalerier af høj kvalitet kommer ind i billedet. Da den impressionistiske bevægelses hovedopgave er at imponere, tydeligvis og overraske, er impressionistiske vægmalerier det logiske værktøj, som du kan bruge til at forny og revitalisere et ellers kedeligt og almindeligt interiør. Denne slags motiver appellerer især til dem, der elsker udtryksfrihed uden for mange regler og skabeloner. Impressionistiske vægmalerier er et fokuspunkt i indretningen, der glæder sig over sin uagtsomhed og frihed. Du kan naturligvis tilpasse dine udvalgte elementer til at matche og kontrastere din forudgående æstetik, farveskemaer osv.

Historien i impressionisme vægmalerier

I det 19. århundrede begyndte en gruppe kunstnere i Frankrig at tegne og male landskaber og scener fra hverdagslivet. De ønskede at vise og udstille de banale og enkle ting i livet som madlavning, søvn og badning, men på en anderledes måde. Du vil se nogle af disse aktiviteter i Photowalls impressionistiske vægmalerier sortiment. Når man går tilbage, kan disse ting måske virke ret normale ting at se i kunst nu, men i det 19. århundrede havde det meste af den kunst, der blev lavet i Europa, meget større emner som f.eks. kampscener fra historien eller sagnhistorier fra det gamle Grækenland og Rom. Mange mennesker kunne ikke lide impressionismen i begyndelsen, da de syntes, at den var lidt rodet, og at malerierne så ufærdige ud. De mente, at kunsten burde være mere struktureret, og at emnerne i kunsten burde være langt vigtigere end blot hverdagsscener. En anden facet ved at sætte et impressionistisk vægmaleri op i dit hjem eller på dit kontor er den historiske facet. De fleste af bevægelsens kunstnere kunne ikke sælge deres malerier og levede i fattigdom i årevis, hvis ikke hele deres liv. En af de mest berømte malere fra den tid, Vincent Van Gogh, solgte kun ét maleri i sin levetid, og hans eneste køber var hans bror. Impressionisme vægmalerier har et af hans ærbødige værker, emnet med titlen "Vincent van Gogh - Arles", en smukt indfanget scene, der viser hans unikke stil.

Korrekt brug

Et hjem med den stil, som impressionisme vægmalerier giver, bør være lyst, elegant og afslappet. Da din dekoration skal skabe en atmosfære af frihed og forsonlighed, skal du bruge disse motiver til at afsløre ejerens personlighed og karakter. Lyse og klare farver samt deres forskellige nuancer er et kendetegn for impressionistiske vægmalerier. Derfor skal du især være opmærksom på belysningen i det rum, du ønsker at forskønne med disse fantastiske designs. Brug mørke farver, men kun i en lille detalje, blot for at fremhæve grundtonen. Hvis du f.eks. bruger impressionisme vægmaleri med titlen "Fontainebleau - Claude Monet", skal du sørge for, at de omkringliggende indvendige komponenter har en flot kontrast til dette spektakulære fokuspunkt.

Prestigen af impressionistiske vægmalerier

Denne særlige kunststil svælger i sin mangel på klarhed, i arrangerede kompositioner og i lyse farver. Når du vælger dine impressionistiske vægmalerier, skal du huske på, at de impressionistiske kunstnere ikke forsøgte at male et realistisk billede, men snarere et indtryk af, hvordan personen, genstanden eller landskabet så ud for dem i det pågældende øjeblik. De ønskede at fange bevægelsen og livet i det, de så, og præsentere det for os, som om det skete lige foran vores øjne. Det er derfor, at impressionistiske vægmalerier kan virke så personlige og intime. Selv om kunstnerne i denne bevægelse ofte malede tykt og brugte hurtige penselstrøg, er der en tydelig følelse og følelser i det, i modsætning til de fleste malerier før impressionismen, som havde en meget fladere og renere overflade, hvor man slet ikke kunne se penselstrøgene. "Water Lilies II" er et godt eksempel på dette, et smukt impressionistisk vægmaleri, som du kan udstille i ethvert bolig-, erhvervs- eller fritidsrum, hvor det ikke ville virke malplaceret.
Produktoplysninger
  • Viser side 1 af 1 sider