Geometrisk

Geometriske mønstre kan findes i næsten alle aspekter af indretning, uanset om det er cirkler, firkanter, trekanter, rektangler eller andre former. Indretningsarkitekter bruger ofte gLæs mereeometriske mønstre til at skabe en fed erklæring eller et iøjnefaldende fokuspunkt ved indretning af et rum. Som du vil se i Photowalls førsteklasses udvalg af geometriske vægmalerier, kan disse former bruges til at udvikle en følelse af bevægelse i rummet, til at lede øjet mod et emne eller til at skabe tekstur eller dybde i rummet. En ting er sikkert, geometriske vægmalerier kan have en stor effekt. Et velplaceret, detaljeret og smukt farvet geometrisk vægmaleri forvandler et ellers monokromatisk rum til noget fascinerende og mindeværdigt. Alle disse motiver kan justeres i overensstemmelse med dine overordnede designplaner, forskellige farveskemaer og generel æstetik.

Anvendelse af geometriske vægmalerier

Ud over at tilføje pizzazz til dit rum kan geometriske vægmalerier skabe en bestemt stemning. Har du nogensinde lagt mærke til, hvordan du føler dig, når du ser en bestemt form? Forskellige former kan, afhængigt af de omgivelser, de er i, diktere en form for følelse eller i det mindste en reaktion. Man skal dog være forsigtig, når man udnytter dette fænomen, når man bruger geometriske vægmalerier. For mange former eller for meget af én form kan give en høj energisk stemning og en slags frenetisk nervøsitet, men kan også udløse vage følelser af irritation. Virkningen af geometriske vægmalerier er subtil, nogle gange endda ubevidst, men den er der helt sikkert. Psykologer har længe anerkendt, at geometriske former har eller vil søge en plads i vores mentale og følelsesmæssige landskaber. Det er derfor, de bruger dem meget i personlighedstests, en anden interessant trivia at overveje, når du vælger dine geometriske vægmalerier. For at gøre det enkelt, skal de former, du sætter i din boligindretning i form af geometriske vægmalerier, skabe stemninger, som du ønsker.

Rundt og rundt

Cirkler skaber et flow og kommer ofte selv fra et flow. Som følge heraf skaber de de blødere følelser som ømhed, hengivenhed og medfølelse. Brug cirkulære geometriske vægmalerier til at skabe en omsorgsfuld sindstilstand, noget, der er særligt velegnet til et boligområde som soveværelset eller fællesområdet. I personlighedstests repræsenterer cirkler ofte harmoni og sikkerhed. Dette kan også bruges til at retfærdiggøre cirkulære geometriske vægmalerier på et kontor for at skabe en atmosfære af tillid og sikkerhed. "Ellipses IIII" er et godt eksempel herpå, fordi det ikke blot kombinerer de førnævnte træk, men også blander et strejf af stil og karakter ind med sit særprægede design og elegante farvekombination. Et andet glimrende eksempel på et cirkulært geometrisk vægmaleri er "Al II - Laszlo Moholy-Nagy", et smukt stykke af den mere abstrakte stemning, som skaber en anden stemning og giver visuel tyngde.

Solid geometriske vægmalerier

Disse former med lige kanter skaber mere stærke følelser som magt, linearitet og pålidelighed. Da firkanter og rektangler skaber en følelse af stabilitet og balance, er disse geometriske vægmalerier gode valg til kontorlokaler. Forestil dig noget som "Paper Trail III", et meget slående værk, der har et par firkanter og rektangler, men som er gengivet på næsten en 3D-måde. Det ser ikke kun cool og trendy ud, men det forstærker stadig de tidligere omtalte egenskaber som styrke og soliditet. Derudover har det også et meget kunstnerisk touch, der ligner et abstrakt maleri. Hvis du vil have noget lidt mere dramatisk, kan du måske tjekke det geometriske vægmaleri med navnet "Stairs". Denne sort-hvide skønhed kan se godt ud i et bolig-, fritids- eller endda virksomhedsinteriør.
Produktoplysninger