Art nouveau

Vi har altid visse træk i tankerne, som vi ønsker at vise, når vi skal indrette vores indre rum. Dette gælder også for vores dekorative redskaber, især de mest synlige, som f.eks. vægLæs merebeklædning. Photowalls sortiment af art nouveau-vægmalerier har meget tydelige og smukke egenskaber, hvilket gør det til en ideel komponent til at forny eller revitalisere din indretning. Dekorative, sensuelle og kompromisløse art nouveau-vægmalerier er hurtigt ved at blive en dynamisk og udtryksfuld stil, når det gælder om at pynte dit hjem, kontor eller ethvert andet rum, du har valgt at forskønne. Du kan tilpasse disse fantastiske motiver til at matche eller kontrastere dine eksisterende farveskemaer, din overordnede æstetik og andre dekorative elementer.

Kort historie for art nouveau vægmalerier

Art nouveau betragtes af nogle som det første selvbevidste forsøg på at skabe en tydelig moderne stil, og art nouveau som en kunstbevægelse udviklede sig støt og roligt i Europa og Amerika, og kan den dag i dag ses i malerier, skulpturer, smykker osv. Aubrey Beardsleys forførende tegninger, Victor Horta's kurvede arkitektur og ikke mindst Alphonse Mucha's udsmykkede plakatdesigns er nogle af de mest kendte eksempler på den unikke art nouveau-stil. Det er vigtigt at vide mere om denne bevægelse, fordi det vil gøre det nemmere for dig at vælge art nouveau-vægmalerier, ikke kun med hensyn til æstetik, men også for at du kan besvare de spørgsmål, som du med garanti vil få stillet. For det første betyder art nouveau simpelthen ny kunst på fransk og var en bevægelse, der varede fra 1880'erne til Første Verdenskrig og gennemsyrede alle aspekter af den æstetiske verden, især arkitektur og grafik. Det er interessant, at selv om stilbevægelsen sluttede for over 100 år siden, er ægte art nouveau-design stadig synligt i dag. Det kan du se i art nouveau-vægmaleriet med titlen "Galleria Sciarra, Rom", et vidunderligt stykke, der vil give dit værelse raffinement og visuel vægt.

Typiske kendetegn

I sin tid var art nouveau kendt som revolutionerende og endda kontroversiel, og derfor steg dens popularitet skyhøjt, især blandt dem, der ønskede at være med og følge de nyeste trends. Art nouveau-vægmalerier, der primært er inspireret af naturen, omfatter fine organiske former, excentrisk geometri og flydende, snoede kurver. Dette skyldes til dels, at art nouveau-bevægelsen blev inspireret af biologers illustrationer og studier. Mange af de kunstværker, som art nouveau-vægmalerier er baseret på, efterligner og overdriver de særlige kendetegn, der findes i naturen. Desuden er de fleste af disse billeder flydende, hvor de ofte gentager de bølgede former og vendinger. Du vil se masser af dette, især når vi dækker værker af Alphonse Mucha, en af de mest fremtrædende protagonister for denne særlige kunststil.

En central figur i vægmalerier i art nouveau

Photowalls vigtigste fortaler inden for art nouveau-vægmalerier er den førnævnte tjekkiske maler og dekorationskunstner ved navn Alphonse Mucha, som var bedst kendt for sin særprægede stil og sine billeder af kvinder. Muchas værker viste ofte smukke, stærke unge kvinder i flydende, vagt neoklassisk udseende gevandter, ofte omgivet af frodige blomster, der undertiden dannede glorier bag kvindernes hoveder. Tag for eksempel "Alphonse Mucha - Art Noveau", et fantastisk art nouveau-vægmaleri, der kan sætte dit værelse på et ekstraordinært niveau af rumindretning. Et andet smukt motiv, der kan gøre en stor forskel i dine rum, er "Alphonse Mucha - Colour Litho Lavendel". Dette art nouveau-vægmaleri er som taget ud af en drøm og vil med garanti efterlade et varigt indtryk på dig og alle, der ser det i din bolig. Der findes et væld af Muchas værker i art nouveau vægmalerier, som hver især er vidunderlige og det mest perfekte fokuspunkt at sætte op i et rum.
Produktoplysninger
  • Viser side 1 af 1 sider