Art deco

Et tema, der er unikt og stilfuldt på samme tid, kan gøre en stor forskel i indretningen af dit hjem. Det vil ikke kun få rummet til at se vidunderligt ud, men det kan også skabe en sLæs mereærlig stemning og atmosfære. Photowall har et fantastisk udvalg af art deco-vægmalerier af høj kvalitet, der opfylder disse krav. Denne særlige æstetiske stil, der er en blanding af moderne mode og industrielt design, har påvirket flere aspekter af den amerikanske kultur. Bare så du ved det, er det faktisk en forkortelse for arts décoratifs, hvilket i bund og grund betyder dekorativ kunst. Som det er tilfældet med mange andre kunstneriske bevægelser, stammer art deco fra Frankrig i begyndelsen af 1910'erne, men blev først rigtigt præsenteret for verden på den internationale udstilling af moderne og industriel dekorativ kunst i 1925. Det vil vi komme nærmere ind på under diskussionen om art deco vægmalerier. Disse motiver vil hjælpe dig med at gøre dit rum smukt, men også individualistisk og stilfuldt. Som sædvanlig med Photowall kan du tilpasse dine udvalgte art deco vægmalerier til at matche eller kontrastere med din eksisterende indretning, farveskemaer osv.

Definering af art deco vægmalerier

Denne kunstneriske stil, som faktisk definerede årtierne mellem første og anden verdenskrig, har unddraget sig en konsekvent definition i årene siden højden af sin popularitet. Oprindeligt antog art deco mange former mellem første og anden verdenskrig. Det var lige fra de eksotiske og udsmykkede dekorationer i 1920'erne til den avantgarde strømlinede og slanke stilisering i 1930'erne og 40'erne, hvoraf du vil se nogle af dem i vores samling af art deco vægmalerier. Det er måske bedst kendt for sin brug i arkitekturen, især i skyskrabere som Empire State Building, men det blev også i vid udstrækning brugt i kunstværker som vægmalerier, skulpturer og grafisk design, primært til at skildre den amerikanske kultur i begyndelsen af det 20. århundrede. "Empire State Building - Blue Print" er et konkret eksempel på dette, et art deco-vægmaleri, der ikke ville virke malplaceret i bestyrelseslokalet på kontoret, men som også kan være en fantastisk vægdekoration i din bolig.

Rammen

Art deco er som regel en ret nem æstetik at genkende, idet vægten ligger på stærke linjer, geometriske former og dristige materialer, hvilket igen skaber en stil, der skiller sig ud, især når den ligger ved siden af andre kunst- og arkitekturperioder. Bevægelsen var hurtig til at tage nye teknologier til sig, hvilket betyder, at materialerne ikke altid var de mest traditionelle og derfor til tider lidt kontroversielle. Art deco blev brugt som inspiration til arkitektur, kunst og design rundt om i verden, hvoraf nogle elementer også er synlige i art deco vægmalerier. Selv noget så simpelt som "Too Much to Dream" kan fremkalde ægte overraskelsesfølelser og vække følelser, så stor er kraften i disse art deco-vægmalerier. Hvis du er til noget mere dristigt og typisk, kan "Peacock Deco" være det rette emne for dig. Dette art deco-vægmaleri vil helt sikkert opgradere udseendet af dit valgte rum, samtidig med at det får det til at virke større og dybere.

Nødvendig art deco vægmalerier

Ligesom denne kunststil, der voksede ud af et ønske om at slippe af med fortiden og omfavne fremtiden i al dens menneskeskabte, maskindrevne herlighed, kan du skabe en enorm forandring med art deco vægmalerier. Nogle siger, at det er en rest af en Gatsby-agtig hedonisme, der sænkede sig over det velstående efterkrigstidens Amerika. Der var nye teknologier, som gjorde biler, radioer og køleskabe tilgængelige for den almindelige borger, og forbrugernes smag for udsmykning og luksus steg voldsomt. Denne berusende følelse af fremskridt afspejles også i art deco-vægmalerier. Tag f.eks. motivet "Miami Deco 2", som viser den overdådige og vidunderlige æstetik fra disse år.
Produktoplysninger
  • Viser side 1 af 1 sider