Måltilpassede tapeter og print, fri fragt. Sendes inden for 1-3 dage.

Sort/hvide tapeter

1517

motiver

Sort/hvide tapeter

Det første vellykkede fotografi nogensinde taget, der stadig findes i dag, blev taget i 1826 af den franske opfinder Nicéphore Niépce. Fotografiet kaldes "La cour du domaine du Gras” Læs mere("Udsigten fra vinduet i Le Gras"), og det afbilleder udsigten fra Josephs arbejdsrum i byen Chalon-sur-Saône. Eksponeringstiden var ca. otte timer, hvilket gør belsyningen på fotografier en smule speciel, da solen havde skiftet position flere gange over disse otte timer. Der er sket meget inden for fotografering fra 1826 til 2017, men én ting, der ikke har ændret sig, er vores fascination af sort-hvide billeder.

Sort-hvide fototapeter til et smukt, stilfuldt og klassisk udtryk

Det enkle ved at blande sort-hvide farver, når du indretter, gør rummet både smukt og spændende. Der er en regel, der ofte følges i indretningsdesign: Ethvert rum har måske brug for en form for sort farve, og det kan vi forstå. Farven sort er en rigtig nem måde at skabe en forbindelse mellem farverne i rummet, hvilket gør, at du kan bruge farver, der normalt ikke ville fungere godt sammen i et rum. Farven sort står både i kontrast til og skaber harmoni mellem forskellige farver på samme tid. Selvom det er virkeligt smukt at indrette et rum kun i sort-hvid, kan det være for meget for nogle mennesker. En fortrinlig måde at få så meget sort og hvid i et rum som muligt, uden at det bliver for fastlåst og defineret, er at blande dem med andre farver, der er stærkere og mere refleksive. En sort-hvid væg og møbler i sort-hvide farver giver et utroligt bidrag, hvis du blander det med farver som lyserød, gul, rød og trendy lilla i form af puder, tæpper, gardiner og andre ting. Da den flotte sort-hvide væg og stofferne i dristige farver fremhæver og supplerer hinanden, kommer dit rum til at få sin egen personlighed, hvilket er svært ikke at være vild med. Tapeter såsom Stockholm Skyline Black og Weaving Wood Grey er perfekte til at fungere som grundlaget for at indrette rummet, og Ball Through Wall er et rigtig godt valg til en teenagers værelse.

Farvekombinationen, der giver mere plads

Uanset dit rums reelle størrelse kommer det altid til at føles større, når du i din indretning kombinerer disse to farver til dit rums primærfarve. En stor stue vil være endnu større og mere indbydende og hjørnet i soveværelset vokser og får et nyt liv, som du aldrig havde troet muligt. Hvis der på væggen bag sengen er en mørkere nuance af sort og hvid, hvilket for eksempel ses på fototapetet Pine Trunk bw, vil det se fantastisk ud med en sengeramme eller natbord i træ. Hvis væggen bag ved sengen er i en lysere sort-hvid nuance med lidt mere farve, som det er tilfældet med fototapetet Julia Butterfly, så passer en røggrå sengeramme eller natbord til fototapetet på et personligt plan. I en entre kan det være, du ønsker at blive mødt velkommen af meget anderledes og varme farver og på denne måde få en kærlig modtagelse. På den anden side kan sort, hvid og grå være meget opmuntrende farver, når du træder ind i dit hus. En lys farve kombineret med tapetet Cuckoo's Nest løfter stemningen i rummet på en dejlig måde, mens et lidt mørkere gulv kombineret med de sorte farver i fototapetet Norra Järnvägsgatan in Mono giver en mere rolig velkomst.
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-3 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.