Enhjørninger

De fantastiske vægmalerier af fantasien enhjørning vil fange dit barns fantasi. Dette mystiske hestelignende væsen med sit ene horn har fascineret børn gennem tiderne, og hvert fredfyLæs mereldte vægmaleri vil være som en godnathistorie, der luller dit barn i søvn. Den legendariske enhjørning er afbildet på kunstneriske, finurlige baggrunde på dette magiske udvalg af tapeter med regnbuer og fortryllede skove. Enhjørningen har ændret form gennem århundreder, helt tilbage til romertiden, hvor den var en mærkelig blanding af forskellige dyr, men intet slår dens nuværende udseende, som tiltaler babyer, småbørn og småbørn.

Vær fortryllet med enhjørninger

Hvad er enhjørninger egentlig? I lang tid har enhjørninger været kendt som legendariske væsner, der beskrives som væsner med et enkelt stort, spidst, spiralformet horn, der stikker ud fra panden. Disse væsener anses for at være ædle væsener, der har fortryllet mange mennesker over hele verden og gennem tiderne. Enhjørninger er et symbol på renhed og godhed og personificerer den utæmmede frihed. Derudover er enhjørninger ofte forbundet med regnbuer og skønne jomfruer. Ifølge legenden kan det mytiske væsen kun indfanges af jomfruer, som er alene i skoven. I modsætning til andre mytiske væsener er enhjørninger aldrig frygtede, men i stedet blide og rare. Enhjørningens horn skulle efter sigende have magt til at gøre forgiftet vand drikkeligt og helbrede sygdomme.

Skab et vidunderligt interiør med vægmalerier med enhjørninge

Indretning af rum har aldrig været sjovere med vægmalerier. Vægmalerier er innovativ vægbeklædning, der nemt kan få dit interiør til at se fantastisk ud. Med fantastiske vægmaleri designs til rådighed, vil du aldrig løbe tør for muligheder. En af de fantastiske kollektioner fra Photowall er vægmalerier med enhjørninger. Vægmalerierne er skabt i en rig blanding af farver, der øjeblikkeligt vil få kedelige og kedelige vægge til at fremstå levende og livlige. Tilføj disse fantastiske væsner på dit børneværelse eller i legeværelset, og dine børn vil helt sikkert elske dem. Det er en kendsgerning, at børn er fascineret af væsner fra fantasiverdenen, og enhjørning er en af dem. Med de smukke enhjørninge vægmalerier kan børnene måske lege rollespil med dem eller endda forestille sig, at de er en del af deres verden. Vi ved alle, at børn i de fleste tilfælde lever i en verden af eventyr og fantasi. Dette er grunden til, at forældre har en tendens til at omgive dem med ting, der vil bringe dem ind i fantasiverdenen. Tilføjelse af Unicorns vægmalerier er en af de vidunderlige måder at opfylde dine unges drømme på. Tro det eller ej, men de kan endda behandle enhjørningerne som venner, mens de leger. Hjælp dem med at udvikle deres kreativitet og fantasi, og du vil aldrig fortryde det, da de vil vokse sig lyse og kloge.
Produktoplysninger
  • Viser side 1 af 1 sider