Enhjørning - Tapet - Børneværelse

350

motiver

Magi og mystik

Magi og mystik har altid fascineret den menneskelige psyke siden tidernes morgen. I vores kultur, vores overlevering, vores kunst, vores underholdning og selv i vores religion og tradLæs mereitioner har magi og mystik altid haft en særlig plads i vores kultur, vores overlevering, vores kunst, vores underholdning og selv i vores religion og traditioner. Det skyldes måske, at disse elementer tjener som en meget stærk metafor for vores værdier, tro og vores følelse af rigtigt og forkert. De er repræsentationer af, hvordan vi opfatter godt og ondt i denne verden. Photowall hylder denne filosofi med sin egen serie af magiske og mystiske vægmalerier. Disse billeder skildrer de mere almindelige og anerkendte elementer af magi og mystik i vores tid. Placer disse magiske & mystiske vægmalerier i din stue for straks at indgyde området med fortryllelse og lys. Dine familiemedlemmer og kolleger vil helt sikkert sætte pris på den overjordiske charme, som disse magiske & mystiske vægmalerier bringer til rummet. Dit hjem vil have følelsen af et fjernt, magisk kongerige med disse magiske & mystiske vægmalerier hængende på dine vægge. Placér et par af disse magiske og mystiske vægmalerier i dine børns sovekrog og legeområder, og se deres øjne blive store af forundring og ærefrygt over disse bemærkelsesværdige billeder. Disse magiske og mystiske vægmalerier er et sikkert hit i dit hjem.

Fortryllende i magi & mysterium vægmalerier

Drager, feer, enhjørninger, forhistoriske væsner, tapre krigere, begravede skatte og magiske slotte er blot nogle få af de elementer, der har udgjort magi og mystik gennem tiderne. Siden vores barndom har vi været fascineret af disse historier og har indarbejdet dem i vores kultur. Photowall tager hatten af for de ting, der ikke er af denne verden, med "Unicorns and Fairies", "Unicorns in Dreamy Forest" og "Fairy Garden" i sin fine serie af magiske og mystiske vægmalerier. Disse fantastiske billeder viser de mere fortryllede og farverige facetter af alt det magiske. Placér et par af disse magiske og mystiske vægmalerier i dit fritidshjem, og føl, at dagens bekymringer og bekymringer simpelthen falder væk. Den beroligende og beroligende eskapistiske kvalitet af disse magiske & mystiske vægmalerier vil transportere dig til et sted, hvor ro er en livsstil. Et andet fint sted at hænge disse magiske & mystiske vægmalerier op er i dit opholdsområde. Sæt dig i din yndlingsloungestol med et glas simpel appelsinjuice og føl atmosfæren komme til live med disse magiske og mystiske vægmalerier omkring dig.

Begynder magi & mystik vægmalerier

En af de mere mystiske facetter af naturen, som begejstrer os den dag i dag, er forhistoriske skabninger. At tænke på, at disse mastodonter engang strejfede rundt i de lande, som vi bebor i dag, er forbløffende og forvirrende for forståelsen. At erkende deres tilstedeværelse er at acceptere, at mennesket kun er et kapitel i denne planets liv. Photowall giver dig noget at forundres over med "Dino Dreams", "Landscape of Dinosaurs" og "Protection" i sin brede samling af magiske og mystiske vægmalerier. Disse billeder viser disse forhistoriske kæmpers liv, da de trivedes på denne planet. Placér et par af disse magiske & mystiske vægmalerier på væggene i dit private arbejdsværelse eller mini-bibliotek, og føl dig som en verdenskendt palæontolog, der studerer disse vidunderlige giganter. Du kan endda gå så langt som til at hænge flere af disse magiske & mystiske vægmalerier op på din seng i dit soveværelse, så du føler, at du slumrer i en forhistorisk verden. Din søvn vil aldrig være mere fuld af spændende drømme med disse magiske & mystiske vægmalerier over dig. Lad dit soveværelse komme til live med disse fantastiske magic & mystery vægmalerier.

Vindende og medrivende

Da vi var børn, fik vi at vide, at idealet for det mandlige køn var at vokse op og blive modige og loyale riddere i skinnende rustning. Det var meningen, at det kvindelige køn skulle indtage rollen som den smukke og dydige jomfru i nød. Selv om vores kulturer har ændret sig, og kønnenes dynamik har undergået store forandringer i det seneste århundrede, holder den romantiske del af vores psyke stadig fast i disse stereotyper. Photowall tager hatten af for disse idylliske forestillinger med "Viking og Ulv", "Blomsterengel" og "Amor og Psyche" i sin bemærkelsesværdige samling af magiske og mystiske vægmalerier. Disse billeder skildrer de mere stereotype portrætter af mænd og kvinder, som de hyldes i myten. Hæng et par af disse billeder op i dine gange, og forvandl disse kedelige områder til et sandt galleri af magiske overleveringer. Det vil gøre det at gå fra rum til rum til en øvelse i fortryllelse. Disse magiske og mystiske vægmalerier vil appellere til dine venner, som er af den mere følelsesmæssige og sentimentale overbevisning. Inviter et par af dem hjem til en eftermiddag med te og kager, mens du kigger med beundring og ærefrygt på disse magiske og mystiske vægmalerier.
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.