Enhjørning - Tapet - Børneværelse

571

motiver

Fantasy

Fantasy fototapeter er en fantastisk måde at fremvise din sjove og kreative side på. Vi har fototapeter og tapeter i et bredt udvalg af fantasy-relaterede temaer, inklusiv drager, enhLæs merejørning, feer, troldmænd og meget mere. Du kan finde fantasy baggrunde med moderne dyr, såsom ulve, havdyr, heste, safari dyr, og alle former for mytiske, magiske, vidunderlige og fantastiske karakterer i en moderne baggrund. Tjek kollektionen ud, og du vil med sikkerhed finde noget der er morsomt og imponerende, som du ikke vil kunne modstå.

Figurerne

Tapet kan være en sjov måde at dekorere en kedelig væg på. Vi har alle former for ægte og mytiske dyrescenarier og temaer i vores fototapeter. Et meget populært tema, er vores enhjørning tapet. Forestil dig disse smukke vilde skabninger, som rider gennem stjernerne på en stjernebølge, badende med deres babyer i en eventyrsø i nærheden af et slot, græssende i haver med et genert udtryk, som om de vil fortælle dig at hvis du kommer for tæt på, så forsvinder de. Drager og dinosaurer er også meget brugt i vores kollektion af kvalitetstapet. Dette er surrealistiske billeder, såsom dragekrigere, retro robotter, huse der flyder i nærheden af vandfald, eller Gotham City om natten. Karakterer fra fjernsynet og fantastiske nytænkende portrætter af personer, kan også findes i vores udvalg af fantasy tapeter. Temaer baseret på eventyrbøger som Alice in Wonderland eller Moomin, kan transportere dig til en anden verden inden du får set dig om. Jo mere du kigger, vil slotte og træer nogen gange blive en del af selve figurerne.

Baggrunde

Visse baggrunde er ganske enkelt skøre, såsom baggrunde af almindelige dagligdags ting, såsom et køkken eller en bogreol. Andre baggrunde for din hjerne til at slappe af fra virkeligheden, ved at tage dig til Jurassic jungle eller slotte på land eller i luften. Marine temaer tilbyder et blik over havbunden, komplet med havlivet og sunkne skatte. Slotte, hytter, havestier og meget mere er tilgængelige, så du har noget at kigge på, og endda fantasy skovscener med sommerfugle, feer og en smule alfestøv! Jo mere du kigger på disse flotte designs og fototapeter, jo flere detaljer vil du bemærke i alle dele af fototapetet.
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-3 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.