Fantasy

Fantasy vægmalerier er en fantastisk måde at vise din sjove og kreative side frem på. Vores brede udvalg af fantasy-relaterede temaer omfatter, men er ikke begrænset til: drager, enhjLæs mereørninger, feer, troldmænd, dinosaurer, legetøj, folklorefigurer osv. Du kan også finde fantasy-vægmalerier med moderne dyr som ulve, havdyr, heste, safari-dyr samt alle slags mytiske væsener i hverdagsmiljøer. Dette giver dig mulighed for at eksperimentere med kontraster og justere den visuelle vægt i et rum efter dine præferencer.

Fantasy-vægmaleriernes karakterer

Alle former for scener med virkelige og mytiske væsener og temaer i fantasy-vægmalerier kan være indgangen til et brag af indretningsånd, hvilket gør det til en sjov aktivitet for både unge og gamle. Et af de mest populære elementer i vores arsenal af fantasy vægmalerier er tapetet med enhjørninge-tema. Forestil dig, at disse smukt arkaiske væsener galopperer hen over stjernerne på en astralbølge, plasker med deres babyer i en eventyrlig dam nær et slot og græsser i frodige haver, og alt dette inden for dine fire vægge! Unicorn Waves har utroligt smukke farver kombineret med et usædvanligt design, som vil glæde både unge og gamle.

Mere figurer, flere valgmuligheder

Drager og dinosaurer har også en fremtrædende plads i vores samling af fantasy-vægmalerier af høj kvalitet. Disse er især populære blandt vores unge. Derudover er der surrealistiske billeder som dragekrigere, retro-robotter, huse, der flyder nær et vandfald, eller Gotham City om natten. Vi tager karakterer fra tv og fantasifulde genopfatter portrætter af mennesker, som du derefter kan tilpasse til din æstetik og dine ønsker. Blumenengel er et herligt eksempel på det, hvor en smuk pige forestilles som en engellignende figur, der stirrer dybt ind i din sjæl. Sådan er kraften i vores førsteklasses fantasy-vægmalerier. Flere muligheder omfatter også ideer baseret på historiebøger som Alice i Eventyrland eller Moomin, som kan transportere dig til en anden verden på et øjeblik med disse ikke til at komme uden om fantasy vægmalerier.

Brug fantasy vægmalerier som slående baggrund

Vi undervurderer aldrig kraften af en god baggrund, især ikke i vores egne personlige rum. Nogle er rent finurlige, såsom baggrunde af dagligdags ting som et køkken eller bogreoler. Så er der andre baggrunde, som tager dine tanker med på en flugt fra virkeligheden med scener som en jungle fra Jura eller luftkasteller. Vores fantasy-vægmalerier tilbyder også pædagogiske elementer med stjernekonstellationerne for vores forskellige horoskoptegn. Disse kan fungere godt som en erklæring om karakter og give dit rum et personligt præg. Med vores brede udvalg har du mulighed for at vælge mellem disse forskellige motiver og tilpasse dine fantasy vægmalerier til din dekorative forkærlighed.

Stepping up

Illusioner er også en del af vores psyke, hvilket giver os et input af kreativitet. Hvorfor ikke manifestere dette koncept ved at tilføje flere fantasivægmalerier såsom Aquatic-temaet, der giver en udsigt over havbunden komplet med havliv og sunkne skatte? Eller hvad med det dejlige Life Is Good, hvor du kigger ud i verden, som om du står ved et vindue, men det er manifesteret i et traditionelt maleri? Der er slotte, funky hytter, havestier, fantasiskovscener med sommerfugle, feer med lidt alfestøv og så mange flere at vælge imellem.

Fantasy vægmalerier for et mere modent publikum

Tingene er, at jo mere du ser på disse øjenåbnende fantasy vægmalerier, jo flere detaljer vil du bemærke i praktisk talt hver eneste del af vægmaleriet, på grund af vores standarder af høj kvalitet og meget singulære designs. For dem med lidt mere affinitet til det mere kantede, mørkere materiale har vi stykker som Spooky Tree, et Goth-inspireret koncept, hvor du kan se et ægte fotografi i sort/hvid, der ligner en meget detaljeret tegning. Så er der Gustave Dore - Ogre in the Forest, en henrivende kunstnerisk præsentation, der kan sende behagelige prikkler ned ad ryggen og helt sikkert et fantasivægmaleri, som vil afføde interessante udvekslinger mellem dig og dine gæster.
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1–4 dage (i øjeblikket 5-8 dage), og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.