Apes & Monkeys

Mange mennesker vil i dag stadig kalde aber for aber og omvendt. Photowall har samlet et smukt udvalg af vægmalerier med aber og aber for at fejre, men også for at oplyse om forskelleLæs merene mellem de to. De fleste af forskellene kan beskrives i form af fysiske karakteristika og evolutionær udvikling over tid. Den hurtigste og nemmeste måde at skelne aber og aber fra hinanden på er dog ved at kigge efter en hale. Aber har ingen hale, mens de fleste abearter har en hale. Du vil se dette ofte i vægmalerier med aber og aber. Aber har tendens til at være større end aber og har normalt også større hjerner. En anden overset forskel er, at når de bevæger sig gennem træer, løber aberne langs grene, mens aberne svinger sig fra gren til gren ved hjælp af deres arme. Denne smukke naturlige bevægelse ses også i vores fremragende udvalg af vægmalerier af aber og aber. Et andet meget vigtigt aspekt ved vægmalerier med aber og aber er, at det fremhæver, hvordan disse skabninger er afgørende for skovens sundhed, da de er frøspredningsagenter og gartnere. Nogle frygter, at vi uden dem måske ikke vil have nogen skove i fremtiden. Så få dig selv aber & aber vægmalerier for at vise din kærlighed og påskønnelse af vores nærmeste fætre med hensyn til evolutionen.

Apes & monkeys vægmalerier til børnene

Denne menneskelignende adfærd er også grunden til, at disse skabninger er meget populære hos børn. Deres ofte barnlige natur giver virkelig genlyd hos børn, som du sikkert har set med dine egne eller børn af folk du kender. Apes & monkeys vægmalerier fra Photowall kan have den samme effekt, når du bruger det som vægdekoration. Ethvert barn vil sætte pris på og blive begejstret over vægmalerier med aber og aber som f.eks. "Baby Monkey". Et virkelig sødt portræt, der kan blive et fokuspunkt og en ven for de små. Vi har også kunstværker som "Wild at Heart", hvor du kan se disse dyr interagere med andre indbyggere i deres omgivelser. Apes & monkeys vægmalerier kan virkelig inspirere dem til at lære om naturen og hjælpe med at bevare den i fremtiden.

Vigtig information

Når vi taler om evolution, så har abearten lignende grundlæggende kropsstrukturer som vores, høj intelligens og kan endda udvise menneskelignende adfærd. For eksempel kan chimpanser, som genetisk set er tættest på mennesker, skabe enkle redskaber og bruge dem effektivt. Vægmaleriet med titlen "Jungle Jim with Cheetah" viser endda, hvordan en af dem interagerer med et menneske ved hjælp af de samme midler. Aber har også avancerede kognitive og sproglige færdigheder, selv om de ikke kan tale som mennesker, men de kan bruge tegnsprog og andre kropslige bevægelser til at kommunikere effektivt med mennesker. Kommunikationsfærdigheder hjælper gorillaer, chimpanser og bonoboer med at udvikle komplekse sociale grupper og endda udvise visse aspekter af kultur. Ligesom mennesker kan aberne tænke og løse problemer i deres omgivelser. "Family Fun" er et vægmaleri af aber og aber, der perfekt illustrerer dette. Dette smukke motiv kan se lige så godt ud i stuen derhjemme som i pauserummet på kontoret.

Endnu flere abe & aber vægmalerier

Næsten alle jordens vilde aber er begrænset til kun fire dele af verden. Arter fra den nye verden findes i Syd- og Mellemamerika, mens arter fra den gamle verden findes i Asien og Afrika. Alle disse er repræsenteret på vægmalerier af aber og aber. Ikke desto mindre er der dog en undtagelse, nemlig den blomstrende bestand af vilde berbermakaker, der strejfer frit omkring på den iberiske ø Gibraltar! DNA-analyser viser, at disse makakaber, som har været i Gibraltar i mange århundreder, stammer fra Nordafrika. Som du kan se, er vægmalerier med aber og aber ikke kun til for at forskønne dit interiør, men kan også lære dig en ting eller to.
Produktoplysninger