Safaridyr

Selve ordet Safari stammer fra det arabiske ord for rejse. I slutningen af det 19. århundrede, efter at have haft kontakt med de forskellige stammer i Afrika, brugte englænderne udtryLæs merekket til at betegne en rejse over land, som normalt foretages af turister, der ønsker at se på seværdigheder i Afrika. Det er dog interessant, at så længe man befinder sig et sted, hvor man kan observere dyr i deres naturlige omgivelser, er man teknisk set på safari. Denne samling af vægmalerier med safaridyr består af fire underkategorier, der er bekvemt arrangeret til din fornøjelse med motiver af højeste kvalitet i unikke designs og som med alle Photowalls vægmalerier kan de ændres efter dine ønsker og æstetik. Bring den vilde vildmarks skønhed ind i dit hjem eller på dit kontor ved at vælge dine Safari-dyr vægmalerier!

Definerende vægmalerier med safaridyr

Safaridyr er grundlæggende alle dyr, der trives i græsland eller savanne. Disse dyr omfatter elefanten, giraffen, zebraen, løven, flodhesten, næsehornet, impalaen og leoparden, men kan i forlængelse heraf også omfatte andre arter eller lignende dyr. De særlige skabninger, der præsenteres i vægmalerier med safaridyr, er elefanten, giraffen, zebraen, løven og andre store katte. Alle disse stykker i vores sortiment af vægmalerier med safaridyr vil opfylde og overgå dine dekorationsønsker med deres sjældne kompositioner, farver, der straks springer i øjnene, og deres interessante tilstedeværelse, der helt sikkert vil pynte i din bolig eller dit erhvervsområde.

Hør mig brøle

Løven, som også nogle gange kaldes dyrenes konge, er et meget vigtigt dyr på safari. Næst efter tigeren i størrelse, og løvernes gennemsnitlige levetid er ti til fjorten år. De er vigtige rovdyr, som sikrer balancen i økosystemet. Bidrage den majestætiske smag til dit hjem eller kontor ved at opsætte kongelige vægmalerier af en løve af safaridyr. Vores sortiment af katterelaterede Safari-dyr vægmalerier er et af de mest børnevenlige lag i kategorierne af dyr. Børnene vil glæde sig over disse spændende og bedårende designs, der er perfekte til et børneværelse eller legeværelse, med deres varme farver og nuancer, der helt sikkert vil få et smil frem hos de små drenge og piger. Med denne afdeling af vægmalerier med safaridyr kan den mangfoldighed, som den bringer, også anvendes til børn, der er ældre og nærmer sig teenagealderen. Fascinationen af disse fantastiske store katte ophører aldrig, da de symboliserer så mange følelser, og deres mystik forsvinder næsten aldrig.

Elephanter i Safari dyr vægmalerier

Elefanten er det største landpattedyr. Der er kun tre arter, der stadig er i live, nemlig den afrikanske buskelefant, den afrikanske skovelefant og den indiske eller også kendt som asiatisk elefant. På trods af deres enorme størrelse er elefanter for det meste fredelige planteædere, og de kan bruge op til 16 timer om dagen på at spise. Et vægmaleri med safaridyr af disse store giganter passer perfekt ind i mange værelser, uanset om det er til et barn, en teenager eller en voksen. "Henna Elefant" er et udpræget superb motiv, som ser suverænt cool og smart ud, med nok klasse og stil til at tilfredsstille ethvert dekorativt og designmæssigt behov og ønske.

Mere fine kattekillinger

Leoparden er også en stor kat ligesom løven. Når du er på safari, kan du skelne en leopard fra to andre plettede katte, geparden og jaguaren, på baggrund af fordelingen af deres pletter. I modsætning til løverne kan leoparder jage og spise hvad som helst, hvilket giver dem betegnelsen som opportunistiske jægere. Leoparder er kendt for deres fremragende klatre- og svømmeevner på grund af deres meget stærke skulderknogler og muskler. Tilføj disse fascinerende kattedyr til din indretning med vores fantastiske sortiment af vægmalerier med safaridyr, som f.eks. værket med navnet "Hidden Leopard", et finurligt maleriagtigt vægmaleri med safaridyr, der har så god karakter.
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1–4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.