Kaniner

Et af de mest berømte dyr og populære kæledyr i verden er kaninen, eller bukken og haren, som de også kaldes. Med dette i tankerne har Photowall samlet en kategori af vægmalerier med Læs merekaniner, som du kan bruge som din boligindretning. På trods af deres popularitet er der en masse misforståelser og ting, som vi generelt ikke ved om disse dyr. Vidste du for eksempel, at en enkelt kanin er en ensom kanin? Kaniner er sociale væsner og er mest lykkelige i selskab med deres egen art. Brug kaniner vægmalerier til at fjerne de negative vibrationer i dit område. Få dig selv disse fluffy og søde væsener ved at pynte dit rum med kaniner vægmalerier! Vi har kaniner vægmalerier på udstilling, der viser unge kaniner, som de kalder et kit, hvilket er en forkortelse for killing. Ethvert lille barn eller lille barn ville blive glad for at have disse kaniner vægmalerier i deres soveværelse, studieområde eller legeplads.

Kaniner vægmalerier med kaniner

Når man hører ordet kanin, vil de fleste mennesker straks tænke på påskeharen, men nogle andre kaniner har gjort sig bemærket i populærkulturen. En af verdens mest kendte kaniner er Warner Brothers tegnefilmsfigur Bugs Bunny. Man ser ham ofte gnaske en gulerod, hvilket er ironisk, da gulerødder ikke er en naturlig del af en kanins kost og kan give kaniner maveproblemer, hvis de spiser for mange af dem. Det er den slags ting, man lærer og efterfølgende kan dele, når folk spørger om dine kaniner vægmalerier. En anden favorit blandt børnene er Thumper fra Bambi, som er mindeværdig for sit gode humør lige så meget som for sin karakteristiske fodstampning. Du kan kanalisere disse figurers charme ved at anskaffe dig nogle smukke kaniner vægmalerier. Dine børn, eller endda de voksne, vil takke dig for at bringe varme og stil ind i dit interiør ved hjælp af disse kaniner vægmalerier.

Symbolsk værdi

Disse dyr er en del af mange kulturer og civilisationer, når det kommer til ting som folklore og endda religion. Den underliggende idé er, at kaniner er forbundet med tanken om genfødsel, hvilket sandsynligvis har at gøre med det faktum, at de reproducerer sig overvældende. Dette ville gøre kaniner vægmalerier ideelle til familieområder som f.eks. stuen i hjemmet. Andre af kaninens og harens kvaliteter fremhæves også i forskellige folklore, herunder deres drilagtige side, der spiller rollen som snedige tricktyve i indianske og centralafrikanske mytologier. "Animal Mug" er et godt eksempel på dette, et smukt vægmaleri med kaniner med et strejf af frækhed. Dette enkle, men stilfulde design kan se lige så godt ud i hjemmet som på kontoret.

Informationer i kaniner vægmalerier

Ud over at udstyre dine vægge med stil, charme og karakter kan kanin-vægmalerier også være et pædagogisk værktøj. Et af deres mest kendte fysiske kendetegn er tænderne. Men vidste du, at en kanins tænder aldrig holder op med at vokse? I stedet bliver de gradvist slidt ned, når kaninen tygger på græs, vilde blomster og grøntsager. Et andet kendetegn, som du vil se masser af på vægmalerier med kaniner, er deres lange ører. Kaninerne bliver op til 10 centimeter lange og kan dreje ørerne 180 grader, så de kan holde nøje øje med rovdyr. På den anden side, når kaninerne tager fat i deres ører og fører dem ned over ansigtet for at vaske dem, er du officielt vidne til en af de sødeste dyreadfærd, der findes! Hvis du bruger nok tid i nærheden af kaniner, kan du desuden være heldig nok til at opleve en kanin, der hopper, når den er glad, og laver en vending i luften. Denne bedårende bevægelse har et lige så charmerende navn, som kaldes en binky.
Produktoplysninger
  • Viser 1-64 af 64 motiver

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1–4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.