Papegøjer

Papegøjer er fugle, der tilhører ordenen Psittaciformes, som der findes 398 arter af. De lever hovedsagelig i de tropiske og ækvatoriale områder på denne planet. De er i øjeblikketLæs mere listen over truede arter på grund af deres udbredte indfangning og salg på det sorte marked som eksotiske kæledyr. De har en smuk fjerdragt med levende farver og er meget værdsat for dette træk. Deres hovedkost består af frø, nødder, frugter, knopper og planter. Photowall hylder denne fantastiske fugl i sin egen serie af vægmalerier med papegøjer. Disse vidunderlige billeder skildrer papegøjen i dens naturlige habitat, omgivet af de samme af dens slags. Tilføj et stænk af farve og lysstyrke til det indre af dit hjem med disse papegøjer vægmalerier. Der er næppe noget rum i din bybolig, hvor disse papegøjer vægmalerier ikke vil se fantastisk ud. Hæng dem op i din stue som hovedtema for dit hjem og se humor og legesyge faktoren eskalere i dine vægge. Placer et par af disse papegøjer vægmalerier i dine børns soveområder og legeområder og se deres smil og latter ved at værdsætte disse vidunderlige fugle. Lad disse papegøjer vægmalerier blive en fast bestanddel i dit hjem.

Liv i papegøjer vægmalerier

Papegøjer bygger deres reder i træernes hulrum og udklækker deres æg der. De er berømt for at være nogle af de mest intelligente fugle på planeten og er endda i stand til at kopiere menneskelig tale. Photowall giver dig mulighed for at få din del med "Parrots Paradise-Polychrome", "Playing Parrots" og "Another Perfect Day" i sin bemærkelsesværdige samling af vægmalerier med papegøjer. Disse billeder viser denne storslåede fugl i nogle af de mere eksotiske områder i verden, hvor de lever. Placer et par af disse papegøjer vægmalerier på væggene i dine rekreative rum, og gør det sjovere og mere spændende i disse områder. Placér dem i dine lounging huler for at give dig følelsen af at slappe af i et tropisk paradis. Der er ingen grænser for den beroligende kvalitet og eksotiske stemning, som disse papegøjer vægmalerier udsender. Forestil dig selv på en fjern strand, med tæerne gravende i sandet, et glas margarita i den ene hånd og en flaske solcreme i den anden, mens du lytter til disse vidunderlige fugles kvidren. Disse vægmalerier med papegøjer kan tage dig dertil uden at du behøver at forlade dit hjem.

Livligt i papegøjer vægmalerier

Papegøjernes ejendommelige evne til at efterligne menneskelig tale har gjort dem til den primære comic relief for mange film gennem historien. Billedet af en saltet pirat med en papegøje på skulderen er blevet så ikonisk, at det endda har fundet vej til logoet på nogle dagligdags produkter. Photowall giver dig mere at elske med "Parrot Tropical Salmon Falls", "Parrot in Blossom" og "Parrots Paradise-Blue" i sin fine serie af vægmalerier med papegøjer. Disse pragtfulde billeder viser disse vidunderlige fugle, der boltrer sig med andre af deres egen slags. Lad disse papegøjer vægmalerier pryde væggene i din spisestue for at give den en følelse af en luau ved havet. Se med forbløffelse, når stemningen under måltidet bliver lysere, og alle virker forfriskede på grund af disse papegøjer vægmalerier. Samtalerne vil aldrig være mere livlige, og måltiderne vil smage endnu mere lækkert. Der vil aldrig være et øjeblik af kedsomhed med disse papegøjer som vægmalerier på væggene i dit hjem. Selv dine gange vil drage fordel af at have disse fantastiske billeder på dem. Gå fra rum til rum med stil.

Farverig og levende

Den stigende jagt på og salg af papegøjer på det sorte marked har ført til, at deres antal er blevet mindre og mindre. Med denne overhængende trussel har verdens naturbeskyttelsesorganisationer indført strenge sanktioner mod dem, der stjæler disse dyr fra deres naturlige levesteder og handler dem ulovligt. Det er med stort håb, at disse sanktioner igen vil gøre det muligt at øge deres antal. Photowall viser dig, hvad der skal beskyttes med "Big Parrot III", "Indigo Parrot I" og "Parrots Home" i sit brede udvalg af vægmalerier med papegøjer. Disse billeder viser et par kunstneriske gengivelser af denne storslåede fugl. Disse papegøjer vægmalerier vil passe perfekt til enhver farve væg eller tapet, som du ønsker at sætte dem på baggrund af. De er fremstillet af materialer, der er garanteret sikre til at eksistere i dit hjem, og sikre til at være omkring dine børn. De findes i et stort udvalg af farver og designs, som den håbefulde ornitolog kan vælge imellem. Lad disse papegøjer vægmalerier bringe tiltrængt farve og livlighed ind i det indre af dit hjem. Få dine venner eller kontorkammerater til at komme forbi til en kop te, mens du beundrer disse papegøjer vægmalerier. Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)
Produktoplysninger
  • Viser 1-58 af 58 motiver

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1–4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.