Veje og motorveje

Alle veje fører til Rom, og han gik på en lang og snoet vej... veje er en vigtig del af vores kultur, og har været hele vejen gennem vores historie. Rom kunne ikke have erobret halvdeLæs merelen af verden, hvis de ikke havde bygget de bedste veje som verden nogensinde har set, og de fleste mennesker syntes at en lang vej har en romantisk tiltrækning. Spændingen ved den åbne vej der ligger foran dig, og viden om at der ikke er andet at gøre, end at se hvad den bringer, det er noget alle føler. Hvorfor ikke bringe denne åbne vej ind i dit hjem, med et fototapet.

Den åbne vej

Har du nogensinde kørt langs en tom vej, i et øde marklandskab? Det er den mest fredfyldte fornemmelse du kan opnå, det er blot dig og din bil, og hjulene der synger på vejbanen. Eller måske har du udfordret et bjergpas, hvor du klamrer dig til rattet, mens der er et fald på tusind meter lige ved siden af bilen, mens dit hjerte banker vildt i brystet på dig. Kør langsomt på en nedslidt vej i en ældgammel skov, og tænk over hvad træerne har oplevet gennem tiderne. Veje skaber en masse følelser, og det at rejse på dem, kan føre os til uventede steder. Du kan nu tage disse følelser ind i dit hjem, med et tapet fra vores kollektion af temaer omkring veje og motorveje.

Ind til byen

Enhver gade i enhver by er unik, og de har alle noget specielt som du kan vise dig. Fra de ældgamle huse i London, til glamouren fra Los Angeles, så er der altid noget nyt at se. Med fototapeter kan du sende din fantasi på en rejse til nogle af de smukkeste, eksotiske veje i verden.

Historie

Veje har været en inspiration for kunstnere og fotografer. Nogle tager billeder af nattens trafik, hvormed den kortvarige skønhed af lysene bevares, taget i et øjeblik, hvorefter de forsvinder igen. Andre tager billeder af berømte mennesker på berømte gader, som the Beatles der krydser Abbey Road, som måske er det mest berømte billede af the Beatles, der nogensinde er taget. Ethvert fotografi af Piccadilly Circus er et øjeblik i historien, som er indfanget for altid. Gør et øjeblik af historien til dit eget, for evigt, med tapeter fra Photowall.

Bring verden hjem

Med vores udvalg af fototapeter kan du bringe effekten af den åbne vej, ind i ethvert rum som du vælger. Et billede af en vej vil øjeblikkeligt skabe et indtryk af størrelse til ethvert rum, mens en vej der fører til en solnedgang til bringe vigtige farver, til et ellers kedeligt design. Tag og bring lidt af den udendørs verden ind i dit hjem, med et fototapet.
Produktoplysninger