Haver

Når det drejer sig om noget som naturen, er det altid et vidunderligt syn at bringe et stykke af omverdenen ind i din indretning. Uanset om det er Versailles' velplejede haver eller dLæs meree klassiske former og farver i en engelsk gård på landet, har Photowall vægmalerier til haver, der vil tilfredsstille dine dekorative lyster og mentale behov. Vores motiver tilbyder et stort udvalg af områder at flygte til og slappe af i. Du kan vælge alle haver vægmalerier, der afspejler din smag og personlighed, lige fra de afdæmpede hvide, blå og babyrosa farver, der findes i sommerhusbunde, til de sammenstødende, dristige røde og orange farver, der står stolt i de omgivelser, de findes i. Ud over de indlysende stilistiske valg har du også et væld af muligheder med hensyn til farver og steder. Du kan også justere disse vægmalerier til haver, så de passer til eller står i kontrast til dine eksisterende farveskemaer og andre dekorative elementer.

Variation i haver vægmalerier

I vores udvalg af vægmalerier til haver kan du finde virkelige fotografier med så mange detaljer, at du næsten kan dufte blomsterne, og kunstværker, der er så smukke, at du får lyst til at anlægge din egen have med det samme. Uanset om du foretrækker det kultiverede eller det vilde, det surrealistiske eller det virkelige, kan et vægmaleri med haver være lige det, der skal til for at oplive et kedeligt eller for ensfarvet rum ved at bringe lidt af det udendørs ind i et liv i byen. Hvis du ønsker et foto af førnævnte høje kvalitet som f.eks. værket med titlen "Backyard Flower Collection" eller et maleri, der har en utrolig visuel tyngde og en ægte dybere mening som f.eks. "Secret Garden", så har vores mangfoldige og brede udvalg af havevægmalerier helt sikkert den ideelle scene, der passer til dine behov, uden at du behøver at slå græsset eller lugte græsset for alvor.

En lille bid af historien

Hjemmehavernes oprindelse ligger uden for den nedskrevne histories rækkevidde. Alligevel stammer de ældste billedoptegnelser af hushaver fra det gamle Egypten, og de viser, at de ligner forbløffende meget moderne hushaver. De haver, der er vist på egyptiske gravmalerier, var naturligvis de riges haver. Du vil finde masser af luksus i vores sortiment af vægmalerier med haver, men med den berømte provinsielle charme indarbejdet. Alle kulturer har en eller anden form for historisk have i deres fortid, og derfor har vi også motiver, der rækker vidt omkring i denne smukke verden. Fra en overdådig plads i Europa som i værket med navnet "Villa Rufolo Gardens" og en elegant ejendom i Asien som i motivet med titlen "Cherry blossom at Hamarikyu Gardens, Chuo Ward - Tokyo", til det tropiske paradis, der er vist i haver vægmaleri specificeret som "Hammock in Santa Teresa, Costa Rica", er der noget for alle at dele.

Fordele ved vægmalerier i haver

Havearbejde i sig selv er en engagerende, sjov aktivitet, som alle kan tage op på et hvilket som helst tidspunkt i deres liv, hvis de har tid og naturligvis ressourcer. Du behøver ikke at have en stor baghave eller et stort boligområde for at passe en have, men det hjælper helt sikkert at have plads. Dette kan ses i den kunstneriske gengivelse, der går under navnet "Garden - Abbott Fuller Graves", et vægmaleri med dystre farver, der er kærligt illustreret på klassisk vis. Med få undtagelser er de fleste menneskers liv i dag fyldt med stress og pres. Da havearbejde er en helt naturlig stressaflastning, der virker hele tiden og får dig til at føle dig forynget og generelt glad, kan have vægmalerier med haver i din bolig eller endda i dit firma lindre disse moderne symptomer. Den brede vifte af farver og designs i dette udvalg kan berolige ens sind og åbne det op for de ting, der virkelig er vigtige i livet.
Produktoplysninger