New York

New York er en udpræget amerikansk by at vælge som et vægmaleri. Udforsk de mange fotografiske udsigter af byen i panoramiske vægmalerier. Der er et bredt udvalg af tapet med New YorkLæs mere-temaer at vælge imellem, lige fra taxaer til falske scener, der kigger ud af vinduerne på New Yorks gader. Times Square, Manhattan, Brooklyn Bridge og Freedom Tower er nogle af tapeterne. Måske kan du også lide scener af New York i byen eller plakater af Frihedsgudinden. For fans af naturen er der også prints fra Central Park og Hudson River til dit hjem.

Vægmalerier fra New York til et vidunderligt rum

Ethvert hjem fortjener en lille opgradering, og tro det eller ej, men valgmulighederne er uendelige. Hvis du vil tjekke indretningsreferencer, vil du finde det fantastisk, at der er tonsvis af muligheder at vælge imellem. Farver har f.eks. stor betydning for rummets samlede udseende, da forskellige farver kan sætte stemningen og atmosfæren i rummet. New York vægmalerier vil tage dig med til de forskellige steder i den vidunderlige by. Du vil helt sikkert elske taxaerne, der kører rundt i New Yorks gader, Times Square, Manhattan, Frihedsgudinden og andre, da de er trykt på vægmalerierne. Hvis du er på udkig efter en vægdekoration, der vil rocke dit interiør, har Photowall svarene på dine krav. New York vægmalerier findes i forskellige designs og i forskellige farvemønstre. Hvis du er på udkig efter et klassisk udseende, er der vægmalerier til rådighed, som vil give et tidløst udseende til dit interiør. Vægmalerierne findes også i levende farver, som også ville gøre kedelige og kedelige vægge levende og interessante. Skab en nostalgisk vægdekoration med vægmalerier fra New York. Du vil helt sikkert blive forelsket i byen og dens vartegn. Dette gælder også for dem, der har besøgt byen eller bor i byen. Et tempofyldt byliv for dem, der lever i overhalingsbanen. Men alligevel en behagelig og afslappende udsigt, når vægmalerierne er tilføjet på dine vægge.

Hvad er så specielt ved New York?

City of New York, ofte kaldet NYC, er kendt for at være den mest befolkede by i USA. I 2017 blev befolkningen anslået til at have nået et indbyggertal på 8.622.698. Selve byen ligger på den sydlige spids af staten New York og anses for at være centrum for storbyområdet New York. New York by er blevet beskrevet som den globale magtby, idet den er verdens kulturelle, finansielle og mediehovedstad. Byen anses for at have en betydelig indflydelse på handel, underholdning, forskning, teknologi, uddannelse, politik, turisme og sport. New York City er også den vigtigste indgangsport for lovlig indvandring til USA, hvor der tales op mod 800 sprog. Dette gør byen til den mest sprogligt mangfoldige by i verden. Historisk set har New York City sin oprindelse som en handelspost, der blev grundlagt af kolonister fra den hollandske republik i 1624 på Lower Manhattan. Få år senere var byen under englændernes kontrol. Navnet New York blev givet efter at kong Charles II af England havde givet landområderne til sin bror, hertugen af York. New York var også USA's hovedstad fra 1785 - 1790. Et af byens vigtigste vartegn og symboler er Frihedsgudinden. Den hilser faktisk på millioner af immigranter, når de ankommer til byen med skib. Statuen symboliserer også frihed og fred. New York besøges også af turister på grund af de mange seværdigheder og turistattraktioner. Nogle af dem er Times Square, Broadway Theater District, broer, skyskrabere og parker, for blot at nævne nogle få.
Produktoplysninger