Chicago symfoni - Tapet - Entré

20

motiver

Illinois

Hvis du er aktivt på udkig efter et vidunderligt indretningstema, kan vægmalerier fra Illinois fra Photowall være dit aktiv. Det er ikke kun fordi de er smukke at se på og nemme at seLæs mere på, men også fordi præriestaten har en så rig historie, hvor så mange verdensforandrende begivenheder fandt sted, uden at folk overhovedet var klar over det. Et konkret eksempel er det faktum, at Illinois var den første stat, der ratificerede det 13. ændringsforslag til afskaffelse af slaveriet. Og for at nævne en lille trivia, der ikke er så tung, kan det nævnes, at udtrykket "jazz" blev opfundet i Chicago af Benny Goodman og Gene Krupa i 1914. Som du kan se, er der masser at lære og opdage om denne fantastiske stat gennem Illinois' vægmalerier. Næsten 80 % af statens landareal er landbrugsjord, og det højeste punkt er Charles Mound på blot ca. 375 meter. Illinois vægmalerier er også hjemsted for seværdigheder i den tredjestørste by i Amerika, Chicago. Med Photowall kan du altid ændre dine valgte Illinois-vægmalerier, så de passer til din æstetik og dine planlagte farveskemaer.

Vægmalerier i Illinois i den vindblæste by

Chicago, der er kendt for faktisk at have opfundet det, der nu er almindeligt i storbyer, nemlig skyskraberen, har en overflod af bemærkelsesværdige og ikoniske strukturer, som du kan få i dit eget hjem, kontor eller fritidsrum i form af Illinois-vægmalerier. Som nogle af jer måske ved eller har hørt om, går Chicago hånd i hånd med Sears Tower. Men hvis man vil være faktuelt korrekt, skal man nu kalde det Willis Tower. Det 440 meter høje tårn, der blev færdiggjort i 1973, er den ubestridte konge af Windy Citys skyline, som du kan se på mange af disse Illinois-vægmalerier, der viser Chicago. Denne struktur holdt titlen som verdens højeste bygning i årtier og fastholdt sin ret til det højeste tag på den vestlige halvkugle i meget lang tid! Illinois vægmaleri med navnet "Chicago Skyline" giver dig en smuk udsigt over dette vartegn og mange flere.

Stor mængde historie

De første europæere, der ankom til Illinois, var de franske opdagelsesrejsende Jacques Marquette og Louis Joliet, som rejste langs Mississippi og Illinois-floden og fik kontakt med de lokale indianske stammer for at etablere pelshandel. Briterne fik kontrol over Illinois efter at have vundet den franske og indianske krig i 1763. Kun 20 år senere, i 1783, blev landet imidlertid en del af USA efter revolutionskrigen, og den 3. december 1818 blev Illinois optaget i Unionen som den 21. stat. Denne rige historie afspejles også i mange af disse fantastiske vægmalerier fra Illinois. En af de værste brandkatastrofer i USA's historie var den berygtede store Chicago-brand i 1871. Det hele startede med en lille brand i en lade i det sydlige Chicago, men da de fleste bygninger dengang var lavet af træ, var det svært at stoppe branden, når først den var gået i gang, og over 20.000 bygninger blev fuldstændig ødelagt. Ikke desto mindre kom Illinois' indbyggere på fode igen og skabte en blomstrende by, som du kan se på vægmalerier fra Illinois. Denne udholdenhedsånd kan også afspejles i din indretning med Illinois vægmalerier!

Til yderligere Illinois vægmalerier

Du vil blive overrasket over at vide, at det ikke er mærkeligt at opleve alle fire årstider på en enkelt dag i Chicago! Det er ikke for ingenting, at den kaldes den førnævnte Windy City. Kilden til dette er Lake Michigan, som grænser op til hele den østlige side af byen, som du kan se på Illinois vægmalerier som "Chicago og Lake Michigan". "View from a Skyscraper in Chicago" er et andet fantastisk Illinois-vægmaleri, der viser denne side og skønhed af metropolen. Hvis du er på udkig efter noget mere kunstnerisk og lidt mere karakterfuldt, er "Chicago Illinois Rust Skyline" måske det rigtige for dig. Vægmalerier fra Illinois giver dig et stort antal muligheder for at forskønne dine fire vægge.
Produktoplysninger
  • Viser 1-20 af 20 motiver

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.