Florida

Florida er en stat i den sydøstlige del af USA. Mod vest ligger den Mexicanske Golf, mod nord Alabama, mod øst Atlanterhavet og mod syd Florida-strædet. Delstatens hovedstad er TallahLæs mereassee, og Miami er den mest befolkede og urbaniserede by. Photowall viser sin respekt for denne unikke og berømte stat i sin egen serie af vægmalerier fra Florida. Disse billeder skildrer den svingende og elektriske stemning i de forskellige lokaliteter, der ligger langs denne bemærkelsesværdige region. Med disse vægmalerier fra Florida i dit hjem vil du få byens varme nætter, lyden af sambaen, duften af tamales og lysene fra Miami ind i dit eget private fristed. Der er ingen stat, der kan matche Florida, når det kommer til festscenen, og der findes ingen billeder som disse Florida-vægmalerier til at bringe denne magi ind i dit hjem. Forestil dig de solbrændte kroppe, der går rundt i de travle gader, de skinnende sportsvogne, der ligger langs fortovene, og de storslåede blå strande i denne region med disse fantastiske vægmalerier fra Florida. Der er helt sikkert ikke noget rum i dit hjem, som ikke vil blive vækket til live af disse fantastiske billeder.

Elektrisk i Florida vægmalerier

Indfødte amerikanere har beboet denne stat i over 14.000 år. De blev først opdaget af den spanske opdagelsesrejsende Juan Ponce de Leon. Han kaldte landet La Florida, fordi det var spansk for påske, den tid på året, hvor han landede på det. På forskellige tidspunkter gennem historien var denne historiske stat ejet af enten Spanien eller England. Det er stedet for Seminole-krigene, som var de blodigste og længste indianerkrige i USA's historie. Photowall tager hatten af for denne store stat med "Miami", "Lifeguard Tower in Miami, USA" og "Beach in Islamorada in Florida Keys, USA" i sin fantastiske samling af vægmalerier fra Florida. Disse eksotiske billeder skildrer det pulserende byliv og pulsen i denne fine stat. Hæng et par af disse Florida-vægmalerier op i din stue for at give rummet en festlig og dynamisk atmosfære. Et par af disse Florida-vægmalerier i din fritidshule vil øge spændingen og spændingen ved legestunden. Placér flere af disse pragtfulde Florida-vægmalerier i dine opholdsområder, og mærk rytmen fra dens gader i dine årer.

Pulserende i Florida vægmalerier

I 80'erne var den mest populære og mest populære tv-serie med de højeste seertal Miami Vice. Denne politi- og røverserie indfangede perfekt nattelivet, lasterne og den fængslende musik i Floridas mest energiske by. I hovedrollerne var Don Johnson, Jan Michael Philips og den geniale Edward James Olmos. Denne serie katapulterede alle disse skuespillere til superstjernestatus. Photowall giver dig mere at elske med "Downtown Miami, Florida", "Miami South Beach" og "Suwanne Reflection Panoramic" i sin fine serie af vægmalerier fra Florida. Disse fantastiske billeder viser alle de ting, vi elsker og beundrer ved denne smukke stat. Hæng disse Florida-vægmalerier op på din seng, i dit soveværelse, og føl dig som om du lukker øjnene på en af de varme Miami-nætter. Slumre med stil med disse Florida vægmalerier i dit soveværelse. Du kan endda gå så langt som til at vise disse billeder på væggene i dine børns soveværelser og legekrog. Alene deres fængslende farver vil holde dine børn beskæftiget og underholdt i timevis. Bring travlheden og det pulserende liv i denne fine stat ind i dit hjem med disse vægmalerier fra Florida. Der vil aldrig mere være et øjeblik af tristhed i din bolig.

Snakkende og løs

Florida er længe blevet fejret som USA's pensionshovedstad. Dette skyldes det faktum, at vejret er fint og varmt, hvilket er perfekt til ældre mennesker. Dens levestandard er billig, og der er utallige underholdningstilbud til at holde pensionisterne beskæftiget. At leve resten af sine dage i Florida er virkelig et godt tilbud. Kennedy-familien har også sit stamsted i Hyannisport, og deres medlemmer ses normalt på de mange natklubber, der ligger langs gaderne i Hyannisport. Kennedy Space Center ligger også i denne stat, ligesom Lake Okeechobee. Det største cubanske udlændingesamfund bor også her, fordi Florida kun ligger få hundrede kilometer fra Cuba. Det har også været et mekka for udødelige forfattere som Ernest Hemingway, Tennessee Williams og Marjorie Rawlings. Everglades National Park er også hjemsted for den amerikanske alligator, Floridas panter, flaskenæse-delfinen og den elskelige søkøer. Dette er blot nogle få af de attraktioner, der tiltrækker folk til denne fantastiske stat. Lad følelsen af denne region trænge ind i dit hjem med disse vægmalerier fra Florida.
Produktoplysninger
  • Viser 1-43 af 43 motiver

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1–4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.