Sydamerika

Sydamerika vægmalerier fra Photowall er det ideelle værktøj, hvis du ønsker kultur og natur på én gang i din indretning. Det er et romantisk, travlt og mangfoldigt kontinent, der er kLæs mereendt for fantastiske landskaber, kontrastfyldte køkkener og utrolig musik, der stammer fra en sund blanding af påvirkninger. Vores samling af vægmalerier fra Sydamerika har den moderne charme fra metropoler som den brasilianske hovedstad Sao Paulo, men også den gamle charme fra seværdigheder som Machu Picchu's mystik. Kontrasterende farver, forskellige stilarter og unikke designs er blot nogle af de ingredienser, vi har tilføjet for at gøre dette sortiment af sydamerikanske vægmalerier til det bedste af slagsen. Det fjerde største kontinent i størrelse og det femte største, når vi ser på befolkningstallet, består af 12 lande, nemlig Argentina, Bolivia, Brasilien, Chile, Colombia, Ecuador, Guyana, Paraguay, Peru, Surinam, Uruguay og Venezuela. Sydamerika vægmalerier er også hjemsted for den næstlængste flod i verden efter Nilen, Amazonas, samt det næsthøjeste af verdens syv tinder efter Mount Everest, Aconcagua i Argentina. Sydamerikanske vægmalerier vil glæde, behage og informere dig, din familie, dine venner og alle, der ser disse smukke udsigter.

Appel af Sydamerika vægmalerier

Brasilien har måske nok det højeste antal UNESCO-værdighede, men Peru, der ligger på andenpladsen med 12 sådanne steder, har måske det mest kendte og berømte. Stort set kronjuvelen af kulturelle seværdigheder i Sydamerika er utvivlsomt den sublime og "forsvundne by" Machu Picchu. Dette arkæologiske vidunder, der ligger højt oppe i bjergene, undlader aldrig at forbløffe besøgende, der kommer fra hele verden for at beundre den tidløse skønhed og de kæbeindbydende udsigter, som du også vil se på vægmalerier i Sydamerika. Med sine gigantiske vægge, terrasser og ramper er det virkelig et syn at se. Tjek det sydamerikanske vægmaleri ved navn "Machu Picchu" og bliv forbløffet over, hvordan det kan ændre hele dit værelsers udseende og give det mere dybde og dimension, men også skønhed og karakter.

Største brik i puslespillet

Udover at være det største land er Brasilien også et af de mest historisk rige lande i Sydamerika, hvilket er tydeligt ved, at de har 21 verdensarvsområder. De første europæere, der bosatte sig her, var portugiserne, som grundlagde den første bosættelse i 1532. Brasilien fortsatte med at ekspandere gennem krige og slag, indtil den portugisiske kongefamilie flygtede fra Napoleon og flygtede til Brasilien i 1807. Disse forskellige påvirkninger kan mærkes i alle aspekter af den brasilianske kultur, og dermed også i sydamerikanske vægmalerier. Selv om kongen, Dom Joao VI, vendte tilbage til Portugal i 1821, forblev hans søn i Brasilien og blev kejser af landet og blev til sidst uafhængig i 1822. I 1889 ledede Deodoro Da Fonseca så et kup for at overtage regeringen fra kejseren og ændrede den til en republik styret af en forfatning. I dag er Brasilien det femtestørste land i verden!

Kulturel hæfteklamme i Sydamerika vægmalerier

Bogota er Colombias hovedstad med ca. 8 millioner indbyggere. Et engang kosmopolitisk centrum af raffinement er i løbet af de seneste årtier blevet et epicenter for forretning, politik og underholdning. Dens privilegerede beliggenhed og nationale lufthavn gør den meget tilgængelig og et bekvemt "springpunkt" for andre destinationer i hele landet. Måske kan du endda se den på vægmalerier i Sydamerika som "Bogota Colombia City Map". Bogotas kælenavn stammer fra det faktum, at den er vært for så mange biblioteker og universiteter. Sydamerikanske vægmalerier som "Bogota Colombia Skyline" viser ikoniske bygninger som Palacio Arzobispal eller Rosario University. Med forskellige nuancer og toner at vælge imellem er disse sydamerikanske vægmalerier et alsidigt og nyttigt værktøj, når du skal justere den visuelle vægt for at matche eller kontrastere med dit eksisterende interiørdesign eller farveskemaer.
Produktoplysninger
  • Viser 1-30 af 30 motiver

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1–4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.