Polen

Geografi giver mange muligheder, når du skal finde et centralt tema at indrette dit rum med. Nogle gange tiltrækker modsætninger hinanden, både i metafysisk og bogstavelig forstand. PLæs merehotowall's samling af vægmalerier fra Polen er fuld af modsætninger, ligesom dette niende største land i Europa. Dette postkommunistiske land kan prale af en rig historie, mange berømte videnskabsmænd og også et par mirakler fra Moder Natur. Pift din bolig, virksomhed eller dit fritidsområde op med disse Polen vægmalerier for at give dit interiør karakter og maksimal charme. Du kan matche, blande og kontrastere disse motiver, så de passer til din eksisterende æstetik og dine farveskemaer.

Kort historieundervisning i Polen vægmalerier

Som allerede nævnt har Polen en rig historie, og det vil tage lang tid at dykke ned i den i dybden. Lad os derfor starte med det faktum, at det polske land er smukt, rigt på naturressourcer og værd at besøge. Derfor blev nogle lande ekstremt jaloux, og i 1772 fandt den første deling af de polske lande sted. Polen blev delt i 3 dele mellem Rusland, Østrig og Preussen. Det er her, du kan se mange af de tilbageværende påvirkninger, f.eks. i det polske vægmaleri med titlen "Riverside of Gdansk". Det viser Polens skønhed og de forskellige indflydelser, som de forskellige stater havde på landets arkitektur. Fra 1914 kæmpede Polen i Første Verdenskrig og genvandt endelig sin uafhængighed i 1918. For at fejre dette eller for at få et strejf af nostalgi kan du anskaffe dig et vægmaleri fra Polen som "Burn My Shadow", der viser en ensom polak, der fisker på en uhyggelig sø. Det er kraftfuldt og samtidig dramatisk og er ideelt til ethvert hjem eller arbejdsplads, hvilket giver det en stor visuel vægt.

Touch of nature

Bialowieza-skoven er et vildt og oprindeligt land, der ligger på grænsen mellem Polen og Hviderusland i landets yderste østlige del. Den anses for at være en af de sidste rester af urørt skovlandskab i Europa. Den har status som UNESCO's verdensarvsliste på grund af sit miljø og sin uberørte naturlige skønhed. Polens vægmalerier sætter også lys på denne skønhed i form af et motiv ved navn "Dawn of Bialowieza Meadows", en fantastisk scene, der kan fremkalde mange følelser. Dette særlige Polen-vægmaleri ville se sublimt ud i et soveværelse og inspirere os til ikke bare at stå op, men også til at få det bedste ud af vores dag. "Breakwater at Niechorze" er et andet kantet og lidt mørkt Polen vægmaleri, der kan fungere som det ideelle fokuspunkt i dit rum.

Mindre niveau af Polen vægmalerier

Vidste du, at Warszawa ikke er den første hovedstad i Polen? Gniezno var den første polske hovedstad, og de historiske kilder siger, at den polske stat blev oprettet der. Ikke desto mindre er Warszawa i dag en by i Central-Europa i rivende udvikling, som tiltrækker flere og flere udenlandske besøgende hvert år. Du kan se hvorfor i de polske vægmalerier i venerne "Warszawa Skyline, sort og hvid", som er et i et sæt af forskellige farver, der skildrer den smukke skyline i denne interessante metropol. Warszawas gamle bydel, der blev genopbygget efter Anden Verdenskrig på baggrund af malerier fra det 17.-18. århundrede, er nu beskyttet af UNESCO og et perfekt eksempel på restaurering af kulturarven. Vores vægmalerier i Polen er ikke kun enormt stilfulde, men bærer også en dybere betydning og påskønnelse af dette sted. "Warszawa Polen Skyline" fås i en varieret palet af farver, der hver især bringer deres egen appel til et rum, uanset om det er et hjem eller kontoret. Kultur- og videnskabspaladset i Warszawa var en gave fra den sovjetiske diktator Stalin til den polske nation. Med sine 237 meter er det den højeste bygning i Polen, og med sine 165 meter anses klokketårnet for at være det højeste i Europa. Det kan du se på de mange vægmalerier i Polen, der indledes med ordene "Warszawa Skyline".
Produktoplysninger
  • Viser 1-21 af 21 motiver

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1–4 dage (i øjeblikket 5–8 dage), og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.