Belgien

Belgiens vægmalerier fra Photowall er vejen frem, hvis du er til det unikke, især når det gælder udsmykning af din bolig, virksomhed eller fritidsområde. Dette meget multikulturelle oLæs mereg alligevel autentiske land har tre officielle sprog, og ingen af dem hedder belgisk. Folk derovre taler hollandsk, fransk og tysk i forskellige dele af landet. Denne mangfoldighed afspejles også i vægmalerier i Belgien, hvor du kan se alle de forskellige typer af påvirkninger i arkitekturen og de forskellige farver og nuancer. Med mange smukke historiske byer som Brugge, Gent, Antwerpen og Leuven byder landet på et enormt udvalg af smukke seværdigheder, hvoraf du kan se og erhverve dig nogle af dem fra vægmalerier i Belgien.

Historieundervisning med vægmalerier i Belgien

Landet Belgien har fået sit navn fra de oprindelige bosættere i området, som var en keltisk stamme kaldet Belgae. Belgiens beliggenhed gjorde det til centrum for mange europæiske industrier, herunder tekstiler, handel og kunst. Belgien blev uafhængigt af Nederlandene i 1830 og blev besat af Tyskland under Første og Anden Verdenskrig, deraf den hollandske og tyske indflydelse, som også kan ses på nogle vægmalerier i Belgien. Landet har især i det sidste halve århundrede haft fremgang som en moderne, teknologisk avanceret europæisk stat og medlem af NATO og EU. Hovedstaden, Bruxelles, har også været en vigtig aktør i verdenspolitikken og hjemsted for mange internationale organisationer. Denne smukke metropol er også repræsenteret i vægmalerier i Belgien. "Brussels Belgium Skyline" fås i forskellige toner og nuancer, alle lige smukke og garanteret med garanti for maksimal visuel effekt. Du kan allerede nu forestille dig det i din entre, uanset om det er på kontoret eller derhjemme.

Forbedrer din vægdekoration

Belgierne siger, at de er født med en mursten i maven, hvilket betyder, at enhver belgier forsøger at købe eller bygge et hus, så snart de kan. Du kan også bringe denne ånd ind i dit hjem med belgiske vægmalerier. Som allerede nævnt stammer det moderne Belgiens multikulturelle karakter også fra forskellene i kulturerne i denne nation, hvor der endda er en formel grænse i landet, som opdeler landet i forskellige sprog. I nord er det nederlandsksprogede område og i syd er det fransktalende område. Der er også et mindre område i øst, hvor der tales tysk. Denne mangfoldighed gør belgiske vægmalerier til et levedygtigt dekorativt værktøj til dit interiør. På trods af sin relativt lille størrelse har Belgien masser af maleriske steder og forskellige attraktioner. Gent, Antwerpen, Liège, Bruxelles, de skovklædte Ardenner, den beroligende kyst og det storslåede Brugge ligger alle inden for to timer eller mindre fra hinanden, hvilket betyder mere tid til at nyde de forskellige steder og miljøer. Nogle af disse byer er også repræsenteret på vægmalerier i Belgien. "Broen i Brugge" er f.eks. et fantastisk motiv til at sætte op i dit hjem, på dit kontor eller i ethvert andet rum, der har brug for visuel interesse.

Endnu flere vægmalerier fra Belgien til dig

Belgien har verdens største antal slotte pr. kvadratmeter. Nogle regioner har endda to slotte pr. landsby, hvilket er utroligt og sjovt at vide. "Castle Fortress" er et belgisk vægmaleri, der viser det med et fantastisk billede af et slot, der afspejles i den omkringliggende dam. De rige detaljer og den utrolige opbygning af denne struktur kan få ethvert rum til at sprudle af charme og karakter. En anden meget interessant ting ved Belgien er byen Antwerpen. Denne metropol er hjemsted for mere end tre en fjerdedel af diamanterne i verden! Der er så mange dygtige håndværkere i Antwerpen, som er gode til at skære diamanter. "Antwerp Skyline at Dusk" er et andet vidunderligt vægmaleri fra Belgien, der kan fungere som det perfekte fokuspunkt i dit valgte rum.
Produktoplysninger
  • Viser 1-16 af 16 motiver

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1–4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.