Vinkælder tønder - Tapet - Stue

5030

motiver

Byer og steder

I stedet for at rejse verden rundt for at samle minder af disse udsigter, så kan du nu bringe disse spændende steder ind i dit eget hjem. Hvad enten du foretrækker freden og roen ved Læs mereVenedigs kanaler, eller de blinkende lys i London, så er vi sikre på at vi har det rette bybillede til dig. Bybillede fototapeter vil også give en dramatisk dybde til ethvert lille rum. Fra Paris til New York, fra Tokyo til Stockholm, så vil du være sikker på at du finder de mest imponerende skylines i hele verden.

Tapeter med fantastiske steder

Udvalget af smukke billeder af byer fra hele verden vil bringe et smil frem på læben, idet du ser dig selv i det flotte afbillede sted. Der er en fantastisk blanding af fototapeter, grafiske designs og smarte karton-agtige designs. Et talentfuldt hold af fotografer og designere har fremstillet disse tapeter, så du kan nyde dem, og de har tænkt på de bedst mulige måder hvorpå man nemmest fanger byens indtryk på et enkelt stykke lærred. Disse utrolige kunstværker vil minde dig om de spændende byer du allerede har besøgt, eller dem som du gerne vil besøge en dag.

Bybillede tapeter

Hvert design i vores galleri af bybilleder, samt tapeter med steder, har deres egen karakteristiske stil. For eksempel er et af vores populære valg, at man kan have et kort over byen som tapet. Der er en tilgængelig over Paris, og man kan se hvordan Seine floden skærer på tværs i midten, og dermed skaber en bue som en regnbue. Dette unikke design vil være et fremragende taleemne, da det er kreativt samtidig med det skaber en ny dimension i forbindelse med ens opfattelse af hvordan byen ser ud. Skyline panorama designet er endnu et iøjnefaldende tapet, som er multifarvet men med en vandfarve effekt. PHOTOWALL har prøvet at feature utallige berømte skylines fra forskellige byer, hvoraf nogle er byer som London, Cincinnati og Moskva. Baggrunden er hvid, så den farverige og dristige skyline er endnu mere fremtrædende. Dette skaber en rammeeffekt, som er perfekt hvis et simpelt malet rum trænger til at blive piftet op.

Fotodesign

Disse fototapeter i høj kvalitet, har fanget den magiske side af byer fra hele verden. Der er mange fototapeter med smukke refleksioner i floderne som strømmer gennem disse byer. London´s Canary Warf er et eksempel på at fotografen smukt har fanget byen ved skumring, med en imponerende lilla og blå himlen, og lysene fra skyskraberne, hvilket gør refleksionen endnu mere speciel. En anden af vores utrolige fototapeter, er af Rainbow Bridge og Mount Fuji i Japan. Fotografen har indfanget det snedækket bjerg, hvor solen reflekterer, og med bybilledet nedenfor som er fyldt med lys. Rainbow Bridge, som også glinser med lys, skærer gennem midten af denne smukke scene. Der er også sepia fototapeter tilgængelige, som er mere diskrete, men de har stadig en fantastisk effekt i det værelse hvor du vælger at placere det. Dette hjælper dig med at forestille dig, at du har rejst tilbage i tiden. Stockholm by er featuret i dette sepia design, med dens elegante kirkespir.
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-3 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.