Byer og steder

i stedet for at rejse rundt i verden for at samle minder om disse udsigter, hvorfor så ikke tage disse betagende seværdigheder med hjem til dig selv? Uanset om du foretrækker freden oLæs mereg roen i Venedigs kanaler eller de funklende lys i London, har vi helt sikkert et tapet med et bybillede til dig. Vægmalerier med bybilleder vil også give et mindre rum en dramatisk dybde. Fra Paris til New York, fra Tokyo til Stockholm, du vil være sikker på at finde de mest imponerende skylines fra hele verden.

Tapeter af fabelagtige steder

Udvalget af smukke billeder af byer over hele verden vil give dig et smil på læben, når du forestiller dig selv på de fantastiske steder, der er vist. Der er en god blanding af fototapeter, grafiske designs og smarte tegneserieagtige designs. Et talentfuldt team af fotografer og designere har produceret disse tapeter, som du kan nyde, og de har tænkt på de bedste måder at indfange essensen af en by på et enkelt lærred på. Disse fantastiske kunstværker vil minde dig om de spændende byer, du allerede har besøgt, eller om dem, som du gerne vil besøge en dag.

Bylandskab wallpapers

Hvert design i vores galleri af bylandskaber og lokaliteter wallpapers har sin egen karakteristiske stil. For eksempel er et populært valg at have et bykort som tapet. Der er et af disse tilgængelige af byen Paris, og floden Seine skærer på tværs af midten og skaber en bue som en regnbue. Dette unikke design ville være et fremragende samtaleemne, da det er så kreativt og tilføjer en ny dimension til vores forestilling om, hvordan denne by ser ud. Skyline panorama-designet er et andet iøjnefaldende tapet, som er flerfarvet, men med en akvarelvirkning. PHOTOWALL har forsøgt at vise mange berømte byers skyline, f.eks. London, Cincinnati og Moskva. Baggrunden er hvid, så den farverige og dristige skyline træder endnu mere frem. Dette skaber en kant-effekt, som er perfekt til at lyse et ensfarvet rum op.

Fotodesigns

Disse vægmalerier af høj kvalitet har indfanget den magiske side af byer over hele kloden. Der er mange fotovægmalerier, som viser smukke refleksioner i de floder, der flyder gennem byerne. Londons Canary Warf er et sådant eksempel, hvor fotografen har fanget byen perfekt i skumringen med en fantastisk lilla og blå himmel og lyset fra skyskraberne, der gør spejlbilledet ekstra specielt. Et andet af vores fantastiske fototapeter er et af Rainbow Bridge og Mount Fuji i Japan. Fotografen har fanget det snedækkede bjerg med solen, der reflekteres af det, og med bybilledet nedenunder, der er levende med lys. Regnbuebroen, der også glitrer af lys, skærer sig gennem midten af denne smukke scene. Der findes også nogle sepia-fototapeter, som er mere diskrete, men som stadig vil skabe et stort indtryk i det rum, du ønsker. Disse hjælper dig med at forestille dig, at du er rejst tilbage i tiden. Byen Stockholm med dens elegante kirketårne er vist i dette sepiadesign.

Vægmalerier er simpelthen fantastiske

Med Photowalls vidunderlige samling af vægmalerier fra Cities & Places kan du ganske enkelt gøre ethvert almindeligt rum til noget ekstraordinært. Selvfølgelig ville mange boligejere elske denne opgradering i deres rum. Det faktum, at der er mange forskellige måder at gøre ethvert rum attraktivt på, har brugen af vægmalerier vist sig at være effektiv. Ikke kun at vægmalerier er nemme at bruge, men de findes også i forskellige dejlige og attraktive designs. Der er helt sikkert en vægmaleri kunst, der vil opfylde dine krav. Undrer du dig stadig over, hvorfor vægmalerier er trendy i disse dage? Ord er nok ikke nok. Du er nødt til at opleve dem. God fornøjelse med indretningen!
Produktoplysninger