Kort og flag

Kort og flag er et symbol på et sted og en position i verden. Et kort er et medium, hvor man fortæller, hvor man har været, hvor man er på vej hen, og hvor man i sidste ende vil havneLæs mere. Mens et flag er et tegn på et lands suverænitet og uafhængighed. Men flag er ikke kun begrænset til lande. De kan også symbolisere grupper af mennesker eller organisationer. Photowall hylder disse symboler for placering og status i sin egen serie af kort & flag vægmalerier med kort & flag. Disse fantastiske billeder skildrer størrelsen og betydningen af disse genstande som et benchmark til at bestemme, hvor et land står i verden. Vær en god verdensborger og hæng et par af disse kort og flag vægmalerier op i din stue som en hyldest til hjem og hjemstavn. Et par af disse kort og flag vægmalerier placeret strategisk i dit minibibliotek eller private arbejdsværelse vil få dig til at føle dig som en af de tidligste erobrere af den nye verden. Disse vægmalerier med kort og flag vil give dit hjem en følelse af retning og stor patriotisme. Vift med flaget og find vej med disse kort og flag vægmalerier, der omgiver dit sted, hvor du bor i byen.

Magnificeret i kort & flag vægmalerier

Et kort er mere end blot et medium, som man kan navigere med, det er også en metafor for retning. Der er et filosofisk bud, der siger, at ingen kan tegne et kort fra den person, du er, til den person, du vil blive. Du går ned ad den vej alene. Ingen kan kortlægge den blå og ensomme del af helvede. På samme måde er et flag ikke blot en vimpel for et land eller en organisation, det er også et symbol på mod og offervilje for alle de mennesker, der kæmpede for dette land eller denne organisation. Photowall viser dig vejen med "Wildlife World Map", "World Map Detailed" og "World of Animals Map" i sit brede udvalg af kort & flag vægmalerier. Disse unikke billeder viser os de navigationsmedier, som vi skal bruge for at finde vej i verden. Placér et par af disse kort & flag vægmalerier i dine rekreative rum, og mærk jordens store udstrækning og uendelighed omkring dig. Du vil aldrig føle dig indespærret i et lille rum med disse kort & flag vægmalerier i nærheden. Disse kort & flag vægmalerier er en perfekt grundpille til dit hjem.

Hjælpsomt i kort & flag vægmalerier

Den store portugisiske opdagelsesrejsende Christopher Columbus begravede efter sin ankomst til den nye verden alle sine navigationskort og brændte alle sine skibe. Som følge heraf arbejdede hans besætning uden hvile for at skabe et progressivt liv for sig selv på deres nye sted i verden. Der findes ingen større motivation end tabet af muligheden for at vende tilbage, som kan drive en til at marchere fremad. Photowall lader dig sejle videre med "Animal Map of the World", "Satellite Map Infographic" og "Hemisphere Map" i sin fine serie af kort & flag vægmalerier. Disse pragtfulde billeder får dig til at føle, at du sejler rundt på hele planeten på jagt efter nye verdener og skatte, som du kan erobre for dit land. Inviter et par af dine naboer, der har været i forskellige dele af verden, til at sidde sammen med dig over en drink og pege på disse kort, hvilke regioner af verden de har besøgt. Disse vægmalerier med kort og flag vil udløse de mest livlige og animerede samtaler mellem dig og dine gæster. Der skal være en dommer til at gribe ind i de diskussioner, som du vil have med dine venner.

Patriotisk og symbolsk

Under Anden Verdenskrig, i slaget om Iwo Jima i det sydlige Stillehav, tog det de amerikanske marinesoldater flere dage at besejre den japanske kejserlige hær på denne ø. Tabet af menneskeliv og antallet af sårede var rystende. Da alt var sagt og gjort, rejste marinesoldaterne et amerikansk flag på en af øens bakker som et monument over deres kammeraters store offervilje og indsats for at erobre denne del af verden. Photowall føler din kærlighed til landet med "American Flag" og "Great Britain Flag" i sin fine samling af kort & flag vægmalerier. Disse emblemer skildrer den store patriotisme og loyalitet over for et land, som vi alle deler. Disse kort & flag vægmalerier findes i et stort udvalg af farver og designs, som den sofistikerede boligejer i byen kan vælge imellem. Disse billeder vil se perfekte ud på enhver farve væg eller tapet, som du vælger at sætte dem på baggrund af. Bortset fra dette er disse kort og flag vægmalerier fremstillet af materialer, der er garanteret sikre til at eksistere i dine hjem og sikre til at være omkring dine børn. Der er ingen ende på den spænding, som disse billeder kan bringe.
Produktoplysninger
  • Viser 1-51 af 51 motiver

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1–4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.