Astronomi og rum

Der er ikke noget større eller mere spændende sted end det ydre rum, og vores brede udvalg af forskellige rum-tema tapeter afslører de mange utrolige galakser, stjernebilleder og planLæs mereeter, som ligger lige uden for dit syn. Inden for dette ene tema - rummet - er der uendelige variationer! Det vil tage dig til det uendelige, og længere endnu! Leder du efter noget mere historisk? Hvorfor ikke gå efter tapet med Lunar Vehicle, og mindes ´et stort skridt for menneskeheden´? Og hvis du er mere interesseret i konspirationsteorier, så vil du elske vores UFO fototapet.

Galakser

Rummet er utroligt smukt - men dens vidundere er så langt væk, at vi ofte glemmer de er der. Du kan nu bringe nogle af de mest fantastiske galakser og stjernebilleder i universet, direkte ind i dit hjem, med vores kollektion af tapeter med galakse-temaer, inklusiv Andromeda galaxy, the stellar field nebulae og the Orion nebula. Hvem har brug for et teleskop, når du har det hele på din væg, helt ned i de mest utrolige detaljer.

Planeter

Vi har lært om planeterne i skolen - og vi har alle talt om hvad enten Pluto fortjener at blive set som en planet eller ej. Men indlæringen behøver ikke at stoppe der: Vores Solar System - Explore and Solar System - orange fototapeter er det perfekte indlæringsværktøj, du vil bl.a. lære nøjagtig hvor stor hver planet er, i forhold til andre, og hvordan de kredser om solen. Indlæring bliver ikke sjovere... og det hele kan gøres, helt behageligt, fra din lænestol! Hvis du foretrækker at være tættere på hjemmet, så bør du kikke på vores tapeter med Jorden. Med Blue Dot, Blue Planet og Light on Earth,, for blot at nævne nogle få, kan du se vores planet på en helt ny måde! Hvem kunne vide at Jorden var så varieret og smuk? Dekorer din stue med disse smukke fototapeter, og du vil give dine gæster en wow-faktor.

Stjerner

Vi husker alle den lærer som ødelagde vores drømme, dengang de fortalte at stjerner ikke var andet end brændende bolde bestående af gas. Men det betyder ikke, at de ikke er utrolig fængslende! Se vores tapeter med Starry Sky eller Starry Space, for at få et syn af nattehimlen som du aldrig tidligere har set det: Taget med utrolige detaljer, vil den lange eksponering af billedet betyde, at enhver stjerne der er derude, bliver fanget. Det er meget mere end hvad du kan se almindeligt - og nu kan du spare dig selv for en tur ud i kulden, og dermed nyde disse syn fra dit favoritrum. De er måske gasgiganter, men stjerne har altid været forbundet med inspiration, ro og meditation. For et fototapet som virkelig indfanger vores forhold med de himmelske legemer, bør du kikke på vores Nirvana tapet. Med afslappende farver i blå og creme, vil dette rolige billede på lærred sikre at du finder indre fred.

Hvor skal dit rum-tapet placeres?

Der er ingen tvivl om at ethvert barn vil være begejstret for at få deres værelse dekoreret med et rum-fototapet: Der er noget for enhver personlighed, hvad enten de foretrækker de klare, dristige farver fra Space Odyssey, Solar System og Amazing Space, de smukke dæmpede toner i Stone Arch and the Milky Way, Near Space and Deep Space Nebula, eller de beroligende sorte og hvide farver af Lunar Vehicle on the Moon, Andromeda Galaxy and Stellar Field Nebulae - for blot at nævne nogle få! Og vi sørger også for alle aldre. Se vores Space Age Buddy, for en enkel men spændende lærred af et rumskib, som i særdeleshed vil glæde de yngre børn. For både drenge og piger der er interesseret i det uendelige, og hvad der ligger bag ved dette, er der det utrolige Toy Story - Space fototapet, med den fantastiske velkendte figur. Spirende forskere vil elske alt ved de detaljerede fotografier fra vores rum-udvalg, mens kommende historikere kan gå efter minder af uforglemmelige begivenheder, som månelandingen, med bl.a. One Big Leap and Space Shuttle. Men lad ikke børnene få alt morskaben! Disse fototapeter giver det ekstra der er nødvendigt i et spillerum, og det vil helt klart være noget man taler om, hvis det placeres i din stue. Dekorer et soveværelse til de voksne med disse rum-tema lærreder, og du vil have den perfekte baggrund inden du falder i søvn om aftenen. Tag et dristigt skridt, og gå efter et tapet som er lige så interessant som det er anderledes: Du vil ikke fortryde det. Disse design kan være langt ude, men de vil virkelige gøre en forskel i ethvert rum i ethvert hus!
Produktoplysninger
  • Viser 1-50 af 50 motiver

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.