Astronomi og rum

Der findes ikke noget større eller mere spændende sted end det ydre rum, og vores store udvalg af forskellige rum-tema wallpapers afslører de mange utrolige galakser, konstellationer Læs mereog planeter lige uden for vores synsfelt. Inden for dette ene tema - rummet - er der uendelige variationer! Det vil tage dig med til uendelighed og videre ud i det uendelige! Leder du efter noget mere historisk? Hvorfor ikke vælge vores Lunar Vehicle wallpaper og mindes "et stort spring for menneskeheden"? Og hvis konspirationsteorier er mere din ting, vil du elske vores UFO-vægmaleri.

Galaxier

Rummet er utroligt smukt - men dets vidundere er så langt væk, at vi ofte glemmer, at de overhovedet er der. Bring nogle af de mest fantastiske galakser og konstellationer i universet direkte ind i dit hjem med vores samling af tapeter med galaksetemaer, herunder Andromedagalaksen, stjernfeltnebuler og Orion-næbelen. Hvem har brug for et teleskop, når du har det hele i utrolige detaljer langs din væg?

Planeter

Vi har alle lært planeternes rækkefølge i skolen - og vi har alle gået frem og tilbage om, hvorvidt Pluto fortjener at blive talt med eller ej. Men læringen behøver ikke at stoppe der: vores vægmalerier Solsystemet - Udforsk og Solsystemet - Orange er det perfekte undervisningsværktøj, der lader dig vide præcis, hvor stor hver planet er i forhold til de andre, og hvordan de kredser om solen, blandt andet. Det bliver ikke sjovere at lære end dette ... og det hele kan gøres fra din lænestol! Hvis du kan lide at holde tingene tættere på hjemmet, kan du tage et kig på vores baggrunde fra planeten Jorden. Med Blue Dot, Blue Planet og Light on Earth, for blot at nævne nogle få, vil du se vores planet på en helt ny måde! Hvem vidste, at Jorden var så varieret og så smuk? Beklæd din stue med disse vægmalerier, og du vil give alle gæster en wow-faktor.

Stjerner

Vi husker alle den lærer, der sprængte vores boble ved at fortælle os, at stjerner ikke var andet end flammende kugler af gas. Men det betyder ikke, at de ikke er utroligt fængslende! Se vores baggrundsbilleder med stjernehimmel eller stjerneskud for at se nattehimlen, som du aldrig har set den før: de er taget i ultrahøj detaljegrad, og den lange eksponering betyder, at hver eneste stjerne derude er indfanget. Det er langt mere, end du ville kunne se med det blotte øje - og nu kan du spare dig selv en tur ud i kulden og nyde disse udsigter fra dit yndlingsværelse. De er måske gasgiganter, men stjerner har altid været forbundet med inspiration, fred og meditation. Hvis du ønsker et vægmaleri, der perfekt indfanger vores forhold til himmellegemerne, så tag et kig på vores Nirvana-tapet. I afslappende blå og cremefarvede farver vil dette rolige lærredsprint sikre, at du finder den indre fred.

Hvor skal dit rumtapet hen?

Det siger sig selv, at ethvert barn ville blive begejstret for at få sit værelse indrettet med et rumvægmaleri: Der er noget for enhver personlighed, uanset om de foretrækker de lyse, dristige farver i Space Odyssey, Solar System og Amazing Space, de smukke dæmpede toner i Stone Arch og Mælkevejen, Near Space og Deep Space Nebulae eller de beroligende sorte og hvide farver i Lunar Vehicle on the Moon, Andromeda Galaxy og Stellar Field Nebulae - for blot at nævne nogle få! Og vi har også plads til alle aldre. Se Space Age Buddy for et simpelt, men spændende raketskibsprint, der især vil appellere til yngre børn. For drenge og piger, der skal til uendelighed og videre ud i verden, er der det slående Toy Story - Space vægmaleri med den fantastisk velkendte figur i en slående, helt ny ramme. Kommende videnskabsmænd vil elske alle de detaljerede fotografier i vores sortiment om rummet, mens historikere i vorden kan vælge minder om uforglemmelige begivenheder som månelandingen med bl.a. One Big Leap og Space Shuttle. Men lad ikke børnene få alt det sjove! Disse vægmalerier er lige noget for at give et spillerum ekstra charme, og de vil helt sikkert være et samtaleemne som en statement-væg i din stue. Udsmyk et soveværelse for voksne med disse prints med rumtema, og du vil have den perfekte baggrund til sidst om natten, når du falder i søvn. Tag et modigt skridt og vælg et tapet, der er lige så interessant som det er anderledes end normen; du vil ikke fortryde det. Disse designs er måske langt ude, men de vil gøre en verden - eller et univers - af forskel i ethvert rum i huset!
Produktoplysninger
  • Viser side 1 af 1 sider