Måltilpassede tapeter og print, fri fragt. Sendes inden for 1-2 dage.

  Blomster fra 1800-tallet i Martin Bergströms første kollektion for Photowall

  Til marts lancerer Photowall sin første tapetkollektion i samarbejde med Martin Bergström. Tapetkollektionen Flora Hysterica indeholder fem tapetmønstre, som alle er født ud fra Martin Bergströms herbarium på tusindvis af blomster.

  Allerede i 3-årsalderen kunne Martin Bergström bogen Den Nordiske Flora udenad, og fascinationen for blomster har været stor lige siden. I årenes løb har den stærke interesse for floraen resulteret i en samling af tørrede planter, som konstant er vokset støt og i de seneste år er nået op på tusindvis af blomster, hvoraf det ældste eksemplar kan dateres helt tilbage til starten af 1800-tallet.

  – Arbejdet med blomster har altid været tilbagevendende i mit virke, og det er sjovt, at det nu har resulteret i en tapetkollektion i samarbejde med Photowall. En blomst, som blev plukket for omkring 200 år siden, findes stadig som en tidskapsel blandt papirarkene. Jeg ser sådan på det, at denne tapetkollektion skaber en mulighed for, at den lille blomst kan få lov til at blomstre igen – at tidslinjen, som blev påbegyndt, fortsætter, siger Martin Bergström.

  Under udviklingen af kollektionen Flora Hysterica er udvalgte blomster blevet scannet ved hjælp af mikroteknologi for at få alle blomstens detaljer med i tapetmønstret. Det scannede billede er derefter blevet sat på en farverig baggrund og færdiggjort med forskellige blandeteknikker og farvelag for at få den rigtige struktur og de rigtige farvenuancer. Et tapetmønster kan indeholde op til tyve farvelag. 

  Flora Hysterica 2
  Flora Hysterica 4

  Martin Bergström har på en naturlig måde integreret floraen i alle tapetmønstrene, men samtidig bevaret en stor portion dramaturgi, hvilket gør, at Flora Hysterica passer i alle hjemmets rum og tydeligt viser det kunstneriske arbejde bag kollektionen.

  – Der er en frihed i kollektionen, som med Photowalls fleksible trykketeknik gør det muligt at kombinere forskellige mønsterdimensioner til alle rummets vægge. Jeg vil give alle mulighed for at skabe deres egen lille verden i hjemmet – dekorative omgivelser med plads til refleksion og dagdrømme, siger Martin Bergström. 

  Flora Hysterica 4
  Flora Hysterica 3
  Flora Hysterica 1

  – Da Martin Bergström og jeg mødtes sidste år, og han fortalte historien om herbariet, føltes det naturligt at skabe disse unikke tapeter sammen. Det føltes som en mulighed, vi bare måtte gribe. Martin er utroligt kreativ, og det har været supersjovt og inspirerende at lave det her sammen med ham, fortæller Amber Johnson, der er produkt- og designansvarlig hos Photowall.

  Flora Hysterica sælges eksklusivt hos Photowall. Interiørbillederne er stylet af Martin Bergströmog fotograferet af Thomas Klementsson.

  Flora Hysterica Wallpaper Collection

  Om Martin Bergström

  Martin Bergströms univers er en eventyrverden, hvor det smukke kan være farligt, og det grimme rumme en uventet skønhed. Hans udtryksmetode inden for tekstilkunsten er alsidig: mode, illustration, setdesign eller kostumer. Men uanset hvilken form, han arbejder i, handler det altid om at fortælle historier – magiske eventyr med naturen som fortryllet skueplads.

  Presserom
  Pressebilleder i en høj opløsning - Martin Bergström Flora Hysterica 

  Presserum – se de tidligere pressemeddelelser
  Billeder i høj opløsning fra tidligere pressemeddelelser 

  Ved interviewforespørgelser, udlån af mediemateriale og anden information bedes du kontakte Maria Gromova Tällberg, press@photowall.com, tlf. +46 (0)702 720 302. 

  Photowall - Wall Decor by Passionate People
  Vi er overbeviste om, at væggene i et rum kan påvirke vores sind. Vores mission er derfor at hjælpe vores kunder med at fylde deres vægge med fantastisk kunst. Vi har nøje udvalgt et alsidigt produktudvalg. Gør klar til at forvandle dit hjem, så det reflekterer din personlighed, ved hjælp af vores passion og sans for detaljer. Vores produkter produceres i Sverige, men kan leveres verden over. 

  Du kan måske lide følgende historier


  Hurtig levering

  Din bestilling sendes inden for 1-2 dage, og du har altid fri fragt.

  100% garanti

  Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.