Måltilpassede tapeter og print, fri fragt. Sendes inden for 1-3 dage.

Solsystem

80

motiver

Solsystem

Rummet. Den sidste grænse. Vi har udforsket havene og skovene, og besteget alle bjerge. Så hvor skal vi nu hen, hvis vi ønsker mystik? Til rummet, selvfølgelig! I hundredvis af år harLæs mere menneskeheden kigget op mod himlen, og spekuleret over hvad der kunne være derude. Fremmede civilisationer? Fabelagtige steder? Nu kan du bringe den følelse af mystik til dit hjem med tapeter eller fototapeter fra Photowall´s kollektion af solsystemet. Hvad enten du er interesseret i det røde ødeland fra Mars, eller de frosne, skyggebelagte stepper på Neptun, så har Photowall med garanti et fototapet der passer til dig.

Jordens grønne marker

Det er let nogle gange at glemme, at jorden er større og meget smukkere end vi kan forestille os. Det er en ydmyg følelse, at kigge på et billede over den planet som vi alle lever på, og vide hvor øde og fremmed universet er. Bring vidstraktheden af rummet ind i dit hjem, med fototapeter over jorden, og se om du kan finde din hjemby!

Udvid din viden

Hvor meget større er Neptun i forhold til jorden? Hvor langt er jorden fra solen? Dette kan du lære med et tapet der viser solsystemet, fordi nogen gange er indlæring også skønt.

Til månen og tilbage igen

Gå udenfor en mørk aften, og du vil se noget imponerende hvis du kigger op. En kugle af klipper, der er større end noget du kan forestille dig, som hænger på himlen. Er det ikke smukt? I århundreder har månen været et symbol for mange ting for menneskeheden. For vanvid, for skønhed... og på det seneste, en udfordring. Du kan nu hænge månen på din væg, med et fototapet over månen, som er vores tætteste planet ledsager.

Mars

Åh, Mars. Den røde planet. Opkaldt efter den Græske gud for krig, grundet dens farve, så har den altid haft en underlig fascination. Heinlein troede at Mars havde en form for atmosfære. Det var forkert, men når en mand skaber sådanne smukke historier om et sted, virker det forkert at korrigere ham. Han var heller ikke den eneste. Lige fra den første gang at vi forstod at Mars var en planet, meget som vores egen Jord, har vi haft forestillinger om guder og monstre, med Deja Thoris og John Carter, med en hel genre af forestillinger. Du kan nu bringe de mest populære fiktive destinationer i historien ind i dit hjem, med tapeter med Mars temaer, fra Photowall.
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-3 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.