Solsystem

Rummet. Den sidste grænse. Vi har udforsket havene og skovene og erobret alle bjergkæder. Så hvor skal vi henvende os for at finde mystik? Til rummet, selvfølgelig! I hundreder af år Læs merehar menneskeheden kigget op mod himlen og spekuleret på, hvad der kunne være derude. Mærkelige civilisationer? Vidunderlige seværdigheder? Bring denne følelse af mystik hjem med tapeter eller vægmalerier fra vores kollektion med solsystemtemaer. Uanset om du er på udkig efter Mars' røde ødemark eller Neptuns iskolde, skyggefulde sletter, har vi helt sikkert et vægmaleri, der passer til dig.

De grønne bakker på Jorden

Det er let at glemme, nogle gange, at Jorden er større og langt smukkere, end vi nogensinde kunne have forestillet os. Det er en ydmyg følelse at se på et billede af den planet, hvor vi alle bor, og vide, hvor stort og mærkeligt universet er. Bring rummets uendelighed ind i dit hjem med vægmalerier af planeten Jorden, og se, om du kan finde din hjemby på den!

Udvide dit sind

Hvor meget større er Neptun end Jorden? Hvor langt er Jorden fra Solen? Find ud af det med et tapet, der kortlægger solsystemet, for nogle gange kan undervisning også være smukt.

Til månen og tilbage

Gå ud en mørk aften, og du vil se noget fantastisk, hvis du kigger op. En kugle af sten, der er større end du kan forestille dig, og som hænger på himlen. Er den ikke smuk? I århundreder har månen været et symbol for menneskeheden på mange forskellige ting. Af galskab, af skønhed ... på det seneste af udfordring. Hæng månen op på din væg med et vægmaleri af månen, vores nærmeste planetariske ledsager.

Mars

Ah, Mars. Den røde planet. Den er opkaldt efter den græske krigsgud på grund af dens farve og har altid haft en mærkelig fascination. Heinlein mente, at Mars havde en slags atmosfære. Han tog fejl, men når en mand skriver så dejlige historier om et sted, virker det uhøfligt at modsige ham. Han var heller ikke den eneste. Lige siden vi første gang forstod, at Mars var en planet, der lignede den, vi lever på, har vi i vores fantasi befolket den med guder og monstre, med Deja Thoris og John Carter, med en hel genre af fantasier. Få historiens mest populære fantasidestination hjem i form af wallpapers med Mars-tema.
Produktoplysninger
  • Viser side 1 af 1 sider