Måne

Månen er den eneste naturlige satellit, som Jorden har, og som er ca. en fjerdedel af dens størrelse. Dens tyngdekraft har indflydelse på havets tidevand. Den har ingen atmosfære, hydLæs mererosfære eller magnetfelt. Månen kredser om Jorden i en periode på 29,5 dage, som danner grundlaget for månekalenderen. Afhængigt af dens position i forhold til Jorden og Solen kan månen vise fra nul til hundrede procent af sit ansigt. Photowall hylder dette storslåede himmellegeme i sin egen serie af vægmalerier med månen som vægmalerier. Disse billeder viser de mange måder, hvorpå denne fascinerende naturlige satellit er blevet portrætteret, fra det videnskabelige til det poetiske, det kunstneriske og det komiske. Hæng disse fantastiske månevægmalerier op i din stue for at give et stærkt signal til alle, der besøger dette sted. Lad den være centrum for opmærksomheden og fokus for øjet i dette rum. Placér disse månevægmalerier i dine fritidsrum for at give dem en følelse af romantik og mystik. Du vil tilbringe utallige timer underholdt af disse månevægmalerier, mens du spiller videospil eller en omgang poker i dit fritidsrum.

Fortryllende i måne vægmalerier

I litteratur og poesi er månen beregnet til at betyde tingenes skiftende og midlertidige natur. Selv om den forbindes med romantik og alt det forelskede, er den også et advarende symbol for tilværelsens flygtige natur. I Shakespeares romantiske tragedie Romeo og Julie siger vores heltinde til sin elsker: "Sværg ikke ved månen, den ustadige måne, som hver måned skifter i sin kredsløb, for at din kærlighed ikke også skal være ustadig. Photowall lader dig være med på charmen med "Månen med stjerner", "Jorden i rummet" og "Blå måne" i sin store samling af vægmalerier med månen. Disse vidunderlige billeder skildrer den æteriske natur af denne naturlige satellit, den side, som har inspireret digtere, spillemænd og skribenter i årtusinder. Placer et par af disse månevægmalerier i dine opholdsområder, og du vil næsten ikke kunne mærke, at timerne flyver af sted, så afslappet og udhvilet vil du være. Disse månevægmalerier vil ikke kun være en fin pynt for øjnene, men vil også hjælpe dig med at fjerne alle dine byrder og bekymringer for dagen. Sid med dit yndlingsglas vin, mens du stirrer intenst på disse månevægmalerier, og vær kongen af dit eget personlige slot.

Lysende i månens vægmalerier

I psykologipraksis defineres sindssyge som manglende evne til at skelne virkelighed fra fantasi. Det er også fantasien om ting og personer, der ikke eksisterer. Det er kort sagt en anden definition på demens, som er en klassisk psykologisk lidelse. Ordet sindssyge er afledt af det latinske ord Luna, der betyder måne. Månen kan altså være ment som en betegnelse for en ustabil sindstilstand, når den ses fra et bestemt perspektiv. Photowall hylder denne mærkelige og interessante kendsgerning med "New Perspective", "Earth and Moon" og "Spring Night" i sin fine serie af vægmalerier med måner. Disse billeder viser de mere mystiske kvaliteter ved dette fantastiske himmellegeme. Placer strategisk et par af disse månevægmalerier oven på din seng i dit soveområde, og bliv forbløffet over den hypnotiske kvalitet, som disse månevægmalerier bringer ind i dit værelse. Du vil aldrig få en bedre nattesøvn med disse månevægmalerier, der våger over dig. Selv dine børns soveområder og legekroge vil have stor gavn af disse månevægmalerier. Se, hvordan de stirrer i ærefrygt og anerkendelse på disse vidunderlige billeder. Brug dem som et redskab til at lære dine børn om dette bemærkelsesværdige himmellegeme.

Sølv og strålende

Selv i traditionel folklore over hele verden tjener månen en stor rolle i videregivelsen af disse stemmebeskyttelser og kulturens fortsættelse. I myten om varulven forvandles et menneske til en hybrid mellem menneske og ulv, hver gang månen er fuldmåne. Der findes også legenden om månens mand, der sidder på sin høje stol og overvåger alt, hvad der foregår i vores jordiske verden. Da astronauterne Neil Armstong og Buzz Aldrin satte deres første fod på månen, blev de citeret for at sige: "Det er et lille skridt for et menneske, et stort spring for menneskeheden". Den dag i dag er månen stadig en vigtig faktor i moderne overleveringer. Når månen er fuld og lysende klar på himlen, kalder italienerne den La Luna De Cacciatore, eller jægermåne. Det betyder, at dette himmellegeme lyser så klart på nattehimlen, at det er det perfekte tidspunkt til at gå på jagt i skoven. Disse pragtfulde vægmalerier med månen kan bringe magien og fortryllelsen ved dette fantastiske naturvidunder ind i dit hjem.
Produktoplysninger
  • Viser 1-87 af 87 motiver

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1–4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.