Måltilpassede tapeter og print, fri fragt. Sendes inden for 1-3 dage.

Lost Landskab - Mørk - Tapet - Entré

...

motiver

Scandinavian Surface

Norsk skandinavisk overflade skaber design med inspiration fra naturens forskellige former og farver. Skønhed i plettet og visnet flora med spændende glimt af elg og ørne. ScandinaviaLæs meren Surface søger altid at fange den norske friskhed.

In The Woods & The Hidden Bird

Scandinavian Surfaces utrættelige fascination af træer og natur har endnu engang givet inspiration til en ny tapetkollektion. De har valgt en eventyrlig tilgang til projektet og er flyttet ind i den fortryllede skov gennem alle årstider. Træstammerne er fulde af liv og historier. Grenerne fletter sig ind i hinanden, så de danner naturens lette filigran.
De livlige farver skifter sømløst mellem varme og kølige toner og danner smukke og naturlige paletter. Tag med ind i den fortryllede skov med os.

In the Woods-kollektionen tager dig med ind i en organisk, elegant skov, hvor ingen træer er ens, og kompositionen dannes af kraftfulde grafiske kontraster og sobre farver. Mønstre og farver afspejler den nordiske natur og dens årstider i dristige forårsgrønne toner, dæmpede, melankolske efterårstemninger, blå vinterdage og kølige sommeraftener.
Designet har en gradient på 10 meter, før mønsteret gentages, og giver os dermed mulighed for at gå langs en lang væg og hele tiden opdage noget nyt, præcis som man kan i det virkelige livs skove.
In the Woods er perfekt til lange vægstrækninger, og du kan vælge et snit, der passer til din væg, uanset størrelsen.
Oplev og nyd detaljerne i mønstre og farver, og led efter de små hemmeligheder, der altid gemmer sig i skoven ...

Hidden Bird-kollektionen er den blide, velduftende skov, der omfavner dig med strålende farver, sarte kontraster og en blød skovbund. Paletten er sammensat, så den passer til mange materialer og indretninger. Alle design består af både kolde og varme farver, som naturen selv gør gennem alle årstider. I skoven kan du altid høre fuglene synge. Men hvor er de? De lever deres hemmelige liv i skjul blandt grenene. Men hvis du sætter dig ned og søger med øjnene, kan du måske få øje på dem.

Seneste kollektion: In The Woods & The Hidden Bird
  • Viser 1-88 af 88 motiver

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-3 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.