Hindbær haven lyse - Tapet - Stue

Saga Mariah Design

Saga-Mariah Sandberg (født 1983) er en svensk kunstner og illustrator som henter sin inspiration fra naturen. Hendes livlige og naturtro illustrationer er håndmalet, ofte i akvarel, mLæs mereed blyant eller tusch, og udmærker sig ved deres tekniske finesse.
Hvert tapetmønster i kollektionen kendetegnes af en nænsom gengivelse af de farver og former som findes i den nordiske natur. Saga-Mariah har udstillet i blandt andet New York og Berlin og har illustreret for en række svenske varemærker. Hendes fantastiske billeder har prydet botaniska plakater, postkort og mønstret stof og fås nu også som tapet hos Photowall.

Saga-Mariah voksede op på en gård i Värmland i det vestlige Sverige hvor familien tilbragte meget tid ude i skoven og hvor hendes kærlighed til naturen stammer fra. Hun begyndte tidligt at tegne planter, svampe, dyr og insekter - alt hvad der fandtes i hendes omgivelser. Allerede som tiårig blev hun elev hos en traditionel kunstner for at de grundlæggende maleteknikker, og siden dengang er hun blevet ved med at lade sig inspirere af og gengive naturens skønhed og mangfoldighed.

Kollektionen DAWN CHORUS - naturinspirerede tapetmønstre

Saga-Mariah Sandberg har skabt tapetkollektionen DAWN CHORUS til Photowall med otte naturinspirerede tapetmønstre. Inspirationen kommer fra de allerførste forårs- og sommertegn som vi alle længes efter at se; den første blå anemone eller de første skud på piletræerne, den første blågrå rose som folder sig ud, eller modne brombær som vi forventningsfuldt leder efter i skoven eller haven. Kollektionens titel DAWN CHORUS henviser til fuglenes sang om morgenen, et længe ventet forårtegn.

Hvert tapetmønster svarer til et specifikt sted i naturen

Hvert tapetmønster i Saga-Mariah Sandbergs tapetkollektion DAWN CHORUS svarer til et specifikt sted i naturen og dets særegne plante- og dyreliv. For eksempel forestiller tapetmotivet Skogsgläntan (Skovlysningen) en lysning i en svensk granskov om foråret - med dens blomstrende violer, blå anemoner, liljekonvaller, linnæa, somerfugle og sangdrossel-æg som er karakteristiske for en svensk naturplads. Tapetmotivet Mossträdgården (Moshaven) er inspireret af gamle skoleplakater fra Saga-Mariah Sandbergs skoletid, og med dette ønsker hun at vække børns og voksnes nysgerrighed omkring den nordiske natur og dens spændende liv. Mossträdgården viser en løvskov eller en en have i skyggen hvor man kan finde bregner, karplanter og mos som lokker dyr og insekter til.

Saga-Mariah Sandberg vil lade os opleve naturen og lære den at kende känna nature

Saga-Mariah Sandbergs naturinspirerede tapetmønstre minder os ikke bare om naturens mangfoldighed og skønhed, men også om vigtigheden af at opleve naturen omkring os og lære den at kende. Med sin kunst vil Saga-Mariah Sandberg inspirere os til at besøge skove og marker og se hvordan det vrimler med liv som vi skal beskytte og værdsætte.
  • Viser 1-20 af 20 motiver

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.