Måltilpassede tapeter og print, fri fragt. Sendes inden for 1-2 dage.

  Mød den argentinske kunstner CEVO, kunstneren bag prikkerne

  INTERRUPTED UNIVERSE er en udtryksfuld og iøjnefaldende tapetkollektion skabt af den argentinske kunstner Sebastian Scaglione, bedre kendt som CEVO. Vi satte os ned med den Stockholm-baserede kunstner for at høre mere om hans arbejde og proces.

  – Det kunstneriske arbejde bag CEVOs tapetkollektion Interrupted Universe er usædvanligt, og det er noget, vi ikke har gjort før. Hans imponerende, unikke og tidskrævende prikteknik tilføjer ægte lidenskab til denne kollektion, siger Anneli Öquist Sterner, produkt- og designerleder hos Photowall.

  Hvert tapetmotiv består af omhyggeligt detaljerede, håndtegnede tegninger, der er skabt med en prikteknik. Grafikken nedenfor er lavet af mere end 298.000 prikker, og det tog 19 timer at få færdigt.

  Interrupted Universe VI, illustration lavet af 298.500 prikker.

  Kan du fortælle os lidt om dig selv?

  Jeg er en grafisk designer fra Buenos Aires. Jeg flyttede til Stockholm for flere år siden, og nu arbejder jeg som Art Director hos Karma, en app, der hjælper med at redde usolgt mad. Jeg arbejder mest med en prikteknik og skaber håndtegnede, ultrarealistiske malerier med tusindvis af små prikker.

  Hvordan kom du i gang med kunsten?

  Tegning har været en del af mit liv, så længe jeg kan huske. Da jeg voksede op, elskede jeg at tegne, male og udforske verden omkring mig. Da jeg var barn, prøvede jeg lidt af det hele, jeg studerede karikaturisme, akrylmaling, tømrerarbejde og musik. Da jeg var færdig med min uddannelse i grafisk design i Argentina, begyndte jeg at male vægkunst. Da jeg flyttede til Stockholm, indså jeg, at denne by ikke var den bedste for en vægkunstner. Så jeg købte en fin pen og papir og begyndte at tegne meget, og nu kan jeg ikke stoppe.

  Hvad inspirerer dig?

  Alt jeg ser. Universet inspirerer mig mest, hvor alt, hvad du kan forestille dig, kan være ægte. Jeg elsker at lytte til musik, den er en af mine vigtigste ledsagere. Jeg lytter til al slags musik, fra jazz til psykedelisk rock til elektronisk musik. Man kan sige, at jeg er multidisciplinær – også når det kommer til musik.

  Hvad fik dig til at flytte til Stockholm? Hvad er den største forskel mellem Stockholm og Argentina?

  En kvinde, nysgerrighed, norden, sne, nordlys og en bedre livskvalitet. Jeg kan godt lide, at Stockholm er en meget lille og smuk by omgivet af natur og vand. De største forskelle er menneskerne og lyset. På trods af hvad alle siger, kan jeg godt lide vinteren og de lange mørke nætter. Jeg synes det er utroligt fredfyldt, for mig er det den mest produktive tid på året.

  Sebastian Scaglione, kunstneren bag CEVO. Billede af: Danijela Froki

  Hvad inspirerede dig oprindeligt til at skabe priktegninger?

  Jeg ville gerne skabe hyperrealistiske billeder, og for at opnå det var små prikker min måde at genskabe et billede, jeg ser. Jeg tænkte, at hvis et segment var en uendelig linje med prikker, ville et billede være en uendelig række af segmenter.

  Interrupted Universe IV – 15 timer og 241.600 prikker.

  Dit arbejde er lavet af tusindvis af bittesmå prikker. Kan du beskrive din arbejdsproces?

  Jeg starter med en idé i hovedet og begynder at tegne skitser på papir. Når jeg har den endelige skitse, begynder jeg at lave prikker udefra og ind. Når jeg tegner dyr eller specifikke genstande, er jeg nødt til at kigge på nogle billeder, der hjælper mig som referencer for at se alle detaljerne. Universet er ret tilfældigt. Jeg begynder at lave lag med prikker, indtil jeg ser nogle former og begynder at beslutte, hvor planeterne skal være, eller hvor galakserne skal placeres.

  Interrupted Universe V

  Tæller du virkelig prikkerne?

  Ja, men ikke en for en! Jeg tegner forskellige små firkanter på 1x1 cm og fylder dem med prikker, som jeg tæller en for en, hvilket tager mig et par minutter. Derefter reproducerer jeg bare overfladen af disse firkanter og placerer dem på originalen, og så er det bare at lave nogle matematiske beregninger på det og bom, så jeg har et faktisk omtrentlig antal prikker.

  Hvor lang tid tager det at færdiggøre en tegning?

  Dette afhænger naturligvis af tegningens størrelse og kompleksitet. De fleste tegninger, som Interrupted Universe VI (blæksprutten) og Interrupted Universe V (skildpadden) er tegnet som A3-originaler, tager op til 19 timer at færdiggøre og består af mere end 280.000 prikker. Mindre, ”enklere” tegninger, såsom Interrupted Universe III (øjet), en A3-original, tog omkring 11 timer at lave og består af 52.600 prikker. Når det er sagt, strækker de fleste tegninger strækker sig over flere uger fra start til slut på grund af hverdagens hændelser.

  Fortæl os mere om din tapetkollektion Interrupted Universe.

  Denne kollektion består af surrealistiske hyperrealistiske værker af prikker med inspiration fra neo-gotik og cyberpunk. Den hedder Interrupted Universe, fordi den viser, hvordan universet kan afbrydes af geometrier, lag, masker og levende ting, hvilket frembringer en glitch i rummet. Det er et opråb til systemet – til alt det, der pålægges af det. Hvilket betyder, at du kan gøre, hvad du vil, og placere det, som du vil.

  Hvilken kunst inspirerer dig mest?

  Dali, Malevich, Kaws, Vivaldi, Vangelis, Hernan Cattaneo, Dulk og Eduardo Kobra.

  Hvad er dit personlige motto eller ord, du lever efter?

  Tænk, som ingen gør, gør, som ingen gør.
  Nyd nutiden, fordi nutiden er en gave, og det er derfor, nutiden hedder ´present´ på engelsk.

  Interrupted Universe IV
  Interrupted Universe V
  Interrupted Universe Fusion I
  Du kan måske lide følgende historier


  Hurtig levering

  Din bestilling sendes inden for 1-2 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

  100% garanti

  Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.