Vinter Birker - Tapet - Stue

Jonna Jinton

Mange drømmer om at pakke alt ned og flytte ud på landet. Det var præcis, hvad den svenske blogger, fotograf og kunstner, Jonna Jinton, gjorde. Hun begyndte at fotografere i teenageårLæs mereene, og inspirationen kom fra atmosfæren og naturen i Nordsverige. Den audidakte Jonna Jinton viser naturen fra sit unikke og kunstneriske perspektiv, og tapetkollektionen Northern Wilderness afspejler den drømmende natur samt årstidernes skiften i det nordlige Sverige.

Her får du plads til at puste ud, tænke og mærke efter

Jonna Jintons tapetkollektion Northern Wilderness giver et indblik i de golde landskaber og harmonien i de stille og vidstrakte vinterlandskaber samt romantikken omkring de spejlblanke søer, der indhylles i dis, og mystikken ved synet af Nordlyset og den magiske stjernehimmel, der inspirerer sjælen. Jonna Jintons tapeter er præget af natur. Der er ingen højhuse, storcentre, motorveje eller grusveje, så langt øjet rækker. Her får du plads til at puste ud, tænke og mærke efter. Jonnas tapeter passer perfekt til dig, der vil have harmoni i hjemmet. Den indfinder sig, når landskabet betragtes på Jonna Jintons måde, nemlig på naturens præmisser.

Lad naturbillederne i kollektionen Northern Wilderness bidrage med en magisk stemning i hjemmet

Mange af motiverne i tapetkollektionen er taget i det nordligste Sverige, bl.a. ved Stekenjokk, Abisko og Stora Sjöfallet. Lad naturbillederne i kollektionen Northern Wilderness bidrage med en magisk stemning i hjemmet via motiver som ”Celestial Dream”, ”Stories of the ancient forest” og ”A magical place”. Alle disse motiver stammer fra Jonna Jintons personlige favoritsted – en skovsø midt inde i skoven, hvor disen danser fra morgen til aften. Hun har tilbragt utallige morgener ved denne sø, men aldrig havde morgenstunden været så magisk som lige den dag, hvor billederne blev til. Dette er blevet et magisk tilholdssted for Jinton, hvor hun altid kan søge hen, når hun mangler inspiration. Hun har valgt at kalde stedet for den “Magiske skovsø”. Gør klar til at blive inspireret – skab en magisk stemning i hjemmet med disse tapeter og føl samhørigheden med en anden passioneret naturelsker.

Forvandl hverdagens kaos til kunst i stuen

Stuen er et af de rum, der bliver anvendt oftest i hverdagslivet, og den kan derfor godt være domineret af kaos. Men det, vi kalder kaos, afspejler også vores personlighed og det liv, vi lever. Forvandl hverdagens kaos til kunst i stuen. Lad et af de harmoniske fototapeter danne baggrunden og nyd synet af skumringen bag de stolte grantræer, mens roen indfinder sig i rummet. Det endeløse vue over den golde og uberørte natur i Jonna Jintons billeder viser, at selv det utæmmede kan være noget af det smukkeste, og manglen på orden kan både afføde inspiration og passion. Når hverdagen føles for overvældende, kan du blot rette blikket mod trætoppene og stirre ud i universet ved hjælp af Jonna Jintons tapeter.

Luk naturen ind i dit hjem

Det nordiske landskab fascinerer med sin skønhed og udgør en stor inspiration for den nordiske indretningsstil, der er ganske stilren. I tapetkollektionen Northern Wilderness finder du 30 tapeter med naturmotiver, som passer til alle hjem og boligindretninger. Lad din boligindretning få et løft via morgendisen over de krystalklare søer, nøgne bjerglandskaber og årstidernes skiften. Luk naturen ind i dit hjem, eksempelvis via det magiske nordlys i den mørke efterårsnat og den stille sø, der afspejler skumringens magiske spil.

Tapeterne i Northern Wilderness passer perfekt ind i soveværelset

Aldrig har en tapetkollektion emmet så meget af stilhed og respekt, både for naturen og vores plads i denne, som i Jonnas Jintons gribende fotografier. Tapeterne i Northern Wilderness passer perfekt ind i soveværelset, hvor de giver dig ro for natten og en styrke til at begynde en ny dag. Disen ligger tæt over den mosbelagte jord i den urgamle granskov, mens solen ganske langsomt opvarmer de frostramte træer – uanset hvilket motiv du vælger, kan du være sikker på, at harmonien formidles gennem dette. Et af tapetkollektionens lavmælte og stolte vintermotiver kan være det perfekte valg til soveværelset. De er ikke spækket med farver, men har så meget mere stemning. Eller måske finder du ligesom Jonna Jinton selv den største inspiration i de John Bauer-lignende troldeskove. Du er altid velkommen i Jonna Jintons magiske univers.

Lad tapeterne fra Northern Wilderness afspejle din personlighed

Er du den drømmende type, kan du lade dig inspirere af de ubekymrede rensdyr i “Free Spirits” eller slippe fantasien løs, når solens dis kan anes mellem trætoppene i “Morning Meditation”. Er du romantiker, kan du skabe den rette stemning via den spejlblanke søs endeløse løfter i “The lake of Love”. Du kan også lade din passion blive reflekteret i den lyserøde skumring, når du vælger tapetet “Reflections”. Eventyret er med til at gøre hjemmet spændende via den uberørte natur, men du kan også vælge den magiske stjernehimmel i fototapetet “Universe” med sine lyserøde, blå, lilla, grønne og andre toner derimellem.
  • Viser 1-42 af 42 motiver

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1–4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.