AURA biosfære - Tapet - Soveværelse

Emma Lindström

Svenske Emma Lindström er uddannet kunstner. Hun blev født i 1989 og voksede op i Gøteborg. Hun har opnået stor succes med sine udstillinger i USA og rundt om i Europa, ligesom hun siLæs mereden 2017 har stået bag sit eget kunstgalleri Anohaao Gallery, der ligger i det centrale Gøteborg, hvor hun også har sit eget atelier. Lindström er kendt for sine farverige og abstrakte akrylmalerier, hvor det tilfældige element og intuitionen styrer den kunstneriske proces. Hendes kunst sprudler endvidere af farver og følelser. Kollektionen AURA er Emma Lindströms første tapetkollektion, hvor hun har skabt 12 farverige og abstrakte motiver for Photowall. De indscannede motiver er hentet fra de originale malerier. Emma Lindström har en mærkbar evne til at føre beskueren med bag om de visuelle sanser, hvor man opfordres til at lade sig absorbere og genoplive af den energi, der ligger i de enkelte kunstværker. Hendes kunstneriske proces er en balancegang mellem det tilfældige og dét at have kontrol, der således bliver en vigtig del af selve kunstværket. Resultatet bliver en gribende kollektion med abstrakte motiver, der leder tankerne hen på rummet og universet som helhed.

Slip kunsten ind i dit hjem

Lad dig absorbere af motivet og tag med på en meditativ rejse. Det handler om at slippe kunsten ind i dit hjem. Den abstrakte, livlige, harmoniske, men samtidig også stilrene kunst. Oplev disse kunstneriske tapetmotiver i dit eget hjem, og kombinér Lindströms kunstneriske energi med den energi, du selv bringer med ind i boligindretningen. Hendes malerier løfter og fylder det enkelte rum samt resten af hjemmet med energi og farve.

Kunstværk i rummet – tapeter som kunst

Takket være dagens teknik giver fototapeterne helt nye muligheder for at forvandle tapeter til kunst og kunst til tapeter. Leder du efter kunstværker til et specifikt rum? Med valget af et fototapet kan du eksempelvis lade dit favoritbillede dække hele væggen og gøre denne til et kunstværk i sig selv. Det er en unik løsning, når du vil forvandle dine egne billeder til kunst og lade dem indtage en central plads i rummet.

Mødet mellem kunst og indretningsdesign

Kunst skal føles som om, at den går lige gennem hjertet og bag intellektet, og det er præcis, hvad Emma Lindströms kollektion AURA formår. Du har nu chancen for at få Emma Lindströms kunstværk som tapet og skabe en flot effekt i hele rummet. Kollektionen består af 12 indscannede akrylmalerier, som tilpasses de individuelle mål på fototapetet. Indret med de unikke kunstmotiver, som sælges eksklusivt hos Photowall! Tapetkollektionen AURA er en farverig tapetkollektion med organiske tapetmotiver, der eksploderer i farver og energi – det er et møde mellem kunst og indretningsdesign. Hvert motiv har sit eget unikke udtryk, som opfordrer til et kreativt og farvesprudlende miljø i hjemmet, samtidig med at motivets kompositioner indbyder til harmoni og ro. Tapeterne passer bl.a. perfekt til soveværelset, stuen, på kontoret, som en effektvæg eller et andet passende sted, hvor du vil skabe et harmonisk miljø og en kreativ plads med tapet.

Drømmende harmoni i soveværelset

Kunst og harmoni går hånd i hånd, og det er præcis, hvad man kan sige om fototapeterne i kollektionen AURA. Vores tapeter gør det nemt at skabe en drømmende harmoni i soveværelset. Lad dine drømme blive inspireret af universets mysterier og løfter om det ukendte via et akrylmaleri på fototapet i soveværelset. Vågn op i fuldstændig harmoni hver eneste morgen ved synet af en blød, abstrakt kunst, der vidner om, at universet står på din side dag efter dag.

Bæredygtig og miljøbevidst indretning

Interessen for boligindretning vokser, samtidig med at vi bliver mere miljøbevidste og søger efter bæredygtige alternativer. Et kunsttapet er helt i tråd med denne nye miljøbevidste indretningstrend. Dækker du hele væggen med din kunst, viser du, hvem du er. Samtidig er tapetets kvalitet så høj, at du kan bevare denne type kunst i mange år frem. Vi synes, at det er vigtigt med en bæredygtig og miljøbevidst indretning. Alle vores tapeter er derfor naturligvis miljøvenlige og uden PVC, hvorfor det bliver et naturligt valg for dig, der tænker i miljøvenlige løsninger. Lad dit valg af kunst være et statement, og lad kvalitet og kreativitet mødes i et miljøvenligt valg via Emma Lindströms farverige og abstrakte akrylmalerier på tapet.

En stue med flere dimensioner

Hvor befinder du dig? I rummet? I havet gemt væk i en muslingeskal? Eller måske midt i en drøm? Lad dit humør og fantasien styre din oplevelse med et AURA-tapet i din stue. Når du tapetserer væggene med Emma Lindströms tapet, kan du skabe en stue, som rummer flere dimensioner, hvorfor du aldrig bliver træt af motivet. Hvert tapetmønster byder på en stor variation og en evig kilde til inspiration.

Entréen giver hjemmets første og sidste indtryk

Entréen er det første, der møder dig, når du kommer hjem. Det er imidlertid også det sidste, du ser, inden du går hjemmefra. Entréen er med andre ord stedet, der giver hjemmets første og sidste indtryk. Lad disse indtryk være præget af fantastisk kunst i form af et tapet. En entré kan hurtigt blive et rodet rum med de mange opbevaringsløsninger af sko, jakker og diverse ting. Lad ikke din boligindretning blive en del af dette rod, men gør den i stedet stilren med et kunstværk, der dækker hele væggen. Med valget af et AURA-tapet bliver der skabt harmoni i stedet for kaos. En harmoni, der byder dig velkommen, hver gang du træder ind ad døren.

Skab et inspirerende kontormiljø

Kontoret er et sted, hvor vi tilbringer masser af tid. Her kræves det, at vi er kreative, fokuserede, produktive og sociale – ja, der kræves meget af os i et kontormiljø. Det er dog også et sted, der gerne træder lidt i baggrunden rent indretningsmæssigt. Det er en skam, og vi vil gerne opfordre til, at man skaber et inspirerende kontormiljø. Du kan passende løfte det med Emma Lindströms tapetkollektion AURA, hvor de enkelte tapetmotiver spiller på harmoni og kreativitet. Alle kan hente inspiration fra disse, samtidig med at man får et skud energi og en wow-oplevelse takket være de indbydende farver og den sprudlende kreativitet.
  • Viser side 1 af 1 sider