Måltilpassede tapeter og print, fri fragt. Sendes inden for 1-3 dage.

78 77 06 35 78 77 06 35
Afbrudt univers I - Tapet - Stue

...

motiver

Cevo

Sebastian Scaglione (født i 1991 i Buenos Aires) er en argentinsk kunstner og grafisk designer, der arbejder under sit pseudonym CEVO. Han har altid været passioneret af, hvordan formLæs mereer, farver og streger kan kommunikere med hinanden i et ubegrænset univers af muligheder. Ved at beslutte at fortsætte med at vokse som kunstner, bosat Sebastian sig i Stockholm, hvor han i øjeblikket udvikler sit kunstværk rundt omkring byen.

Interrupted Universe er CEVOs første Photowall-samling, der består af seks kraftfulde, ekspressive og monokromatiske prik-illustrationer. Hvert motiv består af omhyggeligt detaljerede, håndtegnede tegninger, der er digitalt fotograferet og behandlet. CEVOs uforlignelige kunstværker bruger en speciel tegneteknologi, der kaldes stippling og skaber billeder af hundredtusindvis af små prikker. Sammen danner de en unik billedverden, og vi får adgang til et alternativt univers. Interrupt Universe inkluderer seks tapetmotiver og lærredsprinter sammen med fire plakater, der udelukkende er tilgængelige hos Photowall.

6 motiver
  • Viser 1-6 af 6 motiver

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-3 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.