Store Edie Blush - Tapet - close-up

Beata Boucht

Beata Boucht er uddannet på Konstfack i Sverige og arbejder som freelanceillustrator i Stockholm. Tegning har altid været Beatas mest naturlige måde at udtrykke sig på, hendes stemme Læs mereså at sige. Blomster og planter er et tilbagevendende tema i hendes billedverden, hvor naturens kompleksitet undersøges til mindste detalje.

Beata Boucht beskriver sig selv som maksimalist. Hendes kunstneriske proces består af en blanding af forskellige teknikker og materialer, hvor hun skaber dybe og komplekse mønstre ved at arbejde i forskellige lag. Hendes surrealistiske og legende illustrationer udgår fra detaljerede blyanttegninger efterfulgt af farvelægning i akvarel eller gouache, kollageteknik og digital bearbejdning – det gør hendes værker komplekse og mindeværdige.

Beata Boucht har skabt unikke illustrationer til internationale varemærker og tidsskrifter såsom Dagens Nyheter, The New York, Form Magazine, Fendi, H&M, Coach og mange flere. Til Photowall har Beata Boucht skabt tapetkollektionen GREY GARDENS med syv tapetmønstre og ni plakater.

  • Viser side 1 af 1 sider