Rock and roll

Tag en sort højre hånd og en hvid venstre hånd, og hvad har du så? God gammel rock and roll. Det sagde en af musikgenrens mest ikoniske legender, Jerry Lee Lewis. Der findes nok ingenLæs mere musikform, der hylder ungdommen, friheden og oprøret bedre end rock and roll. Siden dens begyndelse har den fejret verden med storm og skabt en livsstil, der den dag i dag er synonym med eventyr og udskejelser. Musikken ændrer sig, men sangen forbliver den samme. Og de tilhørende narrestreger og skuespil, der kendetegnede denne musikforms koryfæer, har ikke ændret sig en tøddel. De er blot blevet videregivet fra den ene generation af rockere til den næste. Selv lyden og dynamikken i selve musikken har udviklet sig gennem generationerne, men den grundlæggende ånd og drivkraft bag musikken er stadig lige så rå og respektløs som altid. Photowall hylder denne vilde og listige musikgenre med sin serie af rock and roll lærredsprints. Disse flotte stykker rundt omkring i dit hjem kan få den unge og rebellen i dig frem og minde dig om de dage, hvor alt, hvad du tænkte på, var musik, hurtige biler, piger og ballade.

Whole Lotta Shaking i rock and roll lærredsprints

Rock and roll begyndte sit liv i USA i slutningen af fyrrerne og begyndelsen af halvtredserne. Dens rødder går tilbage til sort amerikansk musik som gospel, blues, jazz, boogie og rag for blot at nævne nogle få. Selv om mange af dens påvirkninger kan høres i tidligere værker, fik genren selv ikke sit navn før 1954. Klaverer, saxofoner, elektriske eller akustiske guitarer, basguitarer, tamburiner og trommer er blot nogle af de instrumenter, der anvendes i rock and roll. Photowall hylder musikken med sin serie af rock and roll lærredsprints, der indeholder billeder som "Guitar Solo" og "Rock and Roll Lead Types" i sin fine samling. Hvis du anskaffer dig selv en håndfuld af disse prints, vil det vække den længe forsvundne oprørskhed i den teenager, du engang var, og måske vil det få dig til at hyle mod månen, når stemningen er til det. Genoplev de dage, hvor du og din kommende kone blev forelsket, ved at afspille de plader, der blev spillet i radioen under jeres tidlige romance, og ved at omgive dig med disse fantastiske rock and roll lærredsprints. Disse rock and roll lærredsprints vil helt sikkert bringe ilden tilbage i dit liv.

Alle rystet op i rock and roll lærredstryk

Nægtelsen af at acceptere den dikterede norm er en af grundene til, at rock and roll spillede en så stor rolle i den amerikanske borgerrettighedsbevægelse. Rockstjerner blev ofte set deltage i demonstrationer og protester mod racediskrimination og Vietnamkrigen. Mens de i studiet gav genlyd af disse meget stærke følelser i de sange, de indspillede. Det var en vild og turbulent tid i Amerika, og rock'n'roll syntes at være det perfekte soundtrack til den. Photowall hylder nogle af de mest ikoniske figurer inden for rock and roll med "All Shook Up" med selveste kongen, Elvis Presley. Der er også "Blind Boy Grunt" og "All I Can Do is Be Me", som viser den legendariske rockpoet og tekstforfatter Bob Dylan. Disse rock and roll lærredsprints vil vise sig at være uvurderlige til at pryde hjemmene hos rebeller i alle aldre. Musikken og livsstilen er alt sammen indkapslet i billederne på disse vidunderlige rock and roll lærredsprints. Der er ingen tvivl om, at det vil få hjertet til at banke og blodet til at løbe i vand.

Alle hilsner rock

I 80'erne kom en musiker ved navn Bruce Springsteen, som kærligt kaldes The Boss, ind på scenen og bragte sit eget mærke af rock and roll, der fejrede en særlig amerikansk kultur. Det var musikken for fabriksarbejdere og lastbilchauffører og vilde teenagere og smukke, blonde surferpiger. Hans dybe, halsagtige stemme og uhyre følelsesladede tekster katapulterede ham ind i Rock and Roll Hall of Fame. Hiv din hat til The Boss med printet "I Was Born", der findes i vores kollektion af rock and roll lærredsprints. Lad disse rock and roll lærredsprints minde dig om en dag, hvor livet var nemmere, og hvor den eneste bekymring var, hvordan man kunne have det sjovere. Disse rock and roll lærredsprints kan også pryde dine børns værelser, så du sikrer, at de også udvikler en kærlighed til denne form for musik, og at faklen bliver givet videre med succes. Inviter dine venner på besøg til en aften med lytning til dine yndlingsvinylplader, mens du mindes tidligere tiders dårskaber og kære ungdomsminder. Snup dig selv en hel masse af disse fantastiske rock and roll lærredsprints lige nu.
Produktoplysninger
  • Viser 1-8 af 8 motiver

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1–4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.