Måltilpassede tapeter og print, fri fragt. Sendes inden for 1-3 dage.

Den Jazzen - Billede på lærred - Soveværelse

182

motiver

Musik

Begrebet popmusik, som pr. definition betyder populærmusik, udvisker alder, race og køn. Typisk udspringer det af rock and roll i 50´erne og 60´erne, og så glam rock i 70´erne, men geLæs merenerelt betyder det enhver musik eller stil der er populær. Det er blevet påvirket af mange forskellige musikgenrer, ballader, gospel og soul, rock, jazz og country og har udviklet sig til disco, funk, punk, dance, hip-hop, rap og meget andet. Musik har været i centrum i hverdagen i århundreder, fra skjaldene i gælisk og britisk kultur til klaverkoncerterne i det tidlige 1800-tal. Disse romantiske tider hvor herrerne samledes i elegante tegneværelser i London for at lytte til dagens damer, som viste deres talent på klaveret, sang og flirtede. Vores elegante billeder på lærred afbilder det glamourøse og tidsløse ved perioden.

Jazz

Louis Armstrong, kendt som Satchmo (Satchel Mouth) ændrede jazzmusikken fra Dixieland til hans egen improviserede jazz og udviklede visionen af hvert bandmedlem, ved at spille individuelle soloer. Han sang vokal og spillede også trompet, hvor hans mest mindeværdige sang var “Wonderful World”, som blev brugt i filmen “Good Morning, Vietnam”. Messinginstrumenter havde stor jazz-relateret indflydelse på popmusik og jazz-sangeren er indfanget i samlingen af billeder på lærred, sammen med et udvalg af malerier af instrumenter som tuba, trompet, trombone, guitarer og keyboards. Photowalls musikserie indeholder billeder på lærred som kan fremvises i musikværelser, spilrum eller teenageværelser, for at inspirere og influere. Abstrakte billeder på lærred af musiknoter, en pladespiller med vinylplader, den originale ghettoblaster og en forstærker tilfører dybde til samlingen af malerier.

Beatlesfeber

Moderne musik blev selvfølgelig voldsomt påvirket af den britiske invasion, domineret af the Beatles. John, Paul, George og Ringo havde måske en stille start på The Cavern i Liverpool, med deres vej til berømmelse var meteorisk på begge sider af dammen. Der blev observeret hændelser uden fortilfælde ved deres ankomst til USA, hvor unge piger skriger, græder og besvimer på grund af de overvældende følelser. Det må have været overvældende for gruppen, og for deres fans. Efter en række hits og film droppede bandet deres pop-image som var så populært og forgrenede sig ud i en mere forskelligartet form for musik. Sange som “While My Guitar Gently Weeps” fra “White Album”, en af de bedste sange skrevet af George Harrison med resten af bandet, med gæsteoptræden af Eric Clapton som spillede førsteguitar. Dokumenteret i dette utrolige sæt billeder på lærred, fra “Hard Day’s Night”-æraen i 1964 , “Help” i 1965, og videre til de mere fremtrædne “Abbey Road”, “Rubber Soul” og “Sgt Pepper’s Lonely Hearts Club Band”. Disse malerier fortjener en plads på enhver ægte musikelskers væg. Rockguitarist, sangskriver og vokalist, den eneste ene Jimi Hendrix erobrede scenen i 1966 og viste utroligt, dog kortlivet, talent. Antageligvis var højdepunktet af hans karriere, at være den sidste kunster til at spille på Woodstock i 1969. Han åbnede med en rockversion af “The Star-Spangled Banner”, som imponerede folkemængden, hvor han viste sig massive talent frem. Desværre døde han i London af stof-relaterede komplikationer et år senere, mens han arbejdede på et nyt album. Hans karriere varede kun i fire år, men han er kendt som en af de mest indflydelsesrige elektriske guitarister nogensinde. Med hans varemærke Afro, portrætterer dette klassiske billede en vemodighed, en følelse af at vide, næsten fortvivlelse.

Kongen af pop

Og så kom de visuelle 70´ere. Jackson Five ramte scenen over hele verden. Den mindste bror, Michael Jackson løsrev sig hurtigt og startede for sig selv, og blev en hjerteknusende pigemagnet med en stemme af guld. Teenagepiger hulkede sig gennem “Ben”, “She’s Out Of My Life” og “One Day in Your Life” og de tilbad ham. Skrigende, hulkende, ude-af-kontrol fans var dagsordenen. I midten af 80´erne udsendte han sit massive album “Thriller” og hele verden dansede til “Billie Jean”, “Thriller” og “Beat It”. Det er stadig et af de bedst sælgende album overhovedet, hvor alle undtagen tre blev til kæmpe singler. Gennem hans mange plasticoperationer, hans forhold og ægteskaber, hans familieliv og hans meget offentlige retssager, fejlede han aldrig i at begejstre hans fans, som støttede ham urokkeligt. Efter hans utidige død i 2009, var den ubærlige sorg lige så stor som den Elvis Presley fans følte i 1977. Det klassiske billede på lærred af Michael Jackson er et af de mest mindeværdige fotos af enhver stor popstjerne, levende eller død.
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-3 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.