Vintagefilm

Lige siden brødrene Lumiere skabte kinematografen, har menneskeheden været fascineret og forelsket i disse fantastiske flimrende skygger og de historier, de fortæller. Fra stumfilmensLæs mere enkle sort-hvide filmruller til nutidens computergenererede blockbusters har vores kærlighedsaffære med alt, hvad der har med biografen at gøre, altid stået i spidsen for den menneskelige kultur. Photowall hylder dette fantastiske fænomen i vores tid ved at tilbyde sin egen serie af lærredsprints af vintagefilm. Det næsten uudtømmelige udvalg af designs og farver i disse vintage film lærredsprints vil garantere, at alle filmfans i familien får deres fulde program. Der vil blive brugt utallige timer på at kigge på og diskutere og mindes de vidunderlige film, der er vist på disse vintage film lærredsprints. Den sande cinefile i os alle vil ikke kunne modstå deres tiltrækningskraft. For børnenes vedkommende vil dette være en genial måde at udvikle deres smag og præferencer for velproduceret filmkunst på. Det er også den perfekte teknik til at vække deres lidenskab for en verden, hvor den eneste grænse er fantasiens rækkevidde. Lad disse vintage film lærredsprints åbne døren til et mere spændende og farverigt hjem for dig og din familie.

Lyset i vintage film lærredsprints

Film begyndte først som et stumt medie, hvor dialogen blev placeret i underteksterne eller blev betragtet som helt unødvendig. En af de tidligste og nok mest berømte superstjerner fra stumfilmtiden var Sir Charles Chaplin. Hans figur Vagabonden med sine baggy bukser, stok og skæve tophat indeholdt komiske roller, der blev forstået af publikum universelt, selv uden hjælp fra dialog. Moderne kritikere betragter dette som den reneste form for film. Photowall ærer denne pionerkunstner i et af sine vintage film lærredsprints med den enkle titel "Kid". Med fremkomsten af lydteknologien og senere farvefilm blev der lavet flere og flere film, og deres alsidighed og rækkevidde blev næsten uendelig. Photowall hylder disse store filmiske bedrifter med deres "Double Indemnity", "Movie Poster Casablanca" og "Rebel Without a Cause" i deres fine samling af vintage film lærredsprints. Det førstnævnte billede viser den store filmskurk Edward G. Robinson i sin store rolle i en film. Det andet har Humphrey Bogart og Ingrid Bergman i hovedrollerne i denne klassiske kærlighedshistorie, der foregår under Anden Verdenskrig, og som stadig er en filmklassiker den dag i dag. Og den tredje viser den ikoniske James Dean i den film, som han vil blive husket mest for.

Skyggen i vintage film lærredsprints

Sammen med disse farvede prints har Photowall også adskillige ikoniske billeder i sort/hvid i sin enestående samling af vintage film lærredsprints. Nogle af disse omfatter "Wager of Battle" med den violetøjede sirene Elizabeth Taylor og "The Little Colonel" med den udødelige barnestjerne Shirley Temple. Disse vintage film lærredsprints minder om dengang, hvor filmens indhold og historie var det, der trak publikum til, i modsætning til mange af vore dages outputs, hvor det er hypen, der tæller. Tag lange diskussioner med din familie om fordelene og faldgruberne ved disse ikoniske eksempler på film, der er vist på vores vintage film lærredsprints. Det var ikke blot de store skuespillere, der stod i centrum i denne glitrende æra, men også de geniale instruktører. "Metropolis" af den trofaste tyske instruktør Fritz Lang var et glimt af en futuristisk verden. Disse lærredsprints af vintagefilm bevarer disse historiske resultater i mange år fremover og vil garantere, at den næste generation vil have en berøringssten, som de kan forankre deres kultur på.

Udødelig for evigt

Med tiden begyndte instruktørerne at eksperimentere med film og dens genrer. Konventionelle måder at fortælle historier på blev erstattet af mere uortodokse plotlinjer og abstrakte billeder. Nogle eksempler herpå er "Dr. Caligaris kabinet", "Sister San Sulpicio-Infographics" og "Salome". Disse fine mesterværker i vores vintage film lærredsprints skubbede grænsen for historiefortælling, filmkunst og produktionsdesign i sin tid. Disse fantastiske skygger, der har flimret over lærredet i vores kollektive bevidsthed i årtier nu, har været et spejlbillede af den menneskelige kultur, dens rødder, dens nutid, og hvor den er på vej hen. Som William Shakespeare skrev, er kunstens sande formål at holde spejlet op for naturen, at vise den dens sande form. Således har disse film tjent som dokumentation for vores liv på denne jord og de tusind og et chok, som vores art har været arving til. Om en million år, når vores civilisation for længst er forsvundet, vil de, der gennemsøger asken, kunne samle vores historie gennem disse film. Så skynd dig at få fat i din egen samling af de fine vintage film lærredsprints i dag.
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1–4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.