Måltilpassede tapeter og print, fri fragt. Sendes inden for 1-3 dage.

Star Wars - blå himmel plakat - Billede på lærred - Børneværelse

246

motiver

Star Wars

Er du fan af Star Wars, kan du nu blive transporteret til en tid for længe siden i en galakse langt, langt væk, når du dekorerer dit hjem med billeder fra vores enorme udvalg af vægkuLæs merenst fra denne episke saga. Uanset om du hælder til den lyse side eller du allerede har omfavnet den mørke side, vil der være mindst ét billede på lærred der falder i din smag. Vi har billeder på lærred med portrætter af alle dine yndlingshelte og skurke fra Star Wars-universet. Darth Vader, som han står med bølgende sort kappe og det røde lyssværd, mens hans anden hånd udfører den mørke kraft for at knuse hans fjender. Uanset om du foretrækker malerier i livlige farver eller du tiltrækkes af afdæmpede fotografier, kan du hænge denne mørke fyrste på din væg, hvis du tør.

Luke Skywalker

Luke Skywalker, i en helt anden verden end hans dage som bondedreng, som han står med hans laserblaster, klar til kamp mod det onde imperium. På et andet dramatisk billede træner han med sit lyssværd for at lære kraftens metoder, under opsyn af Jedi-mesteren Yoda. På et nærbillede i grafit ses den unge helts eftertænksomme ansigt og et stilbillede fra A New Hope viser ham i cockpittet på hans X-Wing Starfighter under hans kamp mod dødsstjernen.

Anakin Skywalker

Genopliv den heroiske Anakin Skywalker fra før han bukkede under for den mørke side. Engang bestemt til at blive Jediens udvalgte og skabe balance i kraften. Anakin optræder på vores billeder på lærred i de forskellige stadier af hans liv. Først som ung slavedreng på Tatooine, derefter som Jedi under oplæring, som portrætteret af Hayden Christensen, før han overgav sig til den mørke side og til sidst blev til Darth Vader.

Obi-Wan Kenobi

Obi-Wan Kenobi fremstår i vores samling som en ung Jedi-ridder portrætteret af Ewan McGregor og som Alec Guiness' ældre mester, som konfronterer hans tidligere lærling, Darth Vader. Vægkunsten med Obi-Wan inkluderer et nærportræt i grafit og et rigt farvet maleri af Jedi-mesteren, hvor han springer over lava på planeten Mustafar. Et andet billede viser Jedi-legenden Kenobi som griber et glødende blåt lyssværd, klar til kamp. Inkluderet i vores portrætter er også den onde Emperor Palpatine som truer hans fjender, skjult af en mørk hætte og skrigende et raseri ud i et nærbillede i grafit. Hans frygtindgydende ansigt er også tilgængeligt som billede på lærred af et fotografi fra filmene. Et maleri i vores samling portrætterer ham, mens han affyrer et dødeligt kraftlys.

Prinsesse Amidala

Den smukke prinsesse Amidala findes i vores samling af billeder på lærred i alle hendes forskellige facetter. Hun kan pryde din væg med storslået make-up som dronningen af Naboo, som en ilter kriger holdende på et lyssværd, ellers som den betænksomme og modige Padme i et udvalg af nærbilleder lavet i grafit.

Prinsesse Leia

Portrætter af den tapre prinsesse Leia inkluderer billeder på lærred i hendes ikoniske hvide rober; med brusende hår og camouflagetøj mens hun er sammen med ewokkerne; såvel som malerier af hende klædt i afslørende slaveantræk, mens hun var taget til fange af Jabba the Hut. Adskillige billeder viser hvordan hun frygtløst griber en laserblaster.

Stjerneskibe

De forskellige stjerneskibe i Star Wars-universet er også en del af vores samling. Vi har malerier og billeder på lærred af Dødsstjernen, Tusindårsfalken, Republic gunships, X-Wing Starfighters, dronning Amidalas royale stjerneskib, Droid Starfighters og Clone Starfighters. Denne samling af vægkunst inkluderer også billeder af de fremmede landskaber fra Star Wars-universet; såsom den undersøiske Gunga City, den sumpede planet Dagobah, ørkenplaneten Tatooine og den bydækkede Coruscant. Et maleri af de utallige rækker af Clone Troopers viser størrelsen af imperiets mægtighed. Der er adskillige reproducerede posters fra de oprindelige film, hvilket vil føre længerevarende fans tilbage til første gang filmene blev vist på den store skærm. Stilbilleder fra filmene fryser særlige øjeblikke fra filmene, som da Darth Vader stod over liget af en falden rebel med en hær af Storm Troopers samlet bag ham; R2-D2 og C3PO vandrende forvildet rundt på Tatooine; den unge Anakin Skywalker i hans podrace; og Luke, Leia og droiderne på deres medicinske fregat, som ser Tusindårsfalken flyve ud i rummet. Kun din fantasi sætter grænser for hvordan du kan bruge disse slående billeder; fra dit soveværelse til familiens TV-stue, hjemmebiograf eller et fangalleri. Må kraften være med dig, når du vælger.
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-3 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.