Romantik

Lige siden opfindelsen af kinematografen har hele verden været fascineret af de blændende og talentfulde personer, der portrætterer imaginære elskende på det store lærred. Fra stumfilLæs meremens tidlige dage til nutidens digitalt forstærkede, farvekorrigerede high definition-film har menneskeheden været forelsket i de skuespillere og skuespillerinder, der har underholdt og begejstret os gennem tiderne. Photowall giver en høj hyldest til disse thespioner i branchen med Photowalls egen kollektion af romantiske lærredsprints. Disse fantastiske billeder viser nogle af de mest populære kærlighedshold, der har prydet tv og filmlærredet fra Hollywoods gyldne dage til i dag. Tilføj glitter og glamour til dit hjem ved at fylde det med disse romantik lærredsprints. Der er bogstaveligt talt ikke noget sted i dit hjem, hvor disse fine billeder ikke ville se perfekt ud. Hæng et par af disse romantik lærredsprints op i din stue for at give rummet lidt flair og flamboyance. Placer et par af dem i din fritidshule, og find ud af, hvad romantik virkelig betyder. Disse romantik lærredsprints ville endda gå godt i dit private arbejdsværelse eller mini-bibliotek. De kan få dig til at føle dig som en Hollywood-film mogul.

Amorøs i romantik lærred prints

I 1940'erne kæmpede en smuk ung skuespillerinde ved navn Norma Jean Baker for at skabe sig et navn i branchen. En driftig ung talentspejder fik hurtigt øje på hende, ændrede hendes navn til Marilyn Monroe, kastede hende i rampelyset, og et af de mest ikoniske og varige sexsymboler i hele filmverdenen var født. Photowall viser dig, at nogle kan lide det varmt med "How to Marry a Millionaire" og "The Seven Year Itch" i sin brede kollektion af romantiske lærredsprints. Disse fantastiske billeder viser Marilyn Monroe i nogle af de film, der gjorde hende til en fantasi for hver eneste mand på planeten. Hæng et par af disse op i dine opholdsrum og nyd denne sensationelle stjernes rå tiltrækningskraft. Inviter et par af dine filmelskende venner hjem til dig på nogle drinks, og få en eftermiddag til at udveksle historier om, hvilken af hendes film der er deres favoritfilm. Nyd de livlige samtaler, du vil have, mens du er omgivet af disse romantiske lærredsprints. De er et sikkert hit hos alle, der ser dem. Bliv misundt af alle med disse romantik lærredsprints.

Passioneret i romantik lærred prints

Barden, William Shakespeare skrev engang Kærlighed er ikke kærlighed, som ændrer sig når den ændring finder eller bøjer sig med fjerneren for at fjerne. Denne linje henviser til loyalitet og fuldstændig hengivenhed, som er et kendetegn mellem par, der deler evig troskab til hinanden. I hans udødelige skuespil Romeo og Julie går disse stjerneskudte elskende endog til tragedie og død for at bevise deres lidenskab for hinanden. Det er derfor ikke underligt, at denne mest grundlæggende følelse har været drivkraften bag næsten alle betydningsfulde handlinger, både vidunderlige og frygtelige, i vores universets historie. Den store general Napoleon Bonaparte viste sin ømme side, da han skrev sine kærlighedsdigte til sin elskede Josephine. Han var ikke tilfreds med dette, men gav hende tusind springvand i gave til hendes fødselsdag. Taj Mahal i Indien, som er et af de smukkeste bygningsværker i verden, er en hyldest til en konges evige hengivenhed over for sin tabte dronning. Maria og Josef, verdens måske mest betydningsfulde par, skulle blive Jesu Kristi fødselsforældre. Så skynd dig at få fat i din andel af disse fine romantiske lærredsprints i dag.

Tænsomt og poetisk

Der er en gammel legende, der fortæller, at alle levende væsener engang blev delt i to og kastet ud i jordens fire hjørner. Og vi bruger hele vores eksistens på at lede efter vores manglende halvdel. Og først når vi er genforenet, kan vi hævde, at vi virkelig er hele og fuldstændige. Photowall tilbyder en stor hyldest til dette universelle og meget romantiske budskab om alle ting i skabelsen i sin fine kollektion af romantiske lærredsprints. Disse vidunderlige billeder, der skildrer alle elskendes parring i vores romantik lærredsprints, bringer en følelse af intimitet og varme til enhver byboendes bolig. Fra Første Mosebog, hvor mand og kvinde blev skabt af Gud, ikke kun for at leve side om side, men også for at støtte og supplere hinanden, har tanken om en anden halvdel altid appelleret til den varmere side af den menneskelige natur. Photowall giver dig mere at beundre med "Grease-John Travolta og Olivia Newton John", "Annie Hall-Diane Keaton og Woody Allen" og "Olivia Hussey og Leonard Whiting i Romeo og Julie" i sin fine serie af romantiske lærredsprints. Disse fantastiske billeder viser nogle flere af de ikoniske kærlighedshold, der har prydet både tv og filmlærredet.
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1–4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.