Komedie

Lige siden brødrene Lumiere skabte kinematografen, har menneskeheden været fascineret og forelsket i disse fantastiske flimrende skygger og de historier, de fortæller. Fra stumfilmensLæs mere enkle sort-hvide filmruller til nutidens computergenererede blockbusters har vores kærlighedsaffære til alt, hvad der har med biograf og komedie at gøre, altid været i forreste række i den menneskelige kultur. Photowall hylder dette fantastiske fænomen i vores tid ved at tilbyde sin egen serie af komedieprint på lærred. Det næsten uudtømmelige udvalg af designs og farver i disse komedie lærredsprints vil garantere, at alle filmfans i familien får deres fulde program. Utallige timer vil blive brugt på at grine, nyde og mindes de vidunderlige komediefilm, der er med i disse komedie lærredsprints. Den sande cinefile i os alle vil ikke kunne modstå deres tiltrækningskraft. For børnenes vedkommende vil dette være en genial måde at udvikle deres smag og præferencer for velproduceret og morsom filmkunst på. Det er også den perfekte teknik til at vække deres passion for en verden, hvor den eneste grænse er fantasiens rækkevidde. Lad disse komedie lærredsprints åbne døren til et mere spændende og farverigt hjem for dig og din familie.

Hilarisk i komedie lærredsprints

Film begyndte først som et stumt medie, hvor dialogen blev placeret i underteksterne eller blev betragtet som helt unødvendig. En af de tidligste og nok mest berømte superstjerner fra stumfilmtiden var Sir Charles Chaplin. Hans figur Vagabonden med sine baggy bukser, stok og skæve tophat indeholdt komiske roller, der blev forstået af publikum universelt, selv uden hjælp fra dialog. Moderne kritikere betragter dette som den reneste form for film. Photowall ærer denne pioner inden for komediekunst med "Gold Rush-Infografik", "Sunnyside-Infografik" og "Behind the Screen-Infografik" i sin pragtfulde samling af komedie lærredsprints. Disse billeder viser en stor pioner og fænomenal skuespiller, der væver sit håndværks magi. Forvandl dit hjem til et sandt film- eller tv-studie ved at hænge et par af disse komedie lærredsprints op i din stue. Den morskab og underholdning, som disse komedie lærredsprints bringer ind i dette rum, vil være meget indlysende, når din familie og dine gæster bliver ved med at finde undskyldninger for ikke at forlade dette område. Fyld dine fælles rum med elektricitet fra showbusiness med disse komedie lærredsprints rundt omkring dig. Der er ikke noget rum, væg eller område, hvor disse comedy lærredsprints ikke vil se perfekt ud.

Riotous i comedy lærredsprints

Der skal ske meget, før en film eller et tv-program kan nå fra idé til selve skærmen. I tilfælde af film skal manuskriptet godkendes, der skal findes en producent, studiet skal frigive produktionsmidler, og castingen skal være perfekt. Selv da spiller ting som planlægning og logistik stadig ind. Før en tv-serie bliver lavet, skal der forelægges et pilotafsnit, som producenterne skal se. På baggrund af styrken af dette ene pilotprojekt besluttes det, om der skal laves flere afsnit, eller om serien skal blive til noget. Photowall giver dig en smagsprøve på livet på settet med "How to Marry a Millionaire", "Dinner at Eight-Infographics" og "Horse Feathers-Infographics" i sin brede kollektion af komedie lærredsprints. Hæng et par af disse komedie lærredsprints op på væggene i dit opholdsrum, og giv rummet en følelse af legesyge og lethed. Dine voksne legetimer vil blive mere spændende med disse komedie lærredsprints omkring dig. Der vil aldrig være et kedeligt øjeblik i dit hjem med disse komiske lærredsprints.

Hysterisk og underholdende

Lige siden amerikaneren Philo Farnsworth opfandt det apparat, der kaldes fjernsynet, har milliarder af husstande over hele kloden kunnet nyde underholdning, der før kun var tilgængelig i biografernes sølvskærme, i deres eget hjem. Dette fantastiske apparat er blevet så godt modtaget, at der næppe findes et eneste hjem på jorden, som ikke har mindst ét af disse fjernsynsapparater i sit hjem. På grund af den udbredte udbredelse af tv'et besluttede underholdningsselskaber, kaldet netværk, at skabe programmer, der var designet specielt til at blive set på disse små skærme. Disse programmer kaldes tv-shows. Photowall tager hatten af for nogle af de store komiske bedrifter, der har prydet vores fjernsynsapparater med "Oliver Hardy og Stan Laurel", "Marx Brothers" og "Muppets Show-Elton John" i sin fascinerende samling af komedie lærredsprints. Disse billeder viser nogle af de mest elskede komedie-tv-shows, der har givet os latter og underholdning gennem årene. Udstil disse komedie lærredsprints i din familiehule, og inviter dine gæster til en eftermiddag med popcorn og sodavand, mens du mindes de dage, hvor du holdt din yndlingspige i hånden, mens du så disse komedier.
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.