Klassikere

Gennem hele filmens historie har flere film skilt sig ud og sat et uudsletteligt præg på selve samfundet. Historier, der er så godt udformet og omhyggeligt sat sammen, at de stadig erLæs mere publikumsfavoritter den dag i dag. Disse film kaldes klassikere, og enhver periode inden for filmkunsten har et par eksempler på dem. Photowall hylder denne store kunstneriske arv med sin fine serie af klassiske lærredsprints. Disse fantastiske billeder skildrer nogle af de mest mindeværdige film, der nogensinde har prydet det store lærred. Disse pragtfulde klassiske lærredsprints findes i et stort udvalg af farver og designs, som næsten er for mange til at nævne. De kan forvandle ethvert rum i dit hjem til et sandt museum for moderne film. Nogle få af disse klassiske lærredsprints gengiver faktisk udseendet af de faktiske filmplakater for disse film, da de rullede ud i produktion, hvilket gør dem ikke kun til smukke ornamenter, men også til egentlige samlerobjekter efterhånden. De dokumenterer også nøjagtigt filmens udvikling fra de tidlige dage med sort-hvide stumfilm til nutidens farvekorrigerede, computergenererede blockbusters. Du kan næsten lugte popcorn og menneskemængden i din egen stue, når du hænger disse klassiske lærredsprints op.

Udsøgt i klassiske lærredsprints

Med den store Peter O'Toole i spidsen lånte nogle af de mest produktive skuespillere fra denne generation deres talent til den virkelighedstro historie om en legendarisk britisk soldat, der erobrede den arabiske halvø. Photowall er stolt af at give dig "Movie Poster Lawrence of Arabia" i sin fine samling af klassiske lærredsprints. I begyndelsen af 70'erne slog den legendariske filmskaber Francis Ford Coppola sig sammen med den erfarne romanforfatter Mario Puzo for at lave filmatiseringen af hans mest berømte bog. Dette var historien om en italiensk familie, der fandt vej til USA og i den forbindelse skabte en af de mest respekterede og frygtede mafiafamilier i landet. Photowall giver dig et tilbud, du ikke kan afslå med "The Godfather-Leaned Back Michael Corleone" i sin bemærkelsesværdige serie af klassiske lærredsprints. Skuespilleren Al Pacino blev valgt ud af snesevis af mere fornemme skuespillere til at spille Michael Corleone, arvingen til Godfather's forbryderrige. Denne film er helt sikkert på toppen af de 100 mest elskede film i vores århundrede. Photowall Classics lærredsprints er stolte af at være en del af The Godfather's arv.

Memorabelt i klassiske lærredsprints

I 50'erne blev instruktør Michael Curtiz sat i spidsen for en film, der fortalte historien om en mand og en kvinde, der er bestemt til at mødes igen i en anden, mere turbulent del af verden for at genoplive en gammel romance. Humphrey Bogart og Ingrid Bergman spiller de forvirrede elskende i denne ikoniske filmklassiker. Photowall mener, at dette kunne være starten på et helt nyt venskab i "Movie Poster Casablanca" i sin fine samling af klassiske lærredsprints. Efter optagelserne blev de to hovedrolleindehavere i en kort periode kærester i det virkelige liv. En af de mest klassiske skønheder gennem tiderne er skuespillerinden Audrey Hepburn. Hendes var en blanding af pigecharme og voksen sofistikeret raffinement. I hendes måske mest mindeværdige film blænder hun publikum som en spøjs og stilfuld ung kvinde i sin generation. Vi er stolte af at kunne tilbyde dig "Movie Poster Breakfast at Tiffany's" i vores næsten uudtømmelige sortiment af klassiske lærredsprints. Introducer dine børn til en fascination og kærlighed til biografen med disse vidunderlige billeder. Lad dem være en del af en verden, hvor alt kan ske, og de eneste grænser er grænserne for din egen fantasi.

Forever Immortal

En af de tidligste film, der nogensinde blev lavet i filmens guldalder, var Borte med blæsten. I hovedrollerne var filmens sirene, Vivian Leigh, som Scarlett O'Hara, og den uforlignelige Clark Gable som Rhett Butler. I begyndelsen af 1970'erne gav den banebrydende filminstruktør George Lucas verden en enestående sci-fi-fortælling, der var solidt forankret i konflikten mellem det gode og det onde i os alle sammen. Den handlede om selvopdagelse, mod, værdighed, frihed, loyalitet over for familien og opofrelse. Alt dette foregik på baggrund af et futuristisk univers, som ingen nogensinde har set før. Photowall transporterer dig til en galakse langt, langt væk med "Star Wars Episode IV- A New Hope" og "Star Wars Episode IV" i vores samling af klassiske lærredsprints. Denne storslåede film indvarslede æraen med massive special effects og computergenererede billeder i filmens verden. Den gjorde disse teknologiske værktøjer til en vigtig del af historiefortællingen. Det ikoniske tema samt de flammende lyssværd i denne film vil for altid være indlejret i vores bevidsthed. For ikke at nævne karakterer, der er blevet populærkulturelle ikoner såsom Darth Vader, R2-D2 og mester Yoda. Skynd dig og få fat i dine egne klassiske lærredsprints i dag.
Produktoplysninger
  • Viser 1-32 af 32 motiver

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.