Måltilpassede tapeter og print, fri fragt. Sendes inden for 1-2 dage.

Feer - Spunky og Spunky - Billede på lærred - Børneværelse

9

motiver

Disney – feer

Feers popularitet strækker sig århundreder tilbage, siden tiden med oldtidens keltere, som troede på De Små Mennesker. Disse oldgamle feer, som sommetider var hjælpsomme og sommetiderLæs mere ondsindede, lurede i alle de gamle fortællinger, sommetider ude af syne, men aldrig ude af sindet. Siden hen blev feen Klokkeblomst fra J.M. Barries Peter Pan modellen for feer - hvordan de så ud, hvad de foretog sig. Lunefulde, men elskelige; Klokkeblomst stjal hjerter verden over, og hendes berømmelse steg kun med hendes optræden i Disneys Peter Pan, hvor den henrivende fe havde en prominent plads. På det seneste har Klokkeblomst fået venner - feerne fra Disneys verden af feer. Tilføj noget magi til dit hjem med et billede på lærred fra vores samling af Disney-feer.

Klokkeblomst

Hun er med i næsten alle Disneys fortællinger om feer; Klokkeblomsts særlige hvid-grønne påklædning har charmeret mennesker i generationer. Selv før hendes forvandling til den loyale fe med det store hjerte i Disney Franchise-filmene, stjal hendes blinkende vinger og vindende smil hjerter over hele verden. Tag den lille charmetrold ind i din lille charmetrolds liv, ved at integrere billeder på lærred i hendes/hans værelses indretning.

Fawn, Fern og Vidia

Klokkeblomsts nye fevenner er lige så charmerende, som de er smukke, og har meget lærdom at give til små hjerter. Fra Fawns blide natur over Ferns stolthed og til Vidas øjeblikkelige parathed til at kæmpe for sine venner personificerer Disney-feerne en værdifuld livserfaring, hvilket fortællingerne de optræder i også gør. Sammen er de et billede på forskelligartethed, som vinder mod alle odds. Mind dit barn om dyderne ved kærlighed, loyalitet og nænsomhed, og integrer er maleri fra vores udvalg af Disney-feer i dets værelse.

Fevenner

Den vigtigste ting som små børn kan lære af Disney-feerne er værdien af ægte venskab. Selvom feerne kan være meget forskellige, tager de hensyn til hinanden og støtter hinanden i de ting de synes er vigtige, fordi det er det ægte venner gør - de støtter og elsker hinanden. Giv dine unger et eksempel at følge med Disney-feerne med billeder på lærred fra samlingen af Disney-feer.
Produktoplysninger
9 motiver

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-2 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.