Måltilpassede tapeter og print, fri fragt. Sendes inden for 1-3 dage.
Lige nu har vi en øget leveringstid på op til 5 arbejdsdage.

Biler - Blår Mater - Billede på lærred - Børneværelse

44

motiver

Disney – Biler

Disney er utvivlsomt et af de mest elskede brands i verden. Filmen Cars var den sidste film, som blev produceret af Pixar Animation Studios, før det blev opkøbt af Disney Pictures. DeLæs mere animerede figurer i Disneys Cars, som er elsket af både børn og mange voksne, fås i alle former, farver, størrelser, køretøjsmodeller og vigtigst af alt, personligheder. Hvert af vores billeder på lærred fremviser disse finurlige, elskelige biler med alle deres forskellige luner og attituder. Det er klart at tusindvis af mennesker elsker figurerne i Cars, da den første Cars-film var utrolig populær, vandt to Oscar-nomineringer og slog tidligere rekorder for filmrelateret merchandise for en Disney Pixar-film. Efterfølgeren, Cars 2, som blev udgivet i 2013 var også ekstremt populær og Cars 3 er planlagt til at blive udgivet i 2017. Gennem vores produkter kan du nu nyde din favoritfigur eller favoritfigurer fra Cars på din væg gennem et billede på lærred.

Vælg din favoritbil

Cars-filmen har en fantastisk besætning af animerede figurer, og det kan være vanskeligt at udvælge din favorit. Det er årsagen til, at vores billeder på lærred fokuserer på alle de bedste figurer fra Cars og samtidig giver dig en mulighed for at fokusere på to eller flere figurer. Lightning McQueen er uden tvivl filmens stjerne. McQueen er en racerbil, som elsker at køre ekstra hurtigt. McQueen er normalt et favoritvalg på grund af hans positive attitude og storartede fremtræden. Mater er McQueens bedste ven og er et rustent, pålideligt bjærgningskøretøj, som ret ofte kører baglæns. Mens Mater ikke ser så poleret ud som McQueen, er han definitivt en af de sjoveste figurer i filmen og vil kunne gøre dine morgener rarere i lang tid fremover, hvis han blev designet på et af vores malerier. Sally, den lyseblå Porsche, er en anden storartet figur i Cars, da hun både er smart og sød. Andre figurer såsom Luigi, som kører den lokal dækforretning, hans bedste ven, Guido, den dominerende Sarge og den tilbagelænede Fillmore er alle vidunderlige figurer, som helt sikkert kan forvandle din væg og få dig til at smile, hver gang du ser på dine nye billeder på lærred. Det er vigtigt at overveje den kendsgerning, at det at have en figur eller to fra Cars kan have en dramatisk og positiv effekt på dit humør. Selvom der er nogle der siger, at det at se på morsomme billeder dagligt ikke gør nogen forskel for hvordan du har det, kan det ikke nægtes at jo mere mennesker ler oprigtigt af en joke eller et morsomt billede, jo bedre har de det i det tidsrum.

Din væg har behov for det perfekte billede

Det er afgørende at du vælger det rigtige billede på lærred eller maleri af din favoritfigur fra Cars, for at få dit rum til både at se rigtigt ud og føles rigtigt. Vores vægpynt kan i sandhed gøre en forskel på hvordan et specifikt rum ser ud og føles, da hvert billede på lærred vi leverer, imødekommer en bestemt type følelse eller sindsstemning. For eksempel har vi billeder af McQueen og resten af Cars-familien, hvor de ser søde, vrede, inspirerede, hårde, tapre ud osv. Du kan søge i vores omfattende udvalg af produkter og vælge det der er perfekt for dig. Da vi også tilbyder specialdesignede produkter, vil vi med glæde tilpasse vores produkter, for at skabe et personligt miljø som passer perfekt til dig. Ved at vælge det billede som er det rigtige for dig og placere det på din væg, kan det gøre din dag bedre hver gang du ser på det. Så spild ikke din tid, men søg i vores vidunderlige samling af billeder på lærred af de animerede Cars-figurer allerede i dag. Lad os hjælpe dig med at finde det perfekte billede!
Produktoplysninger
  • Viser 1-44 af 44 motiver

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-3 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.