Måltilpassede tapeter og print, fri fragt. Sendes inden for 1-2 dage.

Lokomotiv åndedræt - Billede på lærred - Stue

27

motiver

Tog

Fra de dampende lokomotiver fra en tidligere tid til de moderne, smarte design af et metrotog i New York. Der er noget ved det visuelle billede af transport på skinner, som gør det ufLæs mereatteligt fotogent og egnet til malerier. Brug denne type billede i dit hjem med et udvalg af billeder på lærred, for at give det en følelse af klassisk design, såvel som en kørende bevægelse. Udvalget af billeder med tog inkluderer næsten enhver kvalitet og farve du kan forestille dig, så et maleri eller foto vil passe til dit hjem, uanset hvad dine nuværende farver er. Disse billeder er ikke kun til togspottere!

Ingeniørarbejde som kunst

Kunst kommer i mange former og der er ingen tvivl om at vellavede maskiner, såsom et topklasse lokomotiv, skaber medrivende billeder i sig selv. Når de bliver fotograferet af nogle af verdens bedste fotografer eller afbildet af en dygtig maler, kan toge virkelig komme til live - og ser næsten ud som om de vil køre ud af billedet på væggen i mange tilfælde. Kast et blik på al den dynamik og energi der er fanget i et billede på lærred som Speeding Steam Engine, for eksempel. Så igen, du foretrækker måske sepia farverne i det nostalgiske Steam Locomotive, som giver minder om denne type transportmiddels guldalder. Billedet med den simple titel Locomotive fanger toget i al dens pragt, takket være det fokus på de bevægende dele – stemplerne, hjulene og drivakslerne – som de tvinger toget over skinnerne. Så er der den næsten industrielle kulde ved billeder på lærred som Train Station Warschauer Strasse, Berlin som indeholder skinner, søvngængere, lyskurve og sidespor, hvilket skaber en helt anden stemning, på samme tid reflekterende og beroligende.

Farverige togbilleder

Malerier og fotografier af toge kan være fulde af farver og levende indslag af lyse toner. Tag Rua, et stilfuldt fotografi af en sporvogn, som har vidunderlige gule og røde farver, som et fantastisk og farverigt eksempel. Train in the Rain er en atmosfærisk afbildning af et kraftfuldt sort lokomotiv i mørket, men det indeholder nogle strejf af klar rød, hvilket virkelig bringer det til live, når det hænges i et hjem. En anden fantastisk mulighed med tog-tema, som er fyldt af farver, er London Underground Sign, det ideelle valg til alle der holder af Storbritaniens hovedstads berømte undergrundsbane.
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-2 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.