Sportsbil - Billede på lærred - Entré

176

motiver

Biler

Med nogle klassiske karrosseri-designs og et bredt udvalg af malerier som har været brugt gennem årene, kan der ikke herske meget tvivl om at biler udgør en af de mest ikoniske designLæs meretyper fra det sidste århundrede. Med så mange modeller af firehjulede køretøjer, lige fra skinnende sportsvogne til robuste firehjulstrækkere, er det ikke noget under, at de optræder igen og igen i alle typer af kunstværker og malerier. Hos Photowall er der et forbløffende udvalg af billeder på lærred med biler at vælge imellem, uanset hvordan din personlige smag måtte være. Fremvis den åbne vejs sjæl i dit eget hjem, ved at vælge et billede på lærred af et maleri eller fotografi fra den omfattende bilkategori. Der er nok at vælge imellem, så selv den største benzinentusiast stilles tilfreds.

Den klassiske æra af racerløb

For mange handler ideen om at have et billede på lærred af en racerbil i deres hjem på en fremtrædende væg, om motorsportens glorværdige år. Nogle af de mest sindsoprivende racerløb fandt sted da motor- og køretøjsteknologien var under udvikling, og der syntes at være ubegrænsede muligheder for designet af racerbiler. Til det formål har vi produceret nogle suveræne billeder på lærred, såsom Le Mans, som indeholder to biler der kæmper om at få overtaget i en scene fra et udholdenhedsløb efter krigen. Ligeså optræder der i GP Wagen, som fås i både farve og monokromt, en roadster i sit pit, som tilsyneladende er klar til at angribe banen igen. Folk der elsker klassiske racerbiler vil også mene at Templars Hirondel eller Morgan SS at the Track er storslåede designs, som udtrykker fart, styrke og en ikke ubetydelig mængde ren racerynde.

Den store amerikanske bil

Amerikanske biler er noget så stemningsskabende, når de bruges i malerier eller billeder. Måske skyldes det den kendsgerning at vi har set så mange klassiske Hollywood-film fra 50’erne, 60’erne og 70’erne, som har haft dem med. Det kan også være deres forbindelse til Americana-kulturen, i særdeleshed musikscenen på amerikansk grund, som gør dem til sådanne fokuspunkter. Se for eksempel det fremragende maleri Elvis Truck Sun Records, som vækker minder om Kongen af Rock ‘n Rolls tidligste optagelser. Alternativt kan du vælge det vidunderligt strømlinede look af Saturday Night, som indeholder neonlys, skinnende krom og en masse hestekræfter i en scene, som kunne være taget fra en klassisk film som “American Graffiti” eller “Grease”. Forbinder du amerikanske køretøjers storhed med den åbne vej og tilsyneladende evige solskinsdage, så er Cadillac det rette billede på lærred for dig. Det indeholder bagenden af et klassisk bil-design med en skyfri himmel og en række palmetræer i baggrunden for god ordens skyld.

Europæiske designklassikere

Selvom der kun kan være få der ikke mener, at amerikanske biler bidrager med et yderst karakteristisk look på malerier og billeder på lærred, tilbyder den ofte mere kompakte europæiske bilindustri noget endnu mere spektakulært. Et perfekt eksempel på den slags kunstværk, som er inspireret af europæiske producenter er Porsche 911-billedet. Når Porschens mest berømte design ses fra sin bedste vinkel - bagenden - vil 911’eren se storartet ud i ethvert rum i hjemmet og vises på dette billede i sølvfarve. En anden tysk bil, som er inkluderet i udvalget, er den evigt populære Mercedes 300 SLR, som af mange bilejere anses som en designklassiker uden modstykke. For dem som foretrækker et godt sted at vælge deres bil, er B15 i Paris og Citroën i Paris det ideelle valg, da de begge afspejler franske designeres bidrag til bilformer gennem årtierne. Imidlertid er det nok italienske designere, som har lavet de mest forbløffende bilformer nogensinde, når det gælder superbiler. Kast et blik på Lamborghini og Lamborghini from Behind, som begge tilbyder en uovertruffen synsoplevelse. Det er perfekte udsmykninger til et hjem, som udtrykker stil og kontrolleret styrke.

Valg af et billede baseret på farve

Når du vælger et billede på lærred, som er lavet ud fra et fotografi, kan farvesammensætningen være lige så vigtig som selve emnet, især når det skal fremvises i et rum, som allerede har en indretningsstil. For dem som søger klare farver kan for eksempel Superlegerra anbefales, som er en sportsvogn i livlig gul set fra siden. Morgan Autumn indeholder en britisk sportsvogn i tilsølet racergrønt på et leje af brune og gyldne blade, som giver en mere behersket, men ikke mindre dramatisk palette. Saleen S7 Blue er en anden god mulighed til rum med grå, sølv og azurblå toner hele vejen igennem. Det bredeste udvalg af farver er sandsynligvis reserveret til billeder, som er hentet fra Disney Biler-franchisen, hvor lilla og grønne farver samt - naturligvis - Lightning McQueens markante røde farve alle kan findes i overflod.
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.