Buddhaer

I denne tid har vi et stadig mere krævende liv i et hurtigt tempo. Vi lever i en multitasking-verden, fuld af konstante stimuli og ting, der skal gøres. Det gør det let at glemme at vLæs mereære helt til stede i hvert øjeblik. Når du vælger et maleri fra vores store udvalg af Buddha lærredsprints, bringer du et ikon for mindfulness ind i dine foretrukne arbejds-, hvile- eller opholdsrum. Billedet af Buddha, er en repræsentation af fuldstændig oplysning i et menneskes liv. Det er kendt, at folk, hvad enten de er buddhister eller på det seneste folk fra alle kulturer og oprindelser, ofte vil fortabe sig i at stirre på et Buddha-billede for at få et klart billede af deres indre selv. Ved at bringe et af vores Buddha-malerier og lærredsprints ind i dit værelse vil du nyde godt af den fred og ro, som disse billeder fremkalder.

Spirit og sind

Et glimt af et Buddha-maleri, med hans øjne blidt lukkede og læberne bøjet til et roligt smil, vil give dig en vidunderlig inspiration til at uddybe din egen praksis for indre ro. At være fuldt ud til stede i hvert øjeblik og i hver situation er den bedste måde at nyde livet fuldt ud på, og et Buddha lærredstryk vil bringe dig ind i det nuværende øjeblik og sted. Det vil være en påmindelse for dig om at tage et skridt tilbage, sætte farten ned og komme i kontakt med dig selv. Vi er vant til at tage os af de funktionelle aspekter af vores liv: vi arbejder hårdt, vi leger hårdt, vi passer så godt på vores krop som muligt; men vi glemmer ofte en meget grundlæggende del af livet, nemlig at tage os godt af vores ånd og sind.

Find din zen

Et Buddha-print vil forvandle ethvert rum til din personlige zen-zone, så du kan meditere, reflektere og lede din ånd og energi ind i et roligt fredfyldt øjeblik. Uanset hvor stressende dit liv er, selv på de mest kaotiske dage, vil et af vores Buddha-malerier give dig mulighed for at fjerne dig selv fra verdens kompleksitet, om end bare for et øjeblik, så du kan genoptage forbindelsen med din sjæl og dit sande selv. Buddha repræsenterer visdom, positiv energi, indre viden og fred. Den energi, som et Buddha lærredstryk vil bringe ind i et rum, vil helt sikkert være plejende og beroligende for dig og forvandle stemningen i dit rum og oplyse stemningen hos alle, der kommer ind i rummet.
Produktoplysninger
  • Viser 1-23 af 23 motiver

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1–4 dage (i øjeblikket 5-8 dage), og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.