Måltilpassede tapeter og print, fri fragt. Sendes inden for 1-3 dage.

78 77 06 35 78 77 06 35
Buddha - Luang Prabang - Sepia - Billede på lærred - Kontor

25

motiver

Buddhaer

I denne fase af historien har vi et endnu mere krævende og hektisk liv. Vi lever i en verden af multitasking, som er fuld af konstante stimuli og ting vi kan gøre. Dette gør det nemt Læs mereat glemme, at vi skal være til stede i hvert et øjeblik. Når du vælger et maleri fra vores store udvalg af Buddha-billeder på lærred, bringer du et ikon af opmærksomhed ind på din arbejdsplads eller dit hjem. Billedet af Buddha er en fremstilling af fuldstændig indsigt i en persons liv. Det er kendt at mennesker, uanset om de er buddhister eller ej og uanset fra hvilken kultur eller oprindelse, ofte fortaber sig i synet af et Buddha-billede for at opnå et klart syn på deres indre jeg. Ved at tage et af vores Buddha-malerier og billeder på lærred ind i dit rum, vil du drage nytte af den fred og ro, som disse billeder fremkalder.

Sjæl og psyke

Et glimt af et Buddha-maleri med hans øjne nænsomt lukkede og læberne formet i et roligt smil, vil give dig en vidunderlig inspiration til at uddybe din egen praksis af indre ro. At være fuldt til stede i ethvert øjeblik og i enhver situation er den bedste måde at nyde livet fuldt ud, og et Buddha-billede på lærred får dig til at være nærværende. Det vil være din påmindelse om at træde et skridt tilbage, sænke tempoet og få føling med dit indre jeg. Vi er vant til at tage os af de funktionelle aspekter af livet: Vi arbejder hårdt, vi spiller hårdt, vi plejer vores kroppe så godt vi nu kan; men vi glemmer ofte den mest fundamentale del af livet, som går ud på at pleje vores sjæl og psyke omhyggeligt.

Find din zen

Med et Buddha-billede vil ethvert rum blive omformet til din personlige zen-zone, som giver dig mulighed for at meditere, reflektere og lede din sjæl og energi ind i et roligt og fredfyldt øjeblik. Uanset hvor stresset dit liv måtte være, selv på de mest stressede dage, vil et af vores Buddha-malerier give dig mulighed for at fjerne dig fra verdens kompleksitet, selv om det kun er for et øjeblik, og genskabe forbindelsen til din sjæl og dit indre jeg. Buddha repræsenterer visdom, positiv energi, indre viden og fred. Den energi, som det at have et Buddha-billede på lærred vil tilføre et rum, vil helt sikkert være nærende og beroligende for dig og omdanne stemningen i rummet og løfte stemningen hos alle der kommer ind i rummet.
Produktoplysninger
  • Viser 1-25 af 25 motiver

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-3 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.