Overflader

Det er mærkeligt, hvad det menneskelige øje kan blive tiltrukket af. Overflader og billeder, der er arrangeret i et bestemt mønster, synes at stimulere sindet til at skabe en form forLæs mere mening ud af det, det ser. Måske er det den menneskelige psykes behov for at bringe orden og struktur ud af kaos, der gør specifikke mønstre og unikke farveprøver så betagende for os. Dette iboende behov og værdsættelsen af at få det opfyldt har gjort dette træk til en kunstform. Surfaces lærredsprints er en samling af visuelle komponenter, der er arrangeret på en sådan måde, at de præsenterer et mærkeligt, men behageligt billede, som øjet og sindet kan genkende og værdsætte. Photowall hylder denne unikke og forvirrende kunst i sin serie af overflader lærredsprints. Disse overflader på lærred kan nemt koordineres med farven på dine vægge eller med dit tapet efter eget valg. De findes i en række forskellige billeder, der garanterer et uudtømmeligt udvalg til dit hjem. Placér disse fantastiske overflader lærredsprints i dine arbejdsrum, eller dine huler, dine fritidsrum og endda i dine køkkener, alt efter hvad der passer dig bedst. Kom hjem til et sted, hvor den medfødte skønhed og tekstur ikke behøver at være velkendt for at blive fuldt ud værdsat. Tillad dine øjne og dit sind at blive engageret og trøstet af det almindelige såvel som det nye. Der er ingen regler, når det drejer sig om at pryde dit hjem med disse unikke overflader på lærredsprints. Bare læn dig tilbage og slap af, og lad dem lette dine bekymringer væk.

Bizarre i overflader lærredsprints

Den legende brug af farver og de særprægede egenskaber ved disse overflader lærredsprints løfter dem fra at være simple, købbare udsmykninger til at være egentlige objekter d árt. Et enkelt stykke placeret i et meget synligt område af dit hjem kan få hele rummet til at funkle. Der er også næsten uudtømmelige muligheder for at nyde dem. Fra blot at sidde i dit arbejdsværelse med en god bog og lejlighedsvis kigge på disse kunstværker til at slappe af i din loungestol, mens du betragter de indviklede mønstre, garanterer disse overflader på lærred ikke kun endeløse timer med intellektuel fordybelse, men også en dyb påskønnelse af deres iboende skønhed. Photowall giver dig mere at elske med "Smiley Face", "High Tide BW" og "Moondance Circle Blue Black" i sin bemærkelsesværdige samling af overflader lærredsprints. Selv dine børn vil elske det væld af farver, som de findes i. De er aldrig for unge til at lære at sætte pris på kunst. Alle i din husstand vil takke dig for at få fat i din andel af disse overflader lærredsprints.

Udvendigt i overflader lærredsprints

I psykologipraksis er der en test kaldet Worschak. Dybest set er det en sort blækplet på papir. Den vises for patienten, og han fortæller psykologen, hvad han ser i den. Selve billedet har ingen iboende værdi. Det er patientens fortolkning af det, han ser i disse billeder, der fortæller psykoanalytikeren, hvad han ønsker at vide om patientens sindstilstand. Surfaces lærredsprints fungerer stort set på samme måde. De er en simpel samling af stumper og stykker af hvad som helst visager med farve, arrangeret sammen til et billede. Men den enkle videnskab i disse overflader lærredsprints er blevet overskygget af deres tilsyneladende skønhed. Nogle af de største museer i verden, der viser moderne samtidskunst, fremviser nogle af disse vidunderlige stykker i deres samlinger. Det er en uvurderlig velsignelse, at Photowall besluttede at tilbyde disse overflader lærredsprints til offentligt forbrug. Vi er stolte af at give dig "Ocean Rhapsody", "Number Nine" og "World Map on Wooden Wall" i vores fine serie af overflader lærredsprints.

Outlandish og slående

Ikke alt behøver at være sødt og sødt. Nogle gange kan en overflades stjerneagtig overflade give lige så meget atmosfære til din bolig som et rum, der er svøbt i pastelfarver og koordinerede prints. Med dette i tankerne giver Photowall dig "Iron Door", "Heart of Nails" og "Rustic Stone Wall" i vores imponerende serie af lærredsprints med overflader. Disse særlige elementer i vores udvalg af overflader på lærred giver dit miljø et gotisk og monokromatisk præg, som kan være tiltalende for den mere eventyrlystne byboer. Ikke alene passer disse kunstværker godt til en nøgen, hvid baggrund, men de kan også være et vægstykke placeret lige over din seng. Det giver en rå raffinement, der er svær at formulere. Og for dem, hvis øjne er forelsket i mærkelige, gentagne mønstre, kan "Rusty Chains"-designet i vores lærredsprints på overflader være lige noget for dig. Med den måde, hvorpå det trækker øjet og sindet til at finde kongruens og struktur i sin form, er det det perfekte stykke til det barske, komplekse individ. Lad det hænge på væggene i dine spiseområder, og du har det perfekte samtaleobjekt til at starte aftenen.
Produktoplysninger